BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Από τη μία κίνητρο, από την άλλη εξάντληση

Ο Στέφαν ντε Φράι κόντρα στον Ντάνιελ Τζέιμς σε αναμέτρηση στο Nations League
Ο Στέφαν ντε Φράι κόντρα στον Ντάνιελ Τζέιμς σε αναμέτρηση στο Nations League © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

To κρυφό κίνητρο της Ολλανδίας, η εξάντληση των Ουαλών και ο χρόνος της Εθνικής Ιταλίας. To BetMarket.gr αναλύει την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Φινάλε απόψε για αυτό το… σχεδόν μίνι τουρνουά που παρακολουθήσαμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Με συνολικά τέσσερις αγωνιστικές η UEFA φρόντισε το ποδοσφαιρικό καλεντάρι να είναι αρκετά γεμάτο.

Διόλου τυχαίο πως τα ματς με τα περισσότερα γκολ τα είδαμε στις μικρότερες κατηγορίες του τουρνουά, με τους περισσότερους μεγάλους να παρουσιάζονται εξαντλημένοι. Στην κορυφή των ομάδων με τις αρνητικές επιπτώσεις Άγγλοι και Γάλλοι.

Ενώ φυσικά υπήρξαν και περιπτώσεις σαν την Ιταλία, όπου ο Μαντσίνι αποφάσισε να κάνει ένα γερό rotation, βάζοντας αρκετούς αναπληρωματικούς. Άλλωστε η Ιταλία δεν έχει και Μουντιάλ μπροστά της, ώστε να… βιάζεται να χτίσει ομοιογένεια.

Την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και απόψε, (21:45 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) κάτι που κάνει σωστό φαβορί τους Γερμανούς στο μεταξύ τους. Όχι πως έχει εντυπωσιάσει η ομάδα του Φλικ, αλλά ανήκει σε εκείνες που θέλουν να βρουν θετικά αποτελέσματα, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή γκρίνια στον δρόμο προς το Κατάρ. Ο άσος σε τιμές κοντά στο 1.80 δείχνει σωστός στο μεταξύ τους.

Τα περί κινήτρου ισχύουν, και μάλιστα πολύ περισσότερο, στην Ολλανδία. Ο Φαν Γκάαλ κάλεσε μια διευρυμένη αποστολή, δίνοντας ουσιαστικά σε πολλούς παίκτες την ευκαιρία για να βρεθούν στην τελική αποστολή που θα πάει τον Νοέμβριο στο Κατάρ.

Σε ένα ματς που θα γίνει μπροστά στο ολλανδικό κοινό το κίνητρο θα είναι μεγαλύτερο, καθώς πάντοτε μια καλή γνώμη του κόσμου και η πίεση της… κερκίδας, μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο για την παρουσία στην αποστολή του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Ολλανδοί έχουν την ευκαιρία να συναντάνε στο σημερινό φινάλε (21:45 NOVASPORTS 3 , LIVE από το SPORT24 ) μία από τις πιο εξαντλημένες ομάδες του τουρνουά. Οι Ουαλοί πέρα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Nations League είχαν και τα μπαράζ του Μουντιάλ. Κάτι που σημαίνει πως απόψε είναι έτοιμοι να δώσουν το 5ο παιχνίδι τους μέσα στις πρώτες 14 ημέρες του Ιουνίου.

Για μια ομάδα που δεν έχει το μεγάλο βάθος στο ρόστερ και βασίζεται αρκετά σε έναν κορμό λίγων παικτών, αυτό το πρόγραμμα σε αυτό το σημείο της σεζόν μπορεί να αποτελέσει ακόμη μεγαλύτερο βαρίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Ουαλία: Over 2,5 Ολλανδία (απόδοση 2.70), 21:45
  • Γερμανία - Ιταλία: 1 (απόδοση 1.78), 21:45

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα για την τελευταία αγωνιστική του Nations League αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ