TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Διώχνει την πίεση ο Γκάγκο, αποδεκατισμένη η Χιμνάσια

Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο
Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα διατηρεί θετικό σερί, ωστόσο απόψε κόντρα στη Ράσινγκ του Φερνάντο Γκάγκο πάει αποδεκατισμένη επιθετικά. Ποντάρισμα στο 2.54.

Το αήττητο σερί της Χιμνάσια δοκιμάζεται κόντρα στη Ράσινγκ απόψε (01:00 LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Γκοροσίτο δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο, τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων με ρεκόρ 6-2-0 και στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται εντός ζώνης Copa Sudamericana. Προσπαθεί να βάλει φρένο ο Γκοροσίτο στη γκρίνια περί μεταγραφικής ενίσχυσης και στα τελευταία ματς είναι ελαφρώς πιο ήσυχος. Βέβαια απόψε πάει με σημαντικές απουσίες. Ο ταλαντούχος εξτρέμ Καρμπονέρο πάει στη Ράσινγκ, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο πολυσήμαντος επιθετικός Ταραγόνα. Θέλοντας και μη θα δούμε μια διαφορετική ομάδα απόψε. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 1-1 με την Πλατένσε, ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς.

Η Ράσινγκ προσπαθεί να ανακάμψει και να επιστρέψει η ηρεμία. Ο Γκάγκο είναι ένας επιδραστικός τεχνικός, οι παίκτες παίζουν και για αυτόν και όσο διώχνει αυτός το άγχος από το δικό του κεφάλι, τόσο η ομάδα θα αποδίδει καλύτερα. Στο τελευταίο χρονικά ματς επικράτησε 2-0 εντός της Βελέζ σ’ ένα ματς που ήταν συνολικά καλύτερη. Μπήκε μ’ αυτό τον τρόπο φρένο στη φημολογία περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο της ομάδας. Μετά την απόκτηση του χαφ Βέκιο, πήρε και τον Καρμπονέρο. Βέβαια δεν έχει διαθέσιμο απόψε τον καλό επιθετικό Τσανκαλάι, υπάρχουν λύσεις πάντως στο ρόστερ για να καλυφθεί το κενό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ράσινγκ δείχνει πιο ήρεμη, ο Γκάγκο πιο ήρεμος, βέβαια πάει σε μια σε μια έδρα να αντιμετωπίσει μια ομάδα που τελευταία δεν χάνει. Από την άλλη οι απουσίες της Χιμνάσια είναι κάτι παραπάνω από κομβικές στην επίθεση και ο Γκοροσίτο είναι υποχρεωμένος να ανακατέψει τα χαρτιά του. Το διπλό έχει γυρίσει φαβορί με τα τελευταία δεδομένα και πλέον τιμάται στο 2.54 από το 2.74, ενώ ο άσος από το 2.56 τούτη την ώρα κυκλοφορεί στο 2.86. Ρίσκο με το διπλό, υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη στην ομάδα του Γκάγκο για τη νίκη, η οποία έχει βγάλει ορισμένα δυνατά αποτελέσματα κιόλα στον δρόμο φέτος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιμνάσια Λα Πλάτα - Ράσινγκ: 2 (απόδοση 2.56), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ