ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Μπαίνει στη μάχη του Παρισιού ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα Αντρέι Ρούμπλεφ στο Mutua Madrid Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα Αντρέι Ρούμπλεφ © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει για τον πρώτο γύρο τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 1.92.

Η ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά έφτασε, το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης μπαίνει στη μάχη του Γαλλικού Όπεν και αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι. Η κλήρωση έκανε τη χάρη στον Έλληνα πρωταθλητή, οποίος μέχρι ενός βαθμού έχει βατό μονοπάτι, ή τουλάχιστον ελαφρώς λιγότερο απαιτητικό από αυτό που θα κληθούν να διαβούν Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στον πρώτο γύρο, το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης θα βρίσκεται στο βραδινό πρόγραμμα και θα αγωνιστεί στο κεντρικό court του Φιλίπ Σατριέ (21:45 Eurosport 1, LIVE από το SPORT24). Το γαλλικό κοινό έχει αποδειχθεί αρκετά ένθερμο, ενώ ο Έλληνας τενίστας χαίρει της στήριξης του κόσμου, ο οποίος αναμένεται να τον σπρώξει με τον δικό του τρόπο.

Ο 20χρονος Ιταλός έχει όλο το μέλλον μπροστά του, έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλό τένις, αλλά έχει σαφώς λιγότερα όπλα από τον Στέφανο. Ο Μουζέτι είναι χωματάς και φέτος τρέχει ρεκόρ 10-4, ενώ πέρσι έφτασε ως τον τέταρτο γύρο του Roland Garros. Δείχνει να δυσκολεύεται κόντρα σε αθλητές που έχουν δυνατά flat χτυπήματα.

Ερώτημα αποτελεί η φυσική κατάστασή του Μουζέτι πάντως, αφού στους 16 του Masters της Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τον Ζβέρεφ αποσύρθηκε, ενώ στη συνέχεια λόγω του ιδίου λόγου δεν αγωνίστηκε στη Ρώμη. Πριν τα Masters αυτά είχε φτάσει στον τρίτο γύρο σε Βαρκελώνη και Μόντε Κάρλο, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις αποκλείστηκε από τον Σβάρτσμαν.

Ο πηλός είναι η αγαπημένη επιφάνεια του Στέφανου, έχει δώσεις τις υψηλότερες παραστάσεις του και τρέχει φέτος ρεκόρ 14-3. Στη Μαδρίτη έφτασε ως τα ημιτελικά που τον απέκλεισε ο Ζβέρεφ, στη Ρώμη όμως πήρε τη ρεβάνς στην ίδια φάση και τον κέρδισε. Έχασε όμως στον τελικό από τον Τζόκοβιτς.

Μουζέτι και Τσιτσιπάς έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές. Αμφότερες ήταν πέρσι, σε Ακαπούλκο (σκληρή επιφάνεια) και Λιόν (χώμα) στα ημιτελικά, με τον Στέφανο να επικρατεί 2-0 και 2-1 σετ αντίστοιχα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρσι έφτασε ως το φινάλε αλλά δεν κατέκτησε το Γαλλικό Όπεν, έχει ένα καλό μονοπάτι για να το φτάσει ως το τέλος. Έχει πλουραλισμό στα χτυπήματά του και του ταιριάζει ο πηλός. Ο Μουζέτι προέρχεται από τραυματισμό, δύσκολα θα αντέξει το backhand και τα τρεξίματα του αντιπάλου του. Στο 1.91 το combo νίκη Τσιτσιπά και under 31,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μουζέτι - Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς & under 31,5 games (απόδοση 1.92), 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ