ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Βγαίνουν μπροστά οι "υπαρχηγοί" στους Μπακς, κοντράρουν τους Νετς οι Μπουλς στο 1.65

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς Τζρου Χολιντέι κόντρα στους Οκλαχόμα Θάντερ
Ο Τζρου Χολιντέι κόντρα στους Οκλαχόμα Θάντερ Ⓒ 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ματς στην Ανατολή με τους φορμαρισμένους Μπουλς να απειλούν τους Νετς. Βγαίνουν μπροστά Μίντλετον και Χολιντέι στους Μπακς με τον Γιάννη εξαιρετικά αμφίβολο.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι τα ξημερώματα στην Ανατολή, όπου συγκρούονται οι δύο ομάδες με τα κορυφαία ρεκόρ στην περιφέρεια (04/12 02:30 Live από το SPORT24). Νετς (16-6) εναντίον Μπουλς (15-8) με το Μπρούκλιν να προσφέρεται φαβορί σε τιμές οριακά πάνω από το 1.65 και το διπλό του Σικάγο να κινείται κατά μέσο όρο στο 2.25.

Το Σικάγο έχει κάνει άλματα προόδου συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Πέρυσι χρειάστηκε 31 αγώνες για να φτάσει τις 15 νίκες, φέτος έπιασε το συγκεκριμένο αριθμό σε μόλις 23 ματς.

Οι Μπουλς είναι από τις κορυφαίες επιθέσεις του ΝΒΑ. Σκοράρουν 110,4 πόντους ανά 100 κατοχές και το κυριότερο εκτελούν με 47,1% και 37,1% από το τρίποντο, ευρισκόμενοι στις τέσσερις πιο εύστοχες ομάδες της λίγκας. Ειδικά το τελευταίο διάστημα οι "ταύροι" διανύουν περίοδο φόρμας σκοράροντας 119,75 πόντους κατά μέσο όρο στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Οι Νετς από την πλευρά τους έχουν ρεκόρ 6-2 από τότε που τραυματίστηκε ο Χάρις, ωστόσο ενδέχεται κόντρα στο Σικάγο να εμφανίσουν σημάδια κόπωσης αφού δίνουν back to back παιχνίδι. Στο τελευταίο κέρδισαν δύσκολα τους Τίμπεργουλβς με 110-105, παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον σούπερ σταρ τους, Καρλ-Αντονι Τάουνς.

Το γεγονός ότι το ματς έμεινε ανοιχτό μέχρι το φινάλε τους επιβάρυνε εν όψει Σικάγο, το οποίο έχει ήδη κερδίσει φέτος μία φορά το Μπρούκλιν και μάλιστα εμφατικά με 118-95 (42-17 το επιμέρους σκορ στην 4η περίοδο) στο United Center. Το πιθανότερο είναι πως οι φορμαρισμένοι Μπουλς των Ντε Ρόζαν, ΛαΒιν και Βούτσεβιτς θα είναι ανταγωνιστικοί και στο Barclays Center, ακόμη κι αν λείψει ο εξίσου πολύτιμος Καρούζο, που δίνεται αμφίβολος. Πάμε για μεγάλο ντέρμπι, στο 1.65 να υπερασπιστούν οι "ταύροι" ένα χάντικαπ 4,5 πόντων.

Μιλγουόκι - Μαϊάμι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μιλγουόκι, οι Μπακς (14-9) υποδέχονται τους Χιτ (14-9) και ο άσος των πρωταθλητών είναι φαβορί οριακά πάνω από το 1.35 (04/12 03:00 Live από το SPORT24). Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο το Μαϊάμι είχε συντρίψει εντός έδρας το Μιλγουόκι με 137-95, σε ένα ματς βέβαια που έλειπαν οι Χολιντέι, Πόρτις, ΝτιΒιντσέντσο και Μπρουκ Λόπες.

Τώρα, οι Χολιντέι και Πόρτις είναι κανονικά διαθέσιμοι, ωστόσο δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στην πλευρά των Χιτ παραμένουν εκτός τα δύο κορυφαία ονόματα του ρόστερ, ο Μπάτλερ και ο Αντεμπάγιο.

Το Μαϊάμι θα δώσει τα ξημερώματα back to back παιχνίδι μετά τη νίκη του στην Ιντιάνα, όπου έκανε το step up η τριάδα Λάουρι, Χίρο, Ρόμπινσον σημειώνοντας συνολικά 68 πόντους! Μέσα σε ένα 24ωρο πάντως δεν θα είναι εύκολο οι Χιτ να ανταπεξέλθουν ξανά με επιτυχία, έχοντας εκτός ξανά τους δύο καλύτερους τους παίκτες.

Οι Μπακς έτρεξαν σερί οχτώ νικών πριν χάσουν στο Τορόντο, απόντος του Greek Freak. Κόντρα στους Ράπτορς τα "ελάφια" έμειναν πολύ χαμηλά επιθετικά (93), παρότι το δίδυμο Χολιντέι-Μίντλετον έβαλε 48 πόντους! Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως ελλείψει του Γιάννη, ο Μίντλετον πήρε 20 προσπάθειες και ο Χολιντέι 19, όταν κατά μέσο όρο μέσα στη σεζόν έχουν 14,7 και 14,1 αντίστοιχα.

Οι δυο τους αναμένεται να βγουν ξανά μπροστά κόντρα στο Μαϊάμι, σε ένα ματς που οι Μπακς το θέλουν πολύ, αφενός για να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, αφετέρου για να απαντήσουν στην ήττα του Οκτωβρίου, που είναι η βαρύτερη φέτος για τους πρωταθλητές.

Στο 1.60 ο άσος του Μιλγουόκι με -3,5 πόντους. Ενδιαφέρον και το over 17,5 πόντοι στο 1.85 του φορμαρισμένου Χολιντέι, ο οποίος έχει υπερβεί αυτό το όριο τέσσερις φορές στα τελευταία έξι ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρούκλιν - Σικάγο: 2 +4,5 (απόδοση 1.65), 02:30
  • Μιλγουόκι - Μαϊάμι: 1 -3,5 (απόδοση 1.60), 03:00
  • Μιλγουόκι - Μαϊάμι: Χολιντέι Over 17,5 πόντοι (απόδοση 1.85), 03:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ