ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Με την παράδοση με το μέρος του ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γυρίζει την μπάλα στον Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γυρίζει την μπάλα στον Νόβακ Τζόκοβιτς 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του τρίτου γύρου του Γαλλικού Όπεν και αυτή τη φορά βρίσκει μπροστά του τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ. Ποντάρισμα στο 1.60.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν λύγισε και στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Τσέχο qualifier Κόλαρ. Όπως ο Μουζέτι, έτσι και το Νο134 της παγκόσμιας κατάταξης δοκίμασε τα όρια του Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης απέδειξε γιατί είναι τόσο ψηλά στο ranking και γιατί θεωρείται αθλητής υψηλής κλάσης. Έπαιξε καλό τένις και ας σπατάλησε ξανά πολλές δυνάμεις και στο tie break του τέταρτου σετ έκανε μια εκπληκτική ανατροπή επιστρέφοντας από το 6-2.

Επόμενο εμπόδιο του Έλληνα πρωταθλητή είναι ο Σουηδός Μίκαελ Ίμερ (όχι πριν τις 18:00 Eurosport, LIVE από το SPORT24), Νο95 της παγκόσμιας κατάταξης και κατά ένα μήνα μικρός του Στέφανου με το παιχνίδι να διεξάγεται στο Σουζάν Λενγκλέν.

Ίμερ και Τσιτσιπάς έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε τρεις περιπτώσεις, καμία στο χώμα που είναι η καλή επιφάνεια του Στέφανου, ή έστω σ’ αυτή που ο ίδιος νιώθει πιο άνετα. Σ’ όλες τις περιπτώσεις επικράτησε ο Έλληνας πρωταθλητής, ενώ ο Σουηδός δεν έχει κατακτήσει ακόμα σετ. Πιο πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση στη Μελβούρνη φέτος για το Australian Open. Στον πρώτο γύρο επικράτησε ο Στέφανος με 6-2,6-4,6-3.

Οι αντίπαλοι του Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης τα δίνουν όλα, μιλάμε εξάλλου για ένα Grand Slam και παραδοσιακά οι αθλητές εκτός No100 παίζουν τα ρέστα τους για να λάβουν και αυτοί λίγη λάμψη από τη μεγάλη σκηνή. Δεν είναι αφύσικο λοιπόν που… σκύλιασαν τόσο ο Μουζέτι, όσο και ο Κόλαρ. Ο Τσιτσιπάς έχει σπαταλήσει 7 ώρες και 40 λεπτά ως τώρα στο court, έχει παίξει όμως στο διάστημα αυτό καλό τένις, κόντρα στον Μουζέτι στον α’ γύρο μπήκε νωθρά, έχασε δύο σετ, αλλά στη συνέχεια ήταν άψογος.

Ο Ίμερ έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, έχασε σε γρήγορες επιφάνειες κόντρα στον Τσιτσιπά, τώρα θα πρέπει να επιστρατεύσει τη δύναμή του. Κέρδισε τον Ντάκγουορθ στα τρία σετ, ενώ στον δεύτερο γύρο επικράτησε με 3-1 του Έβανς. Δύο βαριά κορμιά σε γενικές γραμμές. Η απόδοσή του μάλιστα στον πρώτο γύρο ήταν εντυπωσιακή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ίμερ βρίσκει απέναντί του τον κακό του δαίμονα. Ο Σουηδός έχασε σε γρήγορες επιφάνειες από τον Στέφανο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ο Τσιτσιπάς μετράει 16-3 ρεκόρ στο Tour στον πηλό φέτος, με μόνες ήττες από Ζβέρεφ, Αλκαράθ και Τζόκοβιτς. Δείχνει να μην μπορεί να τελειώνει ορισμένες στιγμές τους πόντους του, ωστόσο δεν απέχει από το κακό εαυτό του. Μετά τα όσα αντιμετώπισε κόντρα στον Μουζέτι, μπήκε με περισσότερο θάρρος από τον Κόλαρ. Ο Ίμερ είναι πιο πολύ στα μέτρα του, έχει πλουραλισμό ο Τσιτσιπάς, ενώ ο Σουηδός συγκεκριμένες δυνατότητες, οφείλει να τρέξει τον Έλληνα πρωταθλητή, αλλά το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης κινείται καλύτερα στους χώρους. Το συνδυαστικό στοίχημα νίκη Τσιτσιπά και under 31,5 games κρίνεται αποδεκτό στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίμερ - Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς & under 31,5 games (απόδοση 1.60), όχι πριν τις 18:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ