BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Χτύπησαν κόκκινο τα μηχανάκια των μπουκ

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ πανηγυρίζει γκολ με τη Νις στο Κύπελλο κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Τζάστιν Κλάιφερτ πανηγυρίζει γκολ με τη Νις © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Από την ελληνική Σούπερ Λιγκ μέχρι τον γαλλικό Νότο, το BetMarket.gr κάνει παιχνίδι στο στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου.

Ο Μέσι και ο Εμπαμπέ σίγουρα είναι ο πρώτος λόγος για να στρέψει κάποιος τα βλέμματα στη γαλλική Ligue 1, αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον φέτος είναι εκτός κορυφής. Συνολικά πραγματοποιείται ένα συναρπαστικό και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ανοιχτά πολλά μέτωπα.

Μια από τις δυνατές μάχης γίνεται για τη 2η θέση. Εκεί όπου η Μαρσέιγ έχει 53 βαθμούς, πίσω της βρίσκεται η Ρεν με 52 και στους 50 είναι η Νις. Η εναλλαγή στις θέσεις μεταξύ των Ρεν και Νις έγινε μόλις πριν τη διακοπή. Η Νις κέρδισε ένα στα τέσσερα τελευταία και η σούπερ φορμαρισμένη Ρεν κερδίζοντας πέντε σερί αγωνιστικές την προσπέρασε.

Και όχι απλά κέρδισε η Ρεν. Το έκανε με επιβλητικό τρόπο, μοιράζοντας τρεις τεσσάρες και μια εξάρα στο διάστημα αυτό! Τα… μηχανάκια των μπουκ 'τρελάθηκαν", ο αλγόριθμος στη φόρμα της έχει χτυπήσει κόκκινο και κάπως έτσι προέκυψε ο φαβοριτισμός στο διπλό σήμερα ( 18:00 NOVASPORTS 6, LIVE από το SPORT24 ).

Υπάρχουν όμως ενστάσεις! Αρχικά η φόρμα, μετά την άνω τελεία της διακοπής των Εθνικών ομάδων. Πολλές φορές ομάδες που "έτρεχαν" καλό σερί επηρεάζονται από το stop, ενώ άλλες βρίσκουν χρόνο να ανασυνταχθούν.

Έπειτα η ποιότητα. Η Νις είναι από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος φέτος. Με τον καλύτερο Γάλλο προπονητή στον πάγκο (Γκαλτιέ) και εξαιρετικό ρόστερ. Η Νις, βάσει υλικού και προπονητή είναι τουλάχιστον ισάξια (αν όχι καλύτερη) της Ρεν.

Τέλος το αγωνιστικό ρεπορτάζ. Στη Νις επιστρέφει ο Ντάντε στα στόπερ, αλλά η σημαντική είδηση είναι πως "ελευθερώνει" τον Ροσάριο. Ο τελευταίος είναι ο πλέον κομβικός ποδοσφαιριστής στην ανάπτυξη της Νις και το γεγονός πως έπαιζε κατ’ανάγκη στόπερ στερούσε από την ομάδα του τον οργανωτικό του ρόλο στα χαφ. Στον αντίποδα, η Ρεν θα πάει στην καυτή Νίκαια με τον άπειρο Αλεμντάρ στο τέρμα, μετά τον τραυματισμό του Γκομίς.

Με τα παραπάνω δεδομένα, στο Αλιάνζ Ριβιέρα του γαλλικού Νότου, εκεί όπου ακριβώς έναν μήνα πριν η Νις κέρδισε την Παρί Σεν Ζερμέν, σίγουρα είναι λάθος να προσφέρεται σε τιμές άνω των τριών μονάδων σήμερα.

Eχουν κι άλλο ραντεβού στα δικαστήρια

Στη Super League Interwetten, Απόλλων - Παναιτωλικός (20:30 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24) είναι θεωρητικά ένα παιχνίδι με μονόπλευρο κίνητρο. Για αυτό οι αρχικές αποδόσεις είχαν τον άσο ως φαβορί. Με τα όσα όμως εξελίσσονται εκτός αγωνιστικών χώρων και τη διοίκηση των γηπεδούχων να κυνηγά να… υποβιβάσει με δικαστική απόφαση τους Αγρινιώτες, μόνο καλό δεν αναμένεται το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο 3.15 το ενδεχόμενο να δούμε κόκκινη κάρτα, ενώ αξίζει μια ματιά το over 1,5 γκολ του Παναιτωλικού. Είναι ούτως ή άλλως μια καλύτερη ομάδα και με την προσθήκη του εξαιρετικού Νταγκό στην επίθεσή του, μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε κενό που θα αφήσει η άμυνα των γηπεδούχων κυνηγώντας το απαραίτητο τρίποντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Nις - Ρεν: 1 dnb (απόδοση 2.20), 18:00
  • Απόλλων - Παναιτωλικός: Over 1,5 Παναιτωλικός (απόδοση 2.75), 20:30

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ