BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Απόψε θα δούμε… άλλο ματς

Ο Έντερ Μιλιτάο κόντρα στον Φιλ Φόντεν σε αναμέτρηση για το Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ
Ο Έντερ Μιλιτάο κόντρα στον Φιλ Φόντεν © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο καρτάκιας Ορσάτο, η επιστροφή Κασεμίρο, ο (πιο) ρεαλιστής Πεπ και ο παθιασμένος Φόντεν. Το BetMarket αναλύει και προτείνει για το μεγάλο ματς της βραδιάς.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε μια φανταστική παράσταση επτά γκολ στην Αγγλία και ένα under στην Ισπανία. Χθες το Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ ήταν εκείνο που έδωσε πολλά γκολ και ανατροπή, δίχως να αποκλείουμε σήμερα να επαληθευτεί το σενάριο της περασμένης Τετάρτης.

Δηλαδή Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι να μείνουν στο under. Σαφώς και εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο να προτείνει και να παίξει κάποιος τα λίγα γκολ σε μια αναμέτρηση με δύο από τις ποιοτικότερες επιθέσεις στην Ευρώπη. Ειδικά στη φόρμα που βρίσκεται ο Μπενζεμά, που κάνει γκολ και τη μισή ευκαιρία και του επιθετικού πλουραλισμού που διαθέτει η ομάδα του Πεπ.

Υπάρχουν όμως δύο επιχειρήματα, που μπορούν να μπουν στην κουβέντα για μια συζήτηση παιχνιδιού υψηλής έντασης, αλλά λίγων τερμάτων. Αφενός ο Πεπ, που φέτος δείχνει ένα κλικ πιο ρεαλιστής. Για πρώτη φορά είδαμε από τον ίδιο μια ομάδα να περιμένει και να καταστρέφει, στο 0-0 του Μετροπολιτάνο κόντρα στην Ατλέτικο για τα προημιτελικά. Δεν αποκλείεται και σήμερα να δώσει βάρος στην αναχαίτιση των Μαδριλένων, στήνοντας το δικό του μπλόκο πάνω στον Μπενζεμά.

Αφετέρου η επιστροφή του Κασεμίρο στα χαφ της Ρεάλ. Μια απουσία που κόστισε αρκετά στην ανασταλτική λειτουργία της Ρεάλ στο Μάντσεστερ. Σήμερα (22:00 COSMOTE SPORT 1, MEGA, LIVE από το SPORT24 ) ο Αντσελότι μπορεί να παρουσιάσει ένα πιο "σφικτό" κέντρο, μια μεσαία γραμμή με καλύτερες απαντήσεις στην ανάπτυξη της Σίτι.

Ο Ορσάτο μπορεί να… πληρώσει

Εναλλακτικά, το παιχνίδι σηκώνει κουβέντα και σε ειδικά στοιχήματα υψηλών αποδόσεων. Πάνω στη λογική που συζητήσαμε ήδη, δηλαδή μια αναμέτρηση που θα είναι πιο σκληρή και με περισσότερη ένταση, μπορεί να ψάξουμε περιπτώσεις καρτών.

Ειδικά όταν σφυρίζει ο Ντανιέλ Ορσάτο με τον μέσο όρο των σχεδόν έξι (5,8) καρτών στη διοργάνωση. Ο Ιταλός είναι ο μοναδικός διαιτητής με τουλάχιστον δύο παιχνίδια που έχει τόσο υψηλό μέσο όρο στις κάρτες.

Το line στο over καρτών είναι χαμηλό, έτσι οι κυνηγοί υψηλών αποδόσεων είναι αναγκασμένοι να πάνε σε πρόσωπα.

Ο στόπερ Μιλιτάο στην πλευρά της Ρεάλ με ήδη τρεις κάρτες στα δέκα φετινά, πληρώνει πάνω από 3 μονάδες.

Ο Φόντεν στη Σίτι, που μπορεί να είναι επιθετικός, αλλά είναι και… εριστικός. Θυμάστε τον τσακωμό με τον Σάβιτς στο Μετροπολιτάνο, που οδήγησε σε σύρραξη στο φινάλε. Δεν αποκλείεται και σήμερα να μπλέξει σε καυγάδες ή ο ίδιος με το πάθος να κάνει ένα δυνατότερο μαρκάρισμα, στις περιπτώσεις που η Σίτι θα πιέσει ψηλά.

Μάλιστα υπάρχει και το… καλό ενδεχόμενο ενός καυγά Μιλιτάο - Φόντεν, που θα φέρει με ένα σμπάρο… δύο πληρωμένες επιλογές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Κάρτα Μιλιτάο (απόδοση 3.30), 22:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Κίτρινη κάρτα Φόντεν (απόδοση 8.00), 22:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ