TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αμυντικά αφελής η Μπράγκα, ανεβαίνει η Μαρίτιμο

Ο Ρικάρντο Όρτα της Μπράγκα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ στο Europa League
Ο Ρικάρντο Όρτα της Μπράγκα © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Μπράγκα είναι ακλόνητο φαβορί για το ματς με τη Μαρίτιμο, ωστόσο υπάρχουν δεδομένα για ποντάρισμα στο 1.99.

Δύο παιχνίδια έχει το πορτογαλικό πρόγραμμα στις 20:00 και εκεί που αξίζει να στραφούμε είναι στο Μπράγκα - Μαρίτιμο (LIVE από το SPORT24). Υπήρχουν ορισμένες σκέψεις για το Μπενφίκα - Μορεϊρένσε, όπως το 1 & under 3,5 (COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ), ωστόσο τόσο η μία, όσο και η άλλη βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Η Μπενφίκα ψάχνεται με τον Βερίσιμο και έδειξε αγχωμένη από το τελευταίο δείγμα, ενώ η Μορεϊρένσε ψάχνει τα πατήματά της με τον Σα Πίντο που ανέλαβε πρόσφατα.

Μετά το επιβλητικό 6-0 επί της Αρούκα, δεν μπόρεσε να πετύχει την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα η Μπράγκα (είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Μπελενένσες). Τα βρήκε σκούρα στο εντός έδρας με τη Φαμαλικάο (2-2) και πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκε στο 13’ με τον παικταρά Όρτα, αλλά στο 31’ ισοφαρίστηκε, ενώ από το 24’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Εν τέλει ο χαρισματικός Ίβο Ροντρίγκεζ έκανε το 1-2, και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Για άλλο ένα ματς πιέστηκε αρκετά μεσοαμυντικά και σε γενικές γραμμές παρατηρείται μια τάση σε αρκετά ματς οι εταιρείες να τη σέβονται παραπάνω από όσο πρέπει.

Με τούτα και με εκείνα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση για την τριάδα, αλλά δεν κινδυνεύει κιόλας να χάσει την τέταρτη θέση. Εκτός ο εξτρέμ Γκαλένο, σε καραντίνα μεσοεπιθετικός Τσικίνιο, θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύθηκε ο εξτρέμ Μόουρα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα.

Η Μαρίτιμο είναι άκρως ανταγωνιστική τελευταία, έχει γυρίσει ο διακόπτης από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βάσκο Σεάμπρα. Σκοράρει ακατάπαυστα, άλλαξε φιλοσοφία, επικρατεί αυτοπεποίθηση και πλέον έχει και την τύχη με το μέρος της. Τρέχει ρεκόρ 4-1-1 με μοναδική παραφωνία το 7-1 από την Μπενφίκα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μαρίτιμο σκοράρει με μεγάλη συνέπεια εδώ και καιρό, η Μπράγκα είναι ποιοτική, ανώτερη ομάδα, αλλά δίνει δικαιώματα ανασταλτικά. Θα πουλήσει δύσκολα το τομάρι της η φιλοξενούμενη. Στο 1.99 το Goal/Goal κατά μέσο όρο, μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράγκα - Μαρίτιμο: Goal/Goal (απόδοση 1.99), 20:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ