BIG GAMES BET

Προγνωστικά πόλο: Μπορεί και λαβωμένη το μετάλλιο η Ελλάδα, αξία στο 2.60

Ο φουνταριστός της εθνικής μας, Δημήτρης Νικολαΐδης
Ο φουνταριστός της εθνικής μας, Δημήτρης Νικολαΐδης © 2022 ANNA SZILAGYI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μικρό τελικό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία για το τουρνουά του πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών διεκδικεί σήμερα το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, παίζοντας στον μικρό τελικό με την Κροατία (15:30 ΕΡΤ2).

Ελλάδα - Κροατία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον συγκλονιστικό ημιτελικό με την Ιταλία, η Ελλάδα ηττήθηκε 11-10 και δεν κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το ματς κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Πρακτικά, η "γαλανόλευκη" πλήρωσε την αποτυχία της να σκοράρει σε έναν διπλό παίκτη παραπάνω στην 4η περίοδο αλλά και το γκολ που δέχθηκε από την περιφέρεια για το 11-9, ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης, μετά από ριμπάουντ των Ιταλών, σε αποτυχημένο δικό τους παίκτη παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα με τη συνολική της εικόνα στο τουρνουά έδειξε πως θα μπορούσε να είχε προκριθεί στον τελικό και σίγουρα αξίζει ένα μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση.

Φάνηκε αυτό και στις δηλώσεις, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ιταλία, του εμφανώς συγκινημένου Κώστα Γενηδουνιά, ο οποίος παραδέχθηκε ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να φτάσει στην κορυφή και ότι αδίκησε τον εαυτό της στον ημιτελικό με τη settebello.

Απόψε, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως τις ξεκίνησε, κόντρα δηλαδή στην Κροατία. Στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε έρθει ισόπαλο 8-8 με τους Κροάτες, σε ένα πολύ κλειστό ματς, όπου ξεχώρισε ο Αγγελος Βλαχόπουλος με τέσσερα γκολ.

Η Κροατία τερμάτισε τελικά δεύτερη στον όμιλο και χρειάστηκε να περάσει από την ενδιάμεση φάση, κερδίζοντας με 13-7 την αδύναμη Γεωργία. Εν συνεχεία έκανε ένα μεγάλο ματς στον προημιτελικό, επικρατώντας με 14-12 της Σερβίας, ωστόσο στον ημιτελικό με την Ισπανία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (10-5).

Πιο επικίνδυνος παίκτης των Κροατών είναι ο Κονσταντίν Χαρκόβ, ο οποίος έχει πετύχει 15 γκολ στο τουρνουά και είχε σκοράρει τρεις φορές στο μεταξύ μας παιχνίδι στους ομίλους. Σε τιμές λίγο πάνω από το 2.00 το Over 2,5 του Χαρκόβ.

Σε ό,τι αφορά στην αγορά νικητή, οι μπουκ δίνουν ελαφρύ φαβορί την Κροατία, καθώς η Ελλάδα είναι λαβωμένη, αφού μετά τον Ζερδεβά (βασικός τερματοφύλακας) τέθηκε νοκ άουτ με σπασμένη μύτη και ο Παπαναστασίου (περιφερειακός).

Προγνωστικά στοιχήματος

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα, όπως προείπαμε, αξίζει να βρεθεί στο βάθρο, όπως το 2005 (Μόντρεαλ) και το 2015 (Καζάν) και έχει το βάθος και την ποιότητα να ανταπεξέλθει στις ατυχίες. Στοιχηματικά, το να βρίσκεται στο 2.60 η νίκη της εθνικής μας, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει απόψε στον μεγάλο τελικό αντί της Ιταλίας, είναι επιλογή με αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Κροατία: 1 (απόδοση 2.60), 15:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ