ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεδομένα για 2.05 στη Β’ Βραζιλίας

Ο Αλμπερτο Βαλεντίμ στον πάγκο της Ατλέτικο Παραναένσε στο Recopa Sudamericana κόντρα στην Παλμέιρας
Ο Αλμπερτο Βαλεντίμ © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η CSA κοντράρεται με την Πόντε Πρέτα στο Ρέι Πελέ για την 17η αγωνιστική της Serie B Βραζιλίας. Ποντάρισμα στο 2.05.

Η CSA είχε εξ αρχής δύσκολο έργο στη φετινή Β’ Βραζιλίας που έχουν αυξηθεί τα μεγάλα μεγέθη. Είναι μια φιλόδοξη ομάδα, ωστόσο βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη και απέχει δύο βαθμούς από τη σωτηρία μετά από 16 αγωνιστικές. Η διοίκηση έδωσε το χρίσμα στον Αλμπέρτο Βαλεντίμ ο οποίος δεν είναι ένα τυχαίο όνομα, είναι ένας πολύ ικανός και ταλαντούχος τεχνικός, ενώ το 2021 κόντρα στα προγνωστικά κατέκτησε το Copa Sudamericana.

Η ομάδα έχει δείξει ορισμένα σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, δείχνει να βρίσκεται στο στρίψιμο, ενώ ποντάρει πολλά στην έδρα της. Σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει 2-5-0 στην έδρα της, ενώ στο τελευταίο εντός πήρε 1-1 με τη δυνατή Γκρέμιο που πάει δυνατά για άνοδο.

Η Πόντε Πρέτα είναι σκληρή και ζόρικη ομάδα, αλλά με περιορισμένες δυνατότητες. Έχει ταβάνι και εκτός έδρας δεν ενθουσιάζει. Βρίσκεται και αυτή στην επικίνδυνη ζώνη με βαθμό λιγότερο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η CSA βήμα βήμα με τον Βαλεντίμ ανεβάζει τον ρυθμό, γίνεται πιο επιθετική και δραστήρια και προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Η Πόντε Πρέτα είναι από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες στη Serie B (5 ήττες σε 8 εξορμήσεις), ενώ δεν κερδίζει εδώ και πέντε ματς (0-3-2) ανεξαρτήτως έδρας. Σε απόδοση 2.05 ο άσος που δέχεται πιέσεις. Δύο σερί άσους μετράει η CSA κόντρα στην Πόντε Πρέτα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • CSA - Πόντε Πρέτα: 1 (απόδοση 2.05), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ