BIG GAMES BET

Προγνωστικά πόλο: Να σπάσει την παράδοση κόντρα στην Ολλανδία θέλει η Ελλάδα

Προγνωστικά πόλο: Να σπάσει την παράδοση κόντρα στην Ολλανδία θέλει η Ελλάδα
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον προημιτελικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ολλανδία, για την υδατοσφαίριση γυναικών.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του 19ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου διεκδικεί απόψε η εθνική Ελλάδος στο πόλο γυναικών. Αντίπαλος της θα είναι η Ολλανδία (20:30 ΕΡΤ2)

Ελλάδα - Ολλανδία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία στον όμιλο. Η Ελλάδα κέρδισε την Ταϊλάνδη και τη Γαλλία και έφερε ισοπαλία 10-10 με την Ισπανία.

Από την άλλη, η Ολλανδία τερμάτισε δεύτερη στο δικό της όμιλο, αφού ηττήθηκε από την πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ με 11-7. Στην ενδιάμεση φάση πάντως, οι "οράνιε" κέρδισαν 10-7 τον Καναδά και έτσι θα βρεθούν στο δρόμο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το ιδιαίτερο ασφαλώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πως στον πάγκο της Ολλανδίας επικεφαλής προπονητής είναι ένας Έλληνας, ο Ευάγγελος Δουδέσης, ο οποίος προήχθη σε αυτή τη θέση τον Σεπτέμβριο του 2021, έχοντας προηγουμένως θητεύσει στην εθνική Ολλανδίας, ως βοηθός από το 2017.

Η Ελλάδα έχει αρνητική παράδοση κόντρα στις Ολλανδέζες. Το 2018, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, είχε χάσει τόσο στον όμιλο με 8-7, όσο και στον τελικό με 6-4. Την επόμενη χρονιά, η "γαλανόλευκη" ηττήθηκε από την Ολλανδία με 11-9 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας σε παιχνίδι κατάταξης για την 7η και 8η θέση και το 2021 χάσαμε με 7-4 στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά και το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Έσβησε.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Ελλάδα ηττήθηκε με 13-7 από την Ολλανδία για το World League. Στις τελευταίες έξι συναντήσεις των δύο ομάδων, το ρεκόρ είναι 5-1 υπέρ των "οράνιε".

Η Αλεξία Καμμένου, στις δηλώσεις της εν όψει του προημιτελικού, τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει η προϊστορία και προεξόφλησε ότι το νεανικό εθνικό μας σύνολο θα τα δώσει όλα για να την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι μπουκ λογικά δίνουν φαβορί την Ολλανδία για τη νίκη, αφού έχει πάρει τον αέρα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, σε τιμές ακόμη και στο 2.80 η νίκη της "γαλανόλευκης" αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο, αφού ποιοτικά δεν υστερεί ιδιαίτερα της Ολλανδίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Ολλανδία: 1 (απόδοση 2.80), 20:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ