TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδιάφορο το 1.58 της Μπραγκαντίνο, αξίζει στο 2.23

Ο Αντρές Ουρτάδο της Μπραγκαντίνο κόντρα στον Καμίλο Καντίδο της Νασιονάλ σε αναμέτρηση στο Copa Libertadores
Ο Αντρές Ουρτάδο της Μπραγκαντίνο κόντρα στον Καμίλο Καντίδο της Νασιονάλ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Με σύμμαχο το 2-1 του πρώτου αγώνα η Μπραγκαντίνο καλείται να τελειώσει τη δουλειά κόντρα στη Γκοϊάς και να προκριθεί στον τέταρτο γύρου του Κυπέλλου Βραζιλίας, την ώρα που ψάχνει επιστροφή στις νίκες. Ποντάρισμα στο 2.23.

Στο Σάο Πάουλο η Μπραγκαντίνο φιλοξενεί τη Γκοϊάς σε μια περίοδο που ψάχνει επιστροφή στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα. Η αναμέτρηση αποτελεί ρεβάνς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Γκοϊανία πριν ένα μήνα. Εκεί που επικράτησε η Μπραγκαντίνο 2-1 σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, που όμως ήταν πιο δραστήρια και πήρε δίκαια τη νίκη.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και πριν τρεις μέρες για το Brasileirao, πάλι στην έδρα της Γκοϊάς. Αυτή τη φορά όμως δεν υπήρξε νικητής στην αναμέτρηση, καθώς το ματς έληξε 1-1. Η Μπραγκαντίνο ήταν πάλι καλύτερη του παιχνιδιού, η Γκοϊάς το πήγε προσεκτικά, ήταν σε θέση άμυνας, ανέβηκε στο τελευταίο τέταρτο και σε μια στιγμή σύγχυσης της αντίπαλης άμυνας και με αρκετές κόντρες ισοφάρισε.

Η Μπραγκαντίνο από τη στιγμή που έμπλεξε με το Copa Libertadores αποσυντονίστηκε και έχασε επαφή με τις νίκες. Έχει να κερδίσει επτά ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τερμάτισε τελευταία στον όμιλο με 5 βαθμούς, με τη Νασιονάλ να μεταφέρεται στο Sudamericana με δύο βαθμούς παραπάνω. Απόψε θα ψάξει τη νίκη για λόγους ψυχολογίας, είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, ωστόσο δεν έχει σκοπό να σπαταλήσει ως το τέλος πολλές δυνάμεις. Μπορεί το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, αλλά η ισοπαλία τη βολεύει. Σε περίπτωση ισορροπίας του σκορ η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι δίχως να μεσολαβήσει ημίωρη παράταση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γκοϊάς στον δρόμο δυσκολεύεται, δεν σταυρώνει εύκολα νίκη. Αμυντικογενής ομάδα, κάνει παιχνίδι υπομονής, δίνει την μπάλα, αλλά εύκολα μπορεί να ανοίξει ο ρυθμός στα παιχνίδια της. Με βάση τις ανασταλτικές αδυναμίες της Μπραγκαντίνο και την αφέλεια που βγάζει ενίοτε στο παιχνίδι της το Goal/Goal μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Έχει πολύ το… 1-1 το ματς. Στο 2.23 το Goal/Goal, αδιάφορες οι τιμές του άσου, που πέφτουν κιόλας, στο 1.58 για μια ομάδα που της κάνει και η ισοπαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπραγκαντίνο - Γκοϊάς: Goal/Goal (απόδοση 2.23), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ