TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Διπλό που αξίζει το ρίσκο

Ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ, Γιαν Ζόμερ στο παιχνίδι με την Μπάγερν για την Bundesliga
Ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ, Γιαν Ζόμερ Ⓒ 2022 ANDREAS SCHAAD/ASSOCIATED PRESS

Με δύο διπλά στο σημερινό πρόγραμμα από τις Γερμανίες. Ένα φαβορί και ένα σε τιμές τριπλασιασμού που αξίζει το ρίσκο.

Δέκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στις πρώτες δύο κατηγορίες της Γερμανίας απόψε. Από τα μεσημεριανά ματς ξεχωρίζει στοιχηματικά το Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ από τη Β' Γερμανίας (14:30 Live από το SPORT24).

Γερμανία Προγνωστικά

Η Ντάρμσταντ είναι στη δεύτερη θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Bundesliga, ενώ η Ίνγκολσταντ είναι ουραγός και πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι Βαυαροί έκαναν πέντε χειμερινές μεταγραφές τον Ιανουάριο και ελπίζουν ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί στο β' μισό της σεζόν.

Η πρεμιέρα πάντως της Ινγκολσταντ για το 2022 ήταν αποτυχημένη, αφού έχασε 2-1 στη Χαϊντενχάιμ, με μοιραίο τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Στογιάνοβιτς, ο οποίος στο ντεμπούτο του, υπέπεσε σε μία απίστευτη γκάφα στο δεύτερο γκολ της αντιπάλου.

Από την άλλη, η Ντάρμσταντ γκέλαρε μεν με την Καρλσρούη, μένοντας στο 2-2, ωστόσο η εμφάνισή της επιθετικά, ήταν για ακόμη μία φορά απολαυστική. Είχε 27 τελικές και τα xGoals έγραψαν 4,41-1,04!

Ινγκολσταντ - Ντάρμσταντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα "κρίνα" ξεκίνησαν τη σεζόν με στόχο μία θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή με βάση τους ποιοτικούς δείκτες και τα xGoals, μοιάζουν η επικρατέστερη ομάδα της Τσβάιτε για άνοδο στην Bundesliga. Το έγκυρο fivethirtyeight.com, στα προγνωστικά του, δίνει αυτή τη στιγμή στην Ντάρμσταντ πιθανότητα 54% να κερδίσει την άνοδο και 30% να τερματίσει πρώτη. Φυσικά, αυτά τα ποσοστά είναι τα κορυφαία στην κατηγορία, η Ντάρμσταντ υπερέχει δηλαδή ομάδων όπως η πρωτοπόρος Σαν Πάουλι και οι ιστορικές Βέρντερ, Σάλκε και Αμβούργο.

Με δεδομένο ότι η Ντάρμσταντ έχει σημειώσει φέτος 11 φορές από δύο γκολ και πάνω, η άμυνα της Ινγκολσταντ πολύ δύσκολα θα τη φρενάρει. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι οι Βαυαροί έχουν πετύχει συνολικά 15 γκολ την τρέχουσα σεζόν, ενώ μόνο το επιθετικό δίδυμο των "κρίνων", ο Λούκας Πφάιφερ και ο Φίλιπ Τιτς, έχουν σημειώσει μαζί 24! Το διπλό στο 1.85 είναι μία οκ επιλογή και μπορεί να παιχθεί και με over 1,5 στο 2.15, καθώς η Ντάρμσταντ μετράει φέτος 17/19.

Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά και Ανάλυση

Από την Bundesliga, αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Ουνιόν κόντρα στην Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24), η οποία βρίσκεται σε βαθιά κρίση. Τα "πουλάρια" ό,τι πήγαν να χτίσουν με τη νίκη στο Μόναχο επί της αποδεκατισμένης Μπάγερν, στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2022, το γκρέμισαν μονομιάς.

Αρχικά, ήρθε η απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στη Λεβερκούζεν, με την Γκλάντμπαχ να χάνει μόνο με 1-2, γιατί είχε σε απίστευτη βραδιά τον γκολκίπερ Ζόμερ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας έπιασε δύο πέναλτι και κράτησε τουλάχιστον τα προσχήματα για την ομάδα του, σε ένα ματς που τα xGoals έγραψαν 1,18-5,21!

Ακολούθησε ακόμη χειρότερη εμφάνιση στο κύπελλο, την Τετάρτη, με την Γκλάντμπαχ να χάνει 3-0 από το Αννόβερο, που έχει φέτος τη χειρότερη επίθεση στη Β' Γερμανίας και μάχεται για την παραμονή του.

Η πιο δύσκολη κατάσταση στην καριέρα του Χίτερ

Ο Αντι Χίτερ εν όψει του αγώνα με την Ουνιόν παραδέχθηκε πως η κατάσταση που βιώνει στην Γκλάντμπαχ είναι η πιο δύσκολη στα 13 χρόνια, που δουλεύει ως επαγγελματίας τεχνικός. Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση για τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, πολλοί σημαντικοί παίκτες (Γκίντερ, Ζακάρια, Τιράμ, Πλεά) σκέφτονται ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και αυτή τη στιγμή, η Γκλάντμπαχ δείχνει με μία ομάδα που έχει κλείσει τον κύκλο της και οφείλει το επόμενο καλοκαίρι να αλλάξει δραστικά το ρόστερ της.

Στην Ουνιόν αντίθετα, τα πράγματα κυλούν πολύ πιο ομαλά. Το συγκρότημα του Ουρς Φίσερ βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ευρωπαϊκών εισιτηρίων και την Τετάρτη, πέτυχε σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο, επί της συμπολίτισσας Χέρτα, στο μεγάλο ντέρμπι του Βερολίνου.

Η ψυχολογία της Ουνιόν είναι άριστη και απέναντι σε έναν αντίπαλο, που παραπαίει, έχοντας δεχθεί 24 γκολ στα τελευταία εννιά επίσημα ματς, σίγουρα θα βρει ευκαιρίες για να κάνει τη ζημιά. Απολύτως φυσιολογικά, το διπλό από το 3.30 άρχισε να μαζεύεται σε τιμές γύρω στο 3.10. Ακόμη πάντως και σε αυτά τα επίπεδα αξίζει να παιχθεί, καθώς το ματς θα γίνει με παρουσία μόλις 750 θεατών, συνεπώς δεν υφίσταται σοβαρό πλεονέκτημα έδρας, ενώ στη σύγκριση φόρμας, κλίματος, χημείας και αυτοπεποίθησης, η υπεροχή της Ουνιόν είναι εμφανής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ινγκολσταντ – Ντάρμσταντ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.15), 14:30
  • Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερ.: 2 (απόδοση 3.10), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ