TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Από νίκη σε νίκη η Σάντος, αξίζει το 2.10

Ο Μάρκος Λεονάρντο της Σάντος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ντιφένσα Χουστίσια
Ο Μάρκος Λεονάρντο της Σάντος πανηγυρίζει © 2022 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ τίθεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, καθώς δοκιμάζεται απέναντι στη Σάντος εκτός έδρας και ενώ έχει κρίσιμα ματς μπροστά του. Ποντάρισμα στο 2.10.

Στο Μπαρουερί η Σάντος φιλοξενεί τη Σεαρά (00:30 LIVE από το SPORT24 ) και έναν παλιό γνώριμο. Στον πάγκο της φιλοξενούμενης κάθεται ένας αγαπητός στο κοινό της Σάντος, ο Ντοριβάλ Τζούνιορ, ο έμπειρος τεχνικός μετράει δύο περάσματα από τον πάγκο της ομάδας από το Σάο Πάουλο. Έκανε καλή δουλειά, ωστόσο την πρώτη φορά, το 2010 εκδιώχθηκε λόγω του τότε 18χρονου Νεϊμάρ που ήθελε να έχει τον έλεγχο και δεν υπάκουε στις οδηγίες του Ντοριβάλ. Χαρακτηριστικό το περιστατικό τον Σεπτέμβριο του 2010 που ο νυν σούπερ σταρ της Παρί εκτέλεσε ένα πέναλτι παρότι ο προπονητής του τού είχε δώσει οδηγία να μην εκτελέσει, αφού μετρούσε τέσσερα σερί χαμένα.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και στη Σεαρά ο Ντοριβάλ φέτος κάνει καλή δουλειά, η ομάδα του παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ανοίγει τον ρυθμό στα παιχνίδια της. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με βασικούς στο Copa Sudamericana κόντρα στη Χενεράλ Καμπαγιέρο και τη σκόρπισε εντός έδρας 6-0, ακολουθεί σε πέντε μέρες το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ιντεπεντιέντε. Είναι σε ευνοϊκή μοίρα σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση εκτός έδρας. Έχει κάνει το 5 στα 5 και η αργεντίνικη ομάδα έχει 3 βαθμούς λιγότερους. Θυμίζουμε στο Copa Sudamericana προκρίνεται στην επόμενη φάση μόνο ο πρώτος από κάθε γκρουπ. Κατά συνέπεια θέλοντας και μη θα παίξει τα ρέστα της με την αργεντίνικη ομάδα που είναι και σε φόρμα. Ο Ντοριβάλ πάντως τόνισε πως θα πάει με καλή σύνθεση απόψε. Την επόμενη αγωνιστική του Brasileirao έχει άλλο ένα δύσκολο ματς, κόντρα στη Σάο Πάουλο.

Η Σάντος καταγράφει μια πολύ καλή σεζόν και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος. Το θέμα είναι να έχει διάρκεια ως το τέλος, πάντως ως τώρα είναι θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής. Κόντρα στην Ουνιόν Λα Καλέρα τα χρειάστηκε εντός έδρας, αλλά επικράτησε με γκολ στις καθυστερήσεις, 1-0. Άλλο ένα ματς που βρίσκει λύση στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έκανε και ροτέισον στο ματς. Σε πιο ευνοϊκή μοίρα για το Sudamericana, είναι πρωτοπόρος με 10 βαθμούς και στο +2 από τη Λα Καλέρα και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδιάφορη Μπάνφιλντ εντός έδρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάντος παίζει με αυτοπεποίθηση μπροστά στον κόσμο της, βρίσκει ακόμα και σε δύσκολες βραδιές δίχτυα. Το σημαντικότερο είναι πως μεσοβδόμαδα σπατάλησε λιγότερες δυνάμεις. Η Σεαρά έχει πιο κομβικό παιχνίδι μπροστά της σε σύγκριση με την οικοδέσποινα. Μέσα σ’ όλα αυτά η Σάντος μετράει επτά σερί νίκες εντός έδρας σ’ όλες τις διοργανώσεις. Δίκαιο το 2.10 του άσου

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντος - Σεαρά: 1 (απόδοση 2.10), 00:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ