BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σήμερα θα έπρεπε να μιλάμε για Μουντιάλ

Ο Μάρκος Γιορέντε κόντρα στον Μπερνάρντο Σίλβα σε φιλικό Ισπανία - Πορτογαλία
Ο Μάρκος Γιορέντε κόντρα στον Μπερνάρντο Σίλβα © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Πρώτη εβδομάδα Ιουνίου και αντί να γράφουμε αφιερώματα για το Μουντιάλ, μιλάμε για Nations league. Το BetMarket αναλύει πως… βαρεμάρα και ξενέρωμα μπορεί να φέρουν υψηλές στοιχηματικές αποδόσεις.

Τώρα κανονικά έπρεπε να ετοιμαζόμαστε για Μουντιάλ, αλλά ας όψεται το άνοιγμα της FIFA προς την αγορά του Κατάρ που μετέτρεψε το καλοκαιρινό ραντεβού σε χειμωνιάτικο!

Υπό κανονικές, λοιπόν, συνθήκες, τώρα θα γράφαμε τα πρώτα αφιερώματα. Θα τσεκάραμε τις κλήσεις και θα παίζαμε το παραδοσιακό παιχνίδι με τα bracket, δηλαδή τις διακλαδώσεις και ποιος έχει τον ευκολότερο δρόμο για τον τελικό. Για κανένα δεκαήμερο ακόμη, μέχρι την παραδοσιακή έναρξη των Παγκοσμίων Κυπέλλων εκεί γύρω στις 12 με 14 Ιουνίου.

Όμως μας… έλαχε Nations League. “Ποιο Nations league τώρα”, όπως… περίπου δήλωσε και ο Ντε Μπρόινε. Εντάξει να τα δώσουμε όλα για ένα Μουντιάλ μετά από μια τόσο απαιτητική σεζόν, αλλά όχι και για το καινούριο φρούτο!

Και άντε να είσαι στο Γεωργία – Γιβραλτάρ (19:00 NOVASPORTS 3 , LIVE από το SPORT24 ) το καταλαβαίνω να παθιαστείς. Οι Γεωργιανοί ζουν ιστορικά καλή στιγμή της Εθνικής και στο Γιβραλτάρ πανηγυρίζουν την άνοδο στην 3η κατηγορία της διοργάνωσης.

Αν όμως είσαι στο Ισπανία – Πορτογαλία (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24), τι όρεξη να βρεις; Και δεν είναι μόνο να βγάλουμε την υποχρέωση απόψε και να πάμε διακοπές. Τέσσερα παιχνίδια θα δώσουν συνολικά οι ομάδες μέσα σε 10 μέρες!

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπό αυτές τις συνθήκες το να δούμε πάθος και ένταση από τους μεγάλους μοιάζει δύσκολο. Ούτε σκληρά μαρκαρίσματα, ούτε τα πόδια στη φωτιά σε τέτοια ματς. Περίπου τέτοια μέρα πέρσι, στις 4 Ιουνίου 2021, στη Μαδρίτη, Ισπανία - Πορτογαλία έφεραν ένα βαρετό και ανόρεχτο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι.

Μια αναμέτρηση που είχε λήξει με 0 κίτρινες κάρτες. Στην αγορά των καρτών μπορεί να βρεθεί και τώρα το πεδίο στοιχηματικής δράσης. Από το λογικό 2.00 στο under 3,5 κάρτες, μέχρι και το ρίσκο απόδοσης 6.10 στο under 1,5. Δηλαδή καμία ή το πολύ μια κάρτα στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Iσπανία - Πορτογαλία: Under 3,5 κάρτες (απόδοση 2.40), 21:45
  • Iσπανία - Πορτογαλία: Under 1,5 κάρτες (απόδοση 6.10), 21:45

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ