ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς πίεση η Τουρκία, με κίνητρο το Αζερμπαϊτζάν

Ο άσος της εθνικής Τουρκίας, Σερντάρ Ντουρσούν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Λουξεμβούργο
Ο άσος της εθνικής Τουρκίας, Σερντάρ Ντουρσούν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Λουξεμβούργο © 2022 OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Νησιά Φερόε - Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν - Καζακστάν για το Nations League.

Στη Γ' Κατηγορία του Nations League έχουμε απόψε τέσσερα ματς. Δύο για τον πρώτο όμιλο και άλλα δύο για τον τρίτο όμιλο. Και στα δύο γκρουπ τα πράγματα έχουν κριθεί.

Στον πρώτο όμιλο η Τουρκία καπάρωσε και τυπικά την πρωτιά και την άνοδο στη League B, μετά το 3-3 της Πέμπτης με το Λουξεμβούργο, στην Κωνσταντινούπολη. Το αποψινό ματς λοιπόν στα Νησιά Φερόε είναι τυπικής διαδικασίας (21:45 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24). Δεν προξενεί επομένως εντύπωση ότι αποχώρησαν από την αποστολή σημαντικοί παίκτες, όπως οι στόπερ Ντεμιράλ (Αταλάντα), Σογιοντσού (Λέστερ), ο μεσοεπιθετικός Ουντέρ (Μαρσέιγ) και ο φορ Ουνάλ (Χετάφε).

Επιτυχημένη θεωρείται και η παρουσία των Νησιών Φερόε στον όμιλο, αφού εξασφάλισαν την παραμονή τους στη League C, τρέχοντας μάλιστα αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0). Την Πέμπτη πήραν ισοπαλία 1-1 στη Λιθουανία και απόψε θα προσπαθήσουν να το διασκεδάσουν απέναντι σε έναν σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Επειδή το παιχνίδι δεν έχει πρακτικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, πέρα από τους πόντους για το FIFA Ranking, δεν έχει νόημα να μπλέξουμε με σημείο. Άλλωστε, το διπλό είναι σε αδιάφορες τιμές, στο 1.30. Πιο ενδιαφέρον το Over 2,5 στο 1.65, το οποίο έχει επιβεβαιώσει η Τουρκία στα επτά από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της. Μεταξύ αυτών και το 4-0 του πρώτου γύρου, τον περασμένο Ιούνιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον τρίτο όμιλο, το Αζερμπαϊτζάν υποδέχεται στο Μπακού το Καζακστάν (19:00 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24). Εδώ, το Καζακστάν ολοκλήρωσε την έκπληξη και κερδίζοντας με 2-1 τη Λευκορωσία, την Πέμπτη, κλείδωσε την άνοδο στη League B, όντας μάλιστα αήττητο στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (4-1-0).

Το Αζερμπαϊτζάν απέφυγε την περιπέτεια του μπαράζ για την παραμονή και απόψε έχει πιο ισχυρό κίνητρο από το Καζακστάν, αφού ψάχνει για πρώτη φορά στην ιστορία του τρεις διαδοχικές νίκες σε επίσημα ματς.

Η ομάδα του Τζιάνι ντε Μπιάζι μετά το 2-0 επί της Λευκορωσίας τον περασμένο Ιούνιο, κέρδισε την Πέμπτη 2-1 στην Τρνάβα τη Σλοβακία σε ένα δραματικό ματς. Παρότι ισοφαρίστηκε με αυστηρό πέναλτι στο 93', το Αζερμπαϊτζάν βρήκε γκολ νίκης από κόρνερ στο 95'.

Πάνω λοιπόν στο πιο ισχυρό κίνητρο των Αζέρων, αλλά και στην πιθανή χαλάρωση των Καζάκων, οι οποίοι την Πέμπτη πανηγύρισαν μία μεγάλη άνοδο, ο πρώτος λόγος πάει στον άσο σε απόδοση 2.25. Μαζί με το Over 2,5 στο Νησιά Φερόε – Τουρκία, η δυάδα ξεπερνάει το 3.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αζερμπαϊτζάν – Καζακστάν: 1 (απόδοση 2.25), 19:00
  • Νησιά Φερόε – Τουρκία: Over 2,5 (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ