ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Οι άσοι του Ντελμπόνις και το 2.00 του Ρούμπλεφ

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ κόντρα τον Τζακ Ντρέιπερ στο Open της Μαδρίτης
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ κόντρα τον Τζακ Ντρέιπερ στο Open της Μαδρίτης © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Φεντερίκο Ντελμπόνις στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Με παιχνίδια του δευτέρου γύρου συνεχίζεται το Roland Garros στο ταμπλό των ανδρών. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς είναι αυτό του Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο. 7) με τον Φεντερίκο Ντελμπόνις (Νο. 65) (17:00 Eurosport , Live από το SPORT24 ).

Σημειώνεται, ότι ο Ρούμπλεφ είναι ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους του Στέφανου Τσιτσιπά (παίζει απόψε με τον Κόλαρ) για τα ημιτελικά του τουρνουά, εφόσον φυσικά και οι δύο συνεχίσουν με νίκες στους επόμενους τέσσερις γύρους.

Ο Ρώσος τενίστας κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Κορεάτη, Σουν-Βου Κβον με 3-1 σετ. Έχασε το πρώτο σετ στο tiebreak, αλλά εν συνεχεία πήρε τα επόμενα τρία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ρούμπλεφ είχε 57 winners, ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός από το πρώτο σερβίς, κερδίζοντας 57 στους 73 πόντους (78%), ενώ είχε και 15 άσους!

Ρούμπλεφ - Ντελμπόνις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Συνολικά, ο Ρούμπλεφ έχει 11 ATP τίτλους, εκ των οποίων οι τρεις στο χώμα. Μέσα στο 2022 το ρεκόρ του είναι 26-7 και στο χώμα είναι 8-3. Ο 24χρονος τενίστας έχει κατακτήσει φέτος ήδη τρεις τίτλους, στη Μαρσέιγ, στο Ντουμπάι και στο Βελιγράδι. Τον τελευταίο κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο λύγισε με 2-1 σετ.

Υπενθυμίζεται, ότι στη Μαδρίτη ο Ρούμπλεφ έχασε στα προημιτελικά από τον Τσιτσιπά με 6-3, 2-6, 6-4, ενώ στο Masters της Ρώμης αποκλείστηκε στους "32".

Ο Ντελμπόνις ειδικεύεται στο χώμα, ωστόσο η σεζόν του μέχρι στιγμής κρίνεται μέτρια. Καλύτερή του παρουσία ήταν στο Open της Αργεντινής, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά (αποκλείστηκε εκεί από τον Κάσπερ Ρούουντ). Έκτοτε ακολούθησαν οι πρόωροι αποκλεισμοί σε Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Ρώμη.

Το ρεκόρ του φέτος στο χώμα είναι 7-10. Στον πρώτο γύρο πάντως του Roland Garros κέρδισε εύκολα τον Αντριάν Μαναρινό με 3-0 σετ (6-1, 7-6, 6-2). Στο παρελθόν, ο Αργεντινός τενίστας έχει αντιμετωπίσει μία φορά τον Ρούμπλεφ. Είχαν συναντηθεί στο Wimbledon, το 2021, με τον Ρώσο να κερδίζει με 3-1 σετ (4-6, 6-4, 6-1, 6-2).

Φυσικά υπάρχει σημαντική διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο αθλητών, κάτι που φαίνεται άλλωστε και στις αποδόσεις, όπου η νίκη του Ρούμπλεφ προσφέρεται μόλις στο 1.10. Ο Ντελμπόνις πάντως, αν βρεθεί στη μέρα του μπορεί ως ένα σημείο να φανεί ανταγωνιστικός, απέναντι στον ταλαντούχο αλλά ασταθή Ρούμπλεφ, ο οποίος συχνά πυκνά χάνει την ψυχραιμία του και έχει εκρηκτικά ξεσπάσματα.

Η νίκη του Ρούμπλεφ από το 1.10 ανεβαίνει σε τιμές διπλασιασμού αν ζητήσουμε παράλληλα και Over 30,5 games, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμη κι αν το φαβορί κερδίσει στα τρία σετ. Ενδιαφέρον έχει επίσης η απόδοση (2.07), στο ενδεχόμενο ο Ντελμπόνις να βγάλει μέχρι τρεις άσους. Στον πρώτο γύρο με τον Μαναρινό είχε μόλις δύο, ενώ στην περσινή συμμετοχή του στο γαλλικό Open, απέτυχε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο line στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρούμπλεφ – Ντελμπόνις: 1 & Over 30,5 (απόδοση 2.00), όχι πριν τις 17:00
  • Ρούμπλεφ – Ντελμπόνις: Ντελμπόνις Under 3,5 άσοι (απόδοση 2.07), όχι πριν τις 17:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ