TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβαίνει με το 1.90 σε ματς sold out, ρίσκο με το 5.20

Ο Ντέρεκ ΜακΙνες στον πάγκο της Αμπερντίν
Ο Ντέρεκ ΜακΙνες © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η Κιλμάρνοκ φιλοξενεί την Αρμπρόουθ για την προτελευταία αγωνιστική της Championship Σκωτίας σ’ ένα do or die παιχνίδι στο Ράγκμπι Παρκ. Sold out η αναμέτρηση. Ποντάρισμα στο 1.90 και στο 5.20.

Μεγάλο ματς απόψε στο Ράγκμπι Παρκ, το οποίο είναι μάλιστα τηλεοπτικό στο Νησί. Γεγονός που έχει τη σημασία του, αφού οι ομάδες της Championship Σκωτίας δεν έχουν τη δυνατότητα και την ευχαρίστηση όλα τα παιχνίδια τους να μεταδίδονται τηλεοπτικά, όπως γίνεται σε άλλες κατηγορίες. Πολλές φορές σε τέτοια ματς παρακολουθούμε άλλες καταστάσεις και πρόσωπα. Οι παίκτες, αυτοί μάλιστα που είναι λιγότερο γνωστοί τα δίνουν όλα για να τους παρακολουθήσει ο κόσμος, ενώ από κάποιους δεν λείπει το άγχος.

Το αποψινό Κιλμάρνοκ - Αρμπρόουθ είναι κάτι παραπάνω από κομβικό, είναι η επιτομή του do or die. Η Κίλι είναι πρωτοπόρος με 63 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη ακριβώς από κάτω μ’ ένα βαθμό λιγότερο. Θυμίζουμε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ο πρώτος ανεβαίνει απευθείας, ενώ οι θέσεις 2,3 και 4 παίρνουν μέρος σε playoffs. Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της regular season. Εν ολίγοις, η Κιλμάρνοκ εάν κερδίσει απόψε στέφθεται πρωταθλήτρια και κατακτάει τον πρώτο τίτλο της από το 1965.

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη για το αποψινό παιχνίδι, η φιλοξενούμενη θα έχει στο πλευρό της 1500 φιλάθλους, ενώ οι υπόλοιπες τρεις εξέδρες έγιναν sold out. Από το 1994 και έπειτα που μειώθηκε η χωρητικότητα του Rugby Park ελάχιστες ήταν οι φορές που το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά από 18 χιλιάδες κόσμο.

Μετά από έξι ματς η Κιλμάρνοκ έχασε, την πάτησε στο πάντα δύσκολο Ινβερνές με 2-1, παρότι ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα γύρισε ο διακόπτης και έχασε. Από την Αρμπρόουθ φέτος μετράει δύο ήττες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Καμία νίκη δηλαδή, αλλά εάν επικρατήσει απόψε, θα έχει κάνει την πιο σημαντική της σειράς.

Η Αρμπρόουθ έχει ηθικό, βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ, μετράει δύο σερί νίκες και στο τελευταίο χρονικά ματς σκόρπισε την Κουίν οφ Σάουθ με 5-1. Αναμέτρηση πάντως που δεν είναι για τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα, αφού ήταν απέναντι στην ουραγό. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδιάφορη Μόρτον, ενώ η Κιλμάρνοκ θα φιλοξενηθεί από τη Ρέιθ Ρόβερς, που ενδεχομένως να κυνηγάει την τετράδα.

Ο άσος δικαιολογημένα δέχεται πιέσεις και από το 2.00 έπεσε στο 1.90. Παρόλα αυτά προς τα εκεί θα στραφούμε. Η Κιλμάρνοκ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, διαθέτει πιο έμπειρες μονάδες αλλά ο βασικός λόγος που με στρέφει προς τα αριστερά είναι ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο της Κίλι. Ο λόγος για τον Ντέρεκ ΜακΙνες, ένας μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός, πολύ έμπειρος στην Premiership Σκωτίας που έκανε εξαιρετική δουλειά στην Αμπερντίν τα προηγούμενα χρόνια πετυχαίνοντας αρκετές υπερβάσεις, παίζοντας μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο.

Στον πάγκο της φιλοξενούμενη κάθεται ο Ντικ Κάμπελ που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής καριέρας του στη Φόρφαρ, παρουσιάζοντας αξιόλογη δουλειά, αλλά ο ΜακΙνες είναι πιο έμπειρος από τέτοιες πιεστικές καταστάσεις. Έχει τους παίκτες να πάρει το ματς. Για τους πιο ρισκαδόρους υπάρχει και το combo 1 & Goal/Goal καθώς περιμένω και από τις δύο πλευρές να ψάξουν το γκολ και να ανοιχτούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κιλμάρνοκ - Αρμπρόουθ: 1 (απόδοση 1.90), 21:45
  • Κιλμάρνοκ - Αρμπρόουθ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 5.20), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ