BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλό ποντάρισμα στο φινάλε Γαλλίας και Ιταλίας με αποδόσεις 2.40 και 4.75

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 2 Απριλίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά της τελευταίας αγωνιστικής σε γαλλική Ligue 1 και ιταλική Serie A.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της σεζόν με πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ναι μεν απομένει ένας τελικός Champions League, αλλά δράση γεμάτη και σε πολλές ώρες θα παρακολουθήσουμε για τελευταία φορά τη σεζόν 2022/2023 το διήμερο που έρχεται μπροστά μας.

Τελικοί Κυπέλλου σε Αγγλία, Γερμανία, φινάλε της σεζόν με την τελευταία αγωνιστική σε Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία. Στη La Liga ο μεγαλύτερος χαμός, με μπόλικες ομάδες μπλεγμένες στη μάχη της παραμονής.

Στη Γαλλία η κορυφή έχει κριθεί, η Ευρώπη είναι στα… πόδια των Λιλ και Ρεν, όπου με νίκες “καθαρίζουν” τη μπουγάδα και το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο ποια εξ των Οσέρ και Ναντ θα παραμείνει στην κατηγορία. Η πρώτη κρατά την τύχη στα χέρια της, αλλά έχει σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο απέναντί της, την (αδιάφορη) Λανς.

Μάχη γίνεται και για την κορυφή του πίνακα των σκόρερ, με τον Εμπαπέ να προηγείται κατά ενός γκολ του Αλεξάντερ Λακαζέτ. Η Παρί υποδέχεται την Κλερμόν στο τελευταίο παιχνίδι του Μέσι με τη φανέλα της, ενώ οι Λιονέ πηγαίνουν στη Νίκαια σε αναμέτρηση με την αδιάφορη Νις.

Μια Νις που έρχεται από τη νίκη 3-2 στη Μονπελιέ και γενικότερα τα παιχνίδια της είναι πιο ανοιχτά στο φινάλε. Στη Λυών θα ψάξουν τον Λακαζέτ για να σκοράρει, πιθανό να πάρει και πολλές τελικές ο Γάλλος σε ένα ειδικό στοίχημα που αξίζει να το κυνηγήσει κάποιος.

Στάση και στο Over 3,5 σε απόδοση 2.40 απέναντι σε δύο ομάδες που δεν έχουν κανέναν λόγο να προσεγγίσουν αμυντικά την αναμέτρηση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ιταλία, υπάρχει το Κρεμονέζε - Σαλερνιτάνα, παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά. Η γηπεδούχος έχει υποβιβαστεί, αλλά δεν πρόκειται να το προσεγγίσει κλειστά μιας και θέλει να δώσει κάτι αποχαιρετιστήριο στο κοινό της. Στη Σαλερνιτάνα ο Πάουλο Σόουζα πέτυχε τον στόχο της παραμονής και ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Κομβικός στο καλό σερί αποτελεσμάτων της ομάδας ο Αντόνιο Καντρέβα, ο οποίος σκοράρει εδώ και τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Με την ψυχολογία στα ύψη, σε ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, μπορεί να πάρει αρκετές προσπάθειες. Σε απόδοση 4.75 οι 2+ τελικές στην εστία του Καντρέβα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Λιόν: Over 3,5 (απόδοση 2.40), 22:00
  • Κρεμονέζε - Σαλερνιτάνα: Καντρέβα Over 1,5 σουτ στην εστία (απόδοση 4.75), 22:00

Όλα τα σενάρια, τα έξυπνα πονταρίσματα και τα προγνωστικά στοιχήματος το φινάλε της ποδοσφαιρικής σεζόν στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ