TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδιάφορη, αλλά σε ευνοϊκό μομέντουμ για το 3.24 η Λανούς

Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς πανηγυρίζει γκολ στο Copa Sudamericana
Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του Copa de la Liga στην Αργεντινή με τη Σεντράλ Κόρδοβα να φιλοξενεί τη Λανούς σε μια αναμέτρηση που αμφότερες τέθηκαν εκτός playoffs. Από πέντε σερί ταμεία προέρχεται ο Ντενίς Μάρκο. Ποντάρισμα στο 3.24.

Στο Αλφρέδο Τερέρα η Σεντράλ Κόρδοβα φιλοξενεί τη Λανούς στην τελευταία πράξη της κανονικής διάρκειας του Copa de la Liga. Αμφότερες δεν τα κατάφεραν να προχωρήσουν, η Σεντράλ τερμάτισε τελευταία στον όμιλο, ήτοι 14η, ενώ η Λανους δύο θέσεις πιο πάνω. Δεν επικρατεί πάντως απογοήτευση στη Λανούς, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις έριξε αλλού το βάρος, άργησε να ρολάρει και το Copa Sudamericana μπήκε σε άμεση προτεραιότητα. Αμφότερες εκ πρώτης όψεως κρίνονται αδιάφορες για το αποψινό ματς, ωστόσο δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η Σεντράλ οφείλει να χτυπήσει το ματς για την ειδική βαθμολογία ώστε να μην μπει σε μπελάδες στη μάχη του υποβιβασμού, είναι οριακά πάνω από τη ζώνη, ενώ για τη Λανούς μετράει ο κάθε βαθμός που θα κρίνει το μέλλον της για τις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Η Σεντράλ Κόρδοβα στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 1-0 από τη Γοδόι με γκολ που δέχτηκε στο 44’. Υπήρχαν πάντως φάσεις και στις δύο πλευρές, αλλά δεν ήρθε ούτε η ισοφάριση, αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς που δεν κερδίζει, ενώ εντός έδρας μετράει 6 ματς χωρίς νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης στη σειρά.

Η Λανούς την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Ιντεπεντιέντε εντός έδρας, παρότι έκανε γερό ροτέισον. Επικράτησε 1-0 δίκαια και πήγε στο Εκουαδόρ για να αντιμετωπίσει την Μπαρσελόνα για το Copa Sudamericana. Ήταν ανταγωνιστική και αρκετά πειστική και πήρε το 1-1. Ένας πολύτιμος βαθμός και με το παραπάνω, παρότι πέρασε δύσκολα. Πλέον κρατάει τις τύχες στα χέρια της για τη συνέχεια στον θεσμό. Θυμίζουμε στο Sudamericana προκρίνεται στη συνέχεια μόνο ο πρώτος από τους οκτώ ομίλους. Η αργεντίνικη ομάδα είναι πρωτοπόρος με 8 και ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 7, ενώ απομένουν δύο εντός έδρας ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λανούς ενδεχομένως να κάνει κάποιες αλλαγές απόψε, η Σεντράλ Κόρδοβα εκ πρώτης όψεως έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Η Λανούς είναι ανώτερη ομάδα και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δεν χάνει μάλιστα εδώ και επτά παιχνίδια. Αξίζει το ρίσκο του διπλού λόγω μομέντουμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Λανούς: 2 (απόδοση 3.24), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ