TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χτυπάει το πρωτάθλημα με το 2.37 η Ράσινγκ

Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο
Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Η Ράσινγκ φιλοξενείται από την Μπάνφιλντ για την 14η αγωνιστική της Liga Profesional με στόχο να αποδείξει ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Στο Φλορένσιο Σολά η Μπάνφιλντ κοντράρεται με τη Ράσινγκ (03:30 LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή. Στην έβδομη θέση η φιλοξενούμενη με 21 βαθμούς μετά από 13 ματς, στο -8 από την Ατλέτικο Τουκουμάν με την πρωτοπόρο να έχει ματς παραπάνω. Η Ράσινγκ του Φερνάντο Γκάγκο έχει μια καλή ευκαιρία ώστε να χτυπήσει στα ίσια το πρωτάθλημα, την ώρα που Μπόκα και Ρίβερ δεν βιώνουν και τις καλύτερες των ημερών τους. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον Γκάγκο, που έχει αποδείξει ότι δεν αγχώνεται εύκολα και λυγίζει στην πίεση, παρά την απειρία του στο προπονητικό κομμάτι έστω. Δεν χάνει εδώ και εννιά σερί ματς, αλλά βγάζει πολλές ισοπαλίες (3-6-0).

Η Μπάνφιλντ έχει μαζέψει πολλά ματς δίχως νίκη (0-4-3), ωστόσο έχει χειρότερες ομάδες από κάτω της και στην ειδική βαθμολογία δεν μπορεί να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, είναι μεγάλη η απόσταση. Έκανε πολλά λάθη και έχασε με ανατροπή 3-1 στο τελευταίο χρονικά ματς από την Πλάτενσε, που καίγεται αφού βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη. Προηγήθηκε στο 2’, γύρισε το ματς στο β’ μέρος (58’ πέναλτι, 65’, και 90’) και ενώ έπαιζε σ' όλο το β' ημίχρονο με παίκτη παραπάνω.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ράσινγκ για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες οφείλει να χτυπήσει και να πάρει ματς όπως το σημερινό. Στην Μπάνφιλντ επικρατεί πίεση σ’ όλους, η ομάδα δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, έχει "κοντό" ρόστερ και αμυντικά δεν είναι ιδιαίτερα συμπαγής. Η ομάδα του Γκάγκο είναι ανώτερη ποιοτικά, κάνει περισσότερες φάσεις και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 2.37 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάνφιλντ - Ράσινγκ: 2 (απόδοση 2.37), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ