XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άλλη ομάδα το Τορόντο με Ινσίνιε και Μπερναρντέσκι

Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι του Τορόντο με το Νάσβιλ
Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι του Τορόντο με το Νάσβιλ © 2022 MARK HUMPHREY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Τορόντο - Νιου Ινγκλαντ για το πρωτάθλημα του MLS.

Το Τορόντο μετά τις προσθήκες του Ινσίνιε και του Μπερναρντέσκι έχει αλλάξει εμφανώς την αγωνιστική του συμπεριφορά και διανύει την καλύτερή του φάση μέσα στη σεζόν.

Οι Καναδοί είναι αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο, η ομάδα του Μπομπ Μπράντλεϊ κέρδισε καθαρά με 3-1 το Πόρτλαντ, σε ένα ματς που σκόραραν και οι δύο Ιταλοί νεοφερμένοι άσοι της ομάδας. Ο Ινσίνιε έκανε το 2-1 στο 79' και ο Μπερναρντέσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85'.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μεταμορφωμένο το Τορόντο

Η βελτιωμένη εικόνα του Τορόντο αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο και στα xGoals (2,73-0,66), τα οποία στο παιχνίδι με το Πόρτλαντ επιβεβαίωσαν την ξεκάθαρη υπεροχή των Καναδών.

Τα ξημερώματα, το Τορόντο παίζει με το Νιου Ιγκλαντ (18/08 02:30 Live από το SPORT24), το οποίο επικράτησε με 1-0 της αδύναμης Ουάσινγκτον και συμπλήρωσε επίσης αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Παρόλα αυτά, η σχετικά καλή φόρμα του Νιου Ινγκλαντ δεν είναι αρκετή για να συγκρατήσει τον άσο. Η ανοδική δυναμική του Τορόντο έχει επιφέρει σημαντική διόρθωση στο σετ, καθώς ο άσος άνοιξε στο 2.30-2.40 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 1.90 κατά μέσο όρο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν ξανά πριν 17 ημέρες, στην έδρα του Νιου Ινγκλαντ τότε, με το ματς να μένει ισόπαλο στο 0-0. Εκείνο το παιχνίδι είναι το μόνο που δεν κέρδισε το Τορόντο από τα τελευταία τέσσερα, όπου έχουν ενεργοποιηθεί ο πρώην άσος της Νάπολι και ο πρώην άσος της Γιουβέντους.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως το σύνολο του Μπράντλεϊ ήταν ανώτερο και μπορούσε να βγάλει το διπλό στη Μασαχουσέτη, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,02-1,70). Άλλωστε, το Τορόντο είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Ινσίνιε να χάνει πέναλτι στο 81'.

Δύσκολα, θα τη γλιτώσει το Νιου Ινγκλαντ δεύτερη φορά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το Τορόντο έχει πάρει εμπρός, σκόραρε 9 γκολ στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του εντός έδρας με Σαν Χοσέ, Σάρλοτ και Πόρτλαντ, όντας μάλιστα καλύτερο σε όλα με βάση τα xGoals.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορόντο – Νιου Ινγκλαντ: 1 (απόδοση 1.90), 02:30
TAGS XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ