TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αλλάζει το κλίμα με τον ΜακΙνες στην Κιλμάρνοκ

Ο Ντέρεκ ΜακΙνες στον πάγκο της Αμπερντίν
Ο Ντέρεκ ΜακΙνες © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Πάρτικ Θιστλ και Κιλμάρνοκ κοντράρονται με φόντο τη μάχη της ανόδου στην Premiership Σκωτίας. Υπόσχονται γκολ οι ομάδες, βελτιωμένο το κλίμα στη φιλοξενούμενη με την αλλαγή προπονητή.

Στο Φίρχιλ Στέιντιουμ της Γλασκώβης διεξάγεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα για την Championship Σκωτίας. Η Πάρτικ Θιστλ φιλοξενεί την Κιλμάρνοκ σε μια αμφίρροπη κόντρα, ενώ τα μεταξύ τους ματς παραδοσιακά κρίνονται στη λεπτομέρεια. Πολλές ισοπαλίες (13) και την Κιλμάρνοκ να έχει το πάνω χέρι (16) σε 35 συναντήσεις.

Πέμπτη η Πάρτικ Θιστλ με 32 βαθμούς ύστερα από 19 ματς και στο -3 από τα playoffs ανόδου και με δύο ματς λιγότερα από τη Ρέιθ Ρόβερς. Τρίτη η Κιλμάρνοκ που έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς ύστερα από 20 παιχνίδια και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και την απευθείας άνοδο, ενώ έχει ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Αρμπρόουθ.

Πολλά σκαμπανεβάσματα στο σετ τιμών, με το διπλό να πιέζεται και πλέον να γυρνάει φαβορί στο 2.50, ενώ ο άσος βρίσκεται στο 2.80 παρότι αρχικά τριγυρνούσε στο 2.30. Η οικοδέσποινα προέρχεται από 2-2 με τη Χάμιλτον σε μια αναμέτρηση που προηγήθηκε σε δύο περιπτώσεις, αλλά δεν έκανε καλή διαχείριση, ήταν ξανά επιρρεπής στην οπισθοφυλακή και εν τέλει ισοφαρίστηκε. Δίκαιο το τελικό σκορ με την εικόνα που παρουσίασε στο ματς.

Στην Κιλμάρνοκ το κλίμα έχει βελτιωθεί, η έλευση του Ντέρεκ ΜακΙνες είναι πολύ σημαντική, είναι ένας ικανότατος τεχνικός που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Αμπερντίν και είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Είναι ένας ταλαντούχος προπονητής και η μετακίνησή του στην Κιλμάρνοκ αποτελεί μεγάλη υπόθεση. Επικρατεί θετική διάθεση μ’ αυτόν στον πάγκο και στο ντεμπούτο του στο ματς με την Κουίν οφ Σάουθ ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος καθώς είδε αρκετά θετικά στοιχεία και επιθετικές διαθέσεις από τους παίκτες του στο νικηφόρο 2-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κίλι δεν πρέπει να υποτιμηθεί, είναι από τις πιο έμπειρες, αν όχι η πιο έμπειρη ομάδα της κατηγορίας και δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Η Πάρτικ Θιστλ είναι μαχητική, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, αλλά ανασταλτικά δίνει δικαιώματα. Στο 1.85 κατά μέσο όρο το Goal/Goal, έχει την προσοχή μας. Μπορεί από ένα γκολ η καθεμία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάρτικ Θιστλ - Κιλμάρνοκ: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ