ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδικούν οι αποδόσεις την Ταγέρες στην Αβεγιανέδα

Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες σε αναμέτρηση κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ για το Copa Libertadores
Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες © 2022 NICOLAS AGUILERA/ASSOCIATED PRESS

Η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί την Ταγέρες για τη δεύτερη αγωνιστική του Liga Profesional, την ώρα που το κλίμα είναι μπερδεμένο. Ποντάρισμα στο 2.52.

Γεμάτο αναμετρήσεις το αποψινό πρόγραμμα στη Liga Professional της Αργεντινής, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη πράξη. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της βραδιάς είναι αυτό στην Αβεγιανέδα, εκεί που η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί την Ταγέρες.

Η κατάσταση είναι μπερδεμένη στην Ιντεπεντιέντε, προσπαθεί να χτίσει την ομάδα ο Εντουάρντο Ντομίνγκεζ, έχει ζητήσει 4-5 μεταγραφές, ενώ θα φύγουν και αρκετοί παίκτες. Μέχρι τότε όλα είναι στον αέρα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόλλησε στο 1-1 με τη Σαν Λορέντσο εκτός έδρας σε μια αναμέτρηση που προηγήθηκε στο 45’, αλλά στο 60’ ισοφαρίστηκε. Έπαιξε για να μην χάσει και της βγήκε. Άφησε σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις. Σε απόγνωση από εκεί και πέρα ο Ντομίνγκεζ που δέχεται το ένα "όχι" πίσω από το άλλο σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις και τους έχει στείλει να προπονούνται μόνοι τους.

Η Ταγέρες κυκλοφορεί σε τιμές αουτσάιντερ, στο 4.00+ μάλιστα. Μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα, που κέρδισε 2-0 τη Σαρμιέντο, είναι μάλιστα αήττητη στα πέντε τελευταία, ο Καϊσίνια μπορεί να μην είναι τεχνικός που αρέσκεται στο θέαμα και στο ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι ένας κόουτς που ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κλίμα είναι καλύτερο στην Ταγέρες, συνεχίζει στο Copa Libertadores, είναι ήρεμη, ο Καϊσίνια κάνει καλή δουλειά και οι παίκτες δεν έχουν παράπονα από αυτόν. Η Ιντεπεντιέντε έχει καλή έδρα, αλλά επικρατεί χάος από εκεί και πέρα. Δεν είναι τόσο φαβορί με βάση την κατάσταση, ενώ στο ντέρμπι της πρεμιέρας για ένα ημίχρονο ήταν καλή. Μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι η Ταγέρες, που είναι ζόρικη και αρκετά αξιόμαχη ομάδα. Στο 2.52 το Χ2 & over 1,5, καθώς είναι παραδοσιακά ένα ζευγάρι που έχει γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Ταγέρες: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.52), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ