ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Υποψιασμένος ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Κόλαρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στο Masters της Ρώμης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στη μάχη του β’ γύρου του Roland Garros και κοντράρεται με τον Τσέχο Ζντένεκ Κόλαρ. Ποντάρισμα στο 1.79.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σκιά του εαυτού του το βράδυ της Τρίτης (24/05) κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι, βρέθηκε να χάνει 2-0, δεν έπειθε, έκανε λάθη, ήταν ένας άλλος τενίστας. Σαν να έβλεπες δύο διαφορετικούς αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα, γύρισε όμως τον διακόπτη στη συνέχεια, ανέτρεψε τα δεδομένα ήταν άψογος στο τρίτο και το τέταρτο σετ, ο αντίπαλός του είχε λυγίσει δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Στέφανος επικράτησε στο τέλος.

Η εμφάνιση αυτή ήταν καμπανάκι ενδεχομένως για τον Έλληνα πρωταθλητή που καλείται από εδώ και πέρα να διαχειριστεί καλύτερα τις δυνάμεις του. Έχει ένα καλό μονοπάτι, ωστόσο οι 3 και κάτι ώρες που ξόδεψε δεν ήταν λίγες.

Στον δεύτερο γύρο του Γαλλικού Όπεν αντίπαλός του είναι ο Ζντένεκ Κόλαρ (περίπου στις 18:00 Eurosport , LIVE από το SPORT24 ) από την Τσεχία, Νο134 της παγκόσμιας κατάταξης, που προέρχεται από τα προκριματικά. Ο 27χρονος Τσέχος έχει παραχωρήσει δύο σετ ως τώρα, έχει πιο βαριά πόδια, αφού έχει δώσει τέσσερα ματς. Στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό άφησε εκτός τον Πούιγ με 3-1 σετ. Έχει πιάσει ήδη το ταβάνι του και με βάση τα όσα έδειξε κόντρα στον Πούιγ δεν έχει το κάτι παραπάνω να δώσει, έδειξε όλες τις δυνατότητές του εκεί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να είναι πιο συγκεντρωμένος, δείχνει να έχει δουλέψει πολύ στα mind games φέτος, κόντρα στον Μουζέτι απέδειξε μέρος των δυνατοτήτων του από τη στιγμή που γύρισε τον διακόπτη. Υπάρχει διαφορά κλάσης στο ζευγάρι. Έχει δώσει πιο απαιτητικά ματς ο Τσιτσιπάς τον τελευταίο ενάμιση μήνα σε σύγκριση με τον Τσέχο, είναι πιο έτοιμος για το ματς και με το μεγάλο του όπλο το forehand μπορεί να βάλει στα σχοινιά τον αντίπαλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στα όρια των games, δεν περιμένουμε όμως να ξεφύγει το παιχνίδι αυτή τη φορά. Ο Κόλαρ έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Το Under 28,5 games στο 1.79 έχει λογική και αξίζει σε αυτές τις τιμές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόλαρ - Τσιτσιπάς: Under 28,5 games (απόδοση 1.79), όχι πριν τις 18:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ