TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν πείθει η Μπόκα, ρίσκο με το 3.07

Ο Λουίς Αντβίνκουλα της Μπόκα Τζούνιορς απογοητευμένος σε αναμέτρηση κόντρα στην Κορίνθιανς στο Copa Libertadores
Ο Λουίς Αντβίνκουλα της Μπόκα Τζούνιορς απογοητευμένος © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Ανοδική τάση καταγράφει το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς στο εκτός έδρας ματς με τη Ντιφένσα Χουστίσια. Ρίσκο με ποντάρισμα στο 3.07.

Το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στην Μπόκα Τζούνιορς, πολλή γκρίνια, όλοι περνάνε από τεστ, ο κόσμος έχει χάσει πλέον την υπομονή του, δεν υπάρχει πίστη πως μπορεί να γυρίσει το χαρτί. Ο πρόεδρος της ομάδας τα… άκουσε τις προηγούμενες ημέρες, κανείς δεν πιστεύει στις ικανότητες του Ιμπάρα, ο οποίος όμως λογικά θα κάτσει στον πάγκο της ως το τέλος της σεζόν. Κάποια στιγμή στη σέντρα θα βγάλουν και τον ίδιον Ρικέλμε που έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου στη διοίκηση της ομάδας και οι όποιες συζητήσεις για τη διαχείριση της ομάδας θα πρέπει να εγκριθούν από τον ίδιο πρώτα. Πότε έτσι, πότε αλλιώς η ομάδα του Μπουένος Άιρες που πάνω που παρουσιάζει ένα θετικό πρόσωπο το χαλάει την αμέσως επόμενη αγωνιστική. Μετράει δύο σερί 0-0 και στο τελευταίο χρονικά γκέλαρε εντός κόντρα στη Ροσάριο σ’ ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι.

Απόψε δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Ντιφένσα Χουστίσια (02:30 LIVE από το SPORT24). Είναι τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες, αφού εκτός έδρας είναι που βγάζει θέματα. Ο Μπεκατσέσε εξάλλου είχε προετοιμάσει το έδαφος πως θα υπάρξουν στιγμές ντεφορμαρίσματος. Στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στο πρώτο μισό, ενώ εντός έδρας είναι πιο αξιόπιστη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν χάνει εδώ και επτά ματς η Ντιφένσα στο γήπεδό της (2-5-0), η Μπόκα βρίσκεται σε κρίση, δίχως αυτοπεποίθηση και ομοιογένεια. Άνοδος παρατηρείται στο διπλό που από το 2.30 που γυροέφερνε πλησιάζει το 2.40. Ο Ιμπάρα δεν μας πείθει πως είναι ικανός να κάνει την ομάδα να ρολάρει. Η απόσταση από την κορυφή είναι στους 9 βαθμούς, μπορεί να πλησιάσει, αλλά δεν έχει τη φόρα και το μομέντουμ, ενώ στον δρόμο τρέχει 0-1-3 στην τελευταία τετράδα αγώνων. Ρίσκο με τον άσο του 3.07, είναι πιο πολύ ομάδα του προπονητή η Ντιφένσα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιφένσα - Μπόκα Τζούνιορς: 1 (απόδοση 3.07), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ