ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Απτόητη στο Μορουμπί η Σάο Πάουλο

Ο Ροζέριο Σένι ως προπονητής της Φλαμένγκο σε ματς κόντρα στην Ιντερνασιονάλ
Ο Ροζέριο Σένι © 2021 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Η Σάο Πάουλο είναι σε σούπερ κατάσταση, πετυχαίνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη στην έδρα της και αυτή τη φορά κοντράρεται με τη Σεαρά που έχει ηθικό. Ποντάρισμα στο 2.09.

Η δράση στο Brasileirao συνεχίζεται και μια από τις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ως τώρα είναι η Σάο Πάουλο. Δεν είναι πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο πάντα η ομάδα του Ροζέριο Σένι, ωστόσο παίρνει αποτελέσματα, είναι τρίτη μετά από επτά αγωνιστικές και στο -2 από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς. Απόψε κοντράρεται με τη Σεαρά (01:00 LIVE από το SPORT24 ).

Ο Ροζέριο Σένι χαίρει εκτίμησης, είναι εξάλλου ο θρύλος αυτής της ομάδας και ποντάρει πολλά στα ματς που η ομάδα δίνει στο Μορουμπί. Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως κάποια στιγμή θα μπει φρένο στο σερί της Σάο Πάουλο, αλλά δεν μπορούμε να ξεγράψουμε κιόλας εύκολα τις 12 σερί νίκες εκεί μέσα.

Μεσοβδομαδα έπαιξε με φουλ πιτσιρίκια κόντρα στην Αγιακούτσο, αλλά ακόμα και έτσι πήρε τη νίκη με 1-0. Ολοκλήρωσε αήττητη τη φάση των ομίλων του Copa Sudamericana και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με ρεκόρ 5-1-0, αφήνοντας δεύτερη την Έβερτον με πέντε βαθμούς λιγότερους. Το ηθικό βρίσκεται ψηλά, καθώς στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς η ομάδα έπιασε καλή απόδοση εκτός έδρας και πήρε το 1-1. Στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να επικρατήσει, αφού είχε τις στιγμές της, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς.

Η Σεαρά είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς, αλλά είναι ομάδα που σε δυσκολεύει και θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Βρίσκεται στην ουρά του Brasileirao , αλλά είχε δύσκολο πρόγραμμα και δεδομένα θα ανακάμψει. Δοκιμάζει τα όρια των αντιπάλων της, ενώ έχει σταθεί και τυχερή. Η αυτοπεποίθηση έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στο Sudamericana, αφού την τελευταία αγωνιστική κέρδισε και την Ιντεπεντιέντε 2-0 στην Αργεντινή. Έστρεψε εκεί το βάρος και δικαιώθηκε, αφού έκλεισε τη φάση των ομίλων με 6/6 νίκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάο Πάουλο είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστη στο Μορουμπί, η Σεαρά είναι ζόρικη ομάδα, έχει ηθικό μετά την πρόκριση στο Sudamericana, αλλά έχει σπαταλήσει και πολλές δυνάμεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και δεν μπόρεσε να ανοίξει τόσο το ροτέισον όσο η Σάο Πάουλο. Δύσκολα πάντως ξεφύγει το σκορ, θα παίξει κλειστά η Σεαρά, ενώ η Σάο Πάουλο τις νίκες τις συνδυάζεις με under 3,5. Στο 2.09 το εν λόγω combo το οποίο μετράει έξι σερί επαληθεύσεις στο Μορουμπί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάο Πάουλο - Σεαρά: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.09), 01:00

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ