TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς ηθικό κόντρα στην Μπόκα η Ουνιόν, αξίζει το 2.10

Ο Εδουάρδο Σάλβιο της Μπόκα Τζούνιορς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Όλγουεϊς Ρέντι στο Copa Libertadores
Ο Εδουάρδο Σάλβιο της Μπόκα Τζούνιορς © 2022 JUAN KARITA/ASSOCIATED PRESS

Για την πέμπτη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Ουνιόν Σάντα Φε, την ώρα που προέρχεται από συντριβή και θα πάει χωρίς προπονητή και με άλλες έννοιες στο κεφάλι της. Ποντάρισμα στο 2.10.

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η δράση στην Αργεντινή και για την πέμπτη αγωνιστική της Liga Profesional η Μπόκα Τζούνιορς κοντράρεται με την Ουνιόν Σάντα Φε στο Μπουένος Άιρες. Αναμέτρηση που παραδοσιακά δεν ξεφεύγει σε σκορ, ενώ η Ουνιόν Σάντα Φε συνηθίζει να παίζει στα όριά της την Μπόκα. Το αποψινό (03:30 LIVE από το SPORT24 ) αναμένεται κάπως διαφορετικό.

Η Μπόκα είναι πιο ήρεμη μετά από καιρό, ο Μπατάλια διαχειρίζεται ορθά το ροτέισον και η πίεση από πάνω του έχει φύγει για την ώρα. Δεν είναι στα σχοινιά και έχει βελτιωθεί η κατάσταση στα αποδυτήρια. Προέρχεται από δύο γεμάτες εμφανίσεις που πέτυχε και πολύ όμορφα γκολ. Υπέταξε 5-3 εντός την Τίγκρε, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε εκτός έδρας την Μπαράκας 3-1. Ακολουθεί ματς για το Copa Libertadores και το ροτέισον σήμερα είναι επιβεβλημένο.

Η Ουνιόν πάνω που πήγε κάτι να δείξει μετράει μόλις μια νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων, ενώ προέρχεται από γερό χαστούκι πριν τέσσερις μέρες που έχασε από τη Ρίβερ Πλέιτ εντός έδρας με 5-1. Βαριά και ασήκωτη η ήττα, αλλά ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Όπως και να έχει το διάστημα είναι μικρό για να σηκώσει κεφάλι και αντιμετωπίζει άλλο ένα μεγαθήριο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Απόψε θα κάνει ροτέισον, ωστόσο είναι μεγάλο ερώτημα τι σύνθεση θα δούμε. Το μεγάλο ματς είναι κόντρα στη Νασιονάλ στο Μοντεβιδέο μεσοβδόμαδα για το Copa Sudamericana. Έχει κάποιες απουσίες, αλλά η πιο βασική είναι αυτή του Μουνούα, του ηγέτη αυτής της ομάδας, είναι ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο και καθοδηγεί μαεστρικά την ομάδα, καθώς ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες έχουν το μυαλό στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά η φιλοξενούμενη πάει στο ματς χωρίς τον προπονητή της, που είναι ο μαέστρος αυτής της ομάδας. Την ώρα μάλιστα που προέρχεται και από βαριά ήττα κόντρα στη Ρίβερ. Μικρό το διάστημα για να μαζέψει τα κομμάτια της η Ουνιόν, σε ευνοϊκό μομέντουμ η Μπόκα, δύσκολα να ξεφύγει το σκορ πάντως το ματς, όπως γίνεται παραδοσιακά στα μεταξύ τους. Στο 2.10 το 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Ουνιόν Σάντα Φε: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.10), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ