TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδικείται από τις αποδόσεις η Σαν Λορέντσο

Ο Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σέρο Πορτένιο στο Copa Libertadores
Ο Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο πανηγυρίζει γκολ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Η τέταρτη αγωνιστική στη Liga Profesional στην Αργεντινή ολοκληρώνεται στο Αλφρέδο Τερέρα, εκεί που η Σεντράλ Κόρδοβα φιλοξενεί τη Σαν Λορέντσο. Ποντάρισμα στο 1.72.

Η τέταρτη αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής ολοκληρώνεται απόψε και με την αναμέτρηση της Σεντράλ Κόρδοβα κόντρα στη Σαν Λορέντσο (03:30 LIVE από το SPORT24 ) στο Αλφρέδο Τερέρα. Αναμέτρηση που σηκώνει αρκετή κουβέντα και το σετ τιμών ενδεχομένως να μην λέει όλη την αλήθεια. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια καθοδική πορεία σχετικά με τον άσο που από το 2.42 πλέον κυκλοφορεί στο 2.13.

Η Σεντράλ Κόρδοβα προέρχεται από οδυνηρή ήττα κόντρα στην Μπάνφιλντ με 2-1 σε μια αναμέτρηση που δεν έπεισε και δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το πρώτο πεντάλεπτο και ό,τι πλάνα είχε σχεδιάσει πήγαν στο καλάθι με τα άχρηστα, κινδύνευσε στο α’ μέρος να δεχτεί και άλλο γκολ, τελικά ισοφάρισε στο 54’, υπέπεσε όμως σε πέναλτι στο 81’ και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία έτσι όπως πήγαινε το ματς, αλλά δεν την άξιζε κιόλας με βάση τη συνολική απόδοσή της. Στην ειδική βαθμολογία πάντως έχει πάρει μια μικρή ανάσα σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής.

Η Σαν Λορέντσο κάπου τα χαλάει. Έκανε γεμάτη εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, βρέθηκε να χάνει στο 19’ 1-0, αλλά από το 57’ έως το 68’ το γύρισε σε 3-1. Αποσυντονίστηκε, βραχυκύκλωσε προς το τέλος και τα έκανε θάλασσα που δέχτηκε την ισοφάριση. Ήταν πάντως σ’ άλλο ένα ματς καλή δημιουργικά, ενώ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο δεν χάνει εδώ και πέντε παιχνίδια με ρεκόρ 1-4-0, μόνο ένα ματς από αυτά δεν έληξε Goal/Goal. Ικανοποιημένος ο Ινσούα από τα όσα βλέπει το τελευταίο διάστημα, αλλά η ομάδα έχει ανάγκη από μεταγραφές. Πλήγμα η απουσία του χαφ Μαρτεγάνι, θα τσεκριστεί ο ηγετικός χαφ Ορτιγόσα που τα τελευταία ρεπορτάζ τον δίνουν βασικό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεντράλ Κόρδοβα δεν είναι τόσο φαβορί όσο καταδεικνύουν οι αποδόσεις. Αδικείται η Σαν Λορέντσο με αυτό το 3.50 που γυροφέρνει το διπλό. Η φιλοξενούμενη είναι σκληρό καρύδι, έμπειρη ομάδα, από τη στιγμή που δίνεται βασικός και ο ηγέτης Ορτιγόσα θα τα δώσει όλα στο ματς. Χάνει δύσκολα η Σαν Λορέντσο, προέρχεται από αξιόλογη εμφάνιση, άφησε υποσχέσεις με την εικόνα που έβγαλε για μια ώρα. Μπορεί έστω να μην χάσει και να διατηρήσει το αήττητο σερί. Στο 1.72 το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Σαν Λορέντσο: Χ2 (απόδοση 1.72), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ