TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδιάφορο το 1.38 στην Παραγουάη, εφικτό το 1.93

Ο Γουόλτερ Γκονζάλεζ της Ολίμπια Ασουνσιόν σε αναμέτρηση κόντρα στη Φλαμένγκο και τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα
Ο Γουόλτερ Γκονζάλεζ της Ολίμπια Ασουνσιόν © 2022 CHRISTIAN ALVARENGA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στη ρεβάνς του 1-0 η Ολίμπια Ασουνσιόν φιλοξενεί τη Σέζαρ Βαγιέχο για τα προκριματικά του Copa Libertadores. Ποντάρισμα στο 1.93.

Τα προκριματικά του Copa Libertadores συνεχίζονται. Θυμίζουμε ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος δεν ισχύει και σε περίπτωση ισορροπίας του σκορ η πρόκριση θα κριθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, δίχως να μεσολαβήσει η ημίωρη παράταση.

Στην Παραγουάη η Ολίμπια Ασουνσιόν φιλοξενεί τη Σέζαρ Βαγιέχο (02:30 LIVE από το SPORT24 ) και πάει στο ματς με ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Πήρε τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς δίχως να εντυπωσιάσει. Ισορροπημένο το παιχνίδι, το προσέγγισαν προσεκτικά και οι δύο. Οι Παραγουανοί ήταν αυτοί πάντως που έψαξαν περισσότερο το γκολ. Εντός συνόρων προέρχεται από καλή νίκη με 3-1 στην έδρα της Γκουαρένια για το Απερτούρα για τη δεύτερη αγωνιστική. Έπαιξε με κάποιες αλλαγές η γηπεδούχος, ενώ για σήμερα αναμένεται πιο επιθετική προσέγγιση, αφού παραδοσιακά εντός έδρας παίζει καλύτερα. Εάν συνυπολογίσουμε και την περσινή χρονιά σκοράρει εδώ και επτά σερί ματς.

Η Σέζαρ Βαγιέχο υστερεί σε ποιότητα και εμπειρία. Μόνο άμυνα ξέρει να παίζει και θα της είναι δύσκολο απόψε να διαχειριστεί το ματς, θα πρέπει να ρισκάρει για να σκοράρει, αλλά ζορίζεται στο να βρει γκολ. Εάν συνυπολογίσουμε και τα περσινά ματς έχει σκοράρει μόλις σ’ ένα ματς ματς στα επτά τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σέζαρ Βαγιέχο είναι φιλότιμη ομάδα, το παλεύει ανασταλτικά, παίρνει τις ευκαιρίες της, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει το τέμπο. Η Ολίμπια είναι πιο έμπειρη, αλλά δεν θα φορτσάρει συνάμα για να ανοιχτεί και να βγάλει μεγάλο σκορ, ειδικά από τη στιγμή που το σκορ του πρώτου αγώνα τής δίνει σαφές προβάδισμα. Βέβαια, τα εντός έδρας ματς είναι μια διαφορετική ιστορία. Στο 1.93 το combo 1 & under 3,5 έχει βάσει και μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολίμπια - Σέζαρ Βαγιέχο: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.93), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ