ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν θέλγει η Κορίνθιανς του Βίτορ Περέιρα

Ο Ρενάτο Αουγκούστο της Κορίνθιανς σε αναμέτρηση κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores
Ο Ρενάτο Αουγκούστο της Κορίνθιανς © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος του Brasileirao Κορίνθιανς δοκιμάζεται στο Μάτο Γκρόσο κόντρα στην Κουιαμπά που προέρχεται από αλλαγή προπονητή. Ποντάρισμα στο 2.15.

Συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες μονομαχίες το Brasileirao. Η πρωτοπόρος της Serie A, Κορίνθιανς, του γνώριμού μας, από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Βίτορ Περέιρα δοκιμάζεται στο Μάτο Γκρόσο απέναντι στη μαχητική Κουιαμπά (03:30 LIVE από το SPORT24 ).

Η σεζόν δεν κυλάει όπως θα ήθελε η Κουιαμπά. Μετράει τρεις σερί ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ είναι χωρίς νίκη εδώ και επτά παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις στην έδρα της. Έκανε την υπέρβαση πέρσι και η συμμετοχή της φέτος στο Sudamericana ήταν μεγάλη επιτυχία. Δεν μπόρεσε όμως να διαχειριστεί το βαρύ πρόγραμμα και την… πήρε η μπάλα εντός συνόρων. Στο σημερινό ματς πάει με αλλαγή προπονητή, καθώς στην τελευταία εξάδα αγώνων αγωνιζόταν υπό την καθοδήγηση του υπηρεσιακού Λουίζ Φερνάντο (1-1-4 μ’ αυτόν στον πάγκο), ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το ντεφορμάρισμα. Ντεμπούτο θα κάνει απόψε ο Αντόνιο Ολιβέιρα, ο 39χρονος Πορτογάλος είχε περάσει για ένα φεγγάρι από την Μπενφίκα Β’, αλλά και από την Ατλέτικο Παραναένσε ως βοηθός, αλλά και πρώτος προπονητής. Υπό το βλέμμα του από τις κερκίδες την προηγούμενη αγωνιστική η Κουιαμπά έχασε εκτός έδρας από την Αμέρικα Μινέιρο σε μια αναμέτρηση που ήταν μαχητική και θετική για ένα ημίχρονο, έχασε όμως 2-1 (25’, 53’ - 42’).

Η Κορίνθιανς δεν θέλγει με την παρουσία της, είναι πρωτοπόρος όμως και αυτό έχει σημασία αυτή την περίοδο. Δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα με την απόδοσή της κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, πήρε όμως το διπλό και επικράτησε 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από πέντε σερί ισοπαλίες, όλες ήταν με γκολ. Η πίεση παραμένει λοιπόν πάνω από το κεφάλι του Περέιρα. Πάει με αρκετές απουσίες στο σημερινό, αφού εκτός από τον μπακ Φάγνκνερ, θα λείψει ο φορ Ζο και οι αμυντικοί Ραούλ Γκουστάβο και Ζοάο Βίκτορ. Νοκ άουτ έχει τεθεί επίσης και ο σταρ μεσοεπιθετικός Ουίλιαν και ο χαφ Λουάν, με τον πολύτιμο επίσης μέσο Μαΐκόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κορίνθιανς παίρνει αποτελέσματα και δίχως να είναι σε καλή βραδιά, ψάχνει την κατάλληλη φόρμουλα ο Περέιρα. Την ίδια ώρα η Κουιαμπά πάει να γυρίσει τον διακόπτη μ’ έναν φιλόδοξο τεχνικό. Είναι σκληρή ομάδα, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά τελευταία δίνει πολλούς χώρους. Η πρωτοπόρος του Brasileirao πάντως δεν πάει ούτε αυτή πίσω, μετρώντας 5 Goal/Goal στα έξι τελευταία ματς, ενώ και οι δύο περσινές τους συναντήσεις έληξαν goal/goal και over 2,5. Στο 2.15 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουιαμπά - Κορίνθιανς: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ