ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Βγαίνει μπροστά ο Γιάννης για το 1.82, "μπάζει" η άμυνα των Χόρνετς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Σπερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Σπερς © 2021 JEFFREY PHELPS/AP IMAGES

Οχτώ παιχνίδια στο πρόγραμμα του ΝΒΑ, βγαίνουν στοιχηματικές επιλογές από το Λος Αντζελες και το ματς των Μπακς στην Ουάσινγκτον.

Αρχής γενομένης με το ματς στην Ουάσινγκτον (8/11 01:00 Cosmote Sport 8 HD, Live από το SPORT 24) οι Μπακς ξεκινούν μία περιοδεία πέντε αγώνων εκτός έδρας. Οι πρωταθλητές έχουν ρεκόρ 4-5 στα πρώτα εννιά ματς της σεζόν, ενώ οι Γουίζαρντς 6-3.

Το Μιλγουόκι συνεχίζει να παλεύει με τις απουσίες και η εικόνα του στα πρώτα ματς αναπόφευκτα είναι προβληματική. Οι Μίντλετον, Λόπεζ και ΝτιΒιντσέντσο παραμένουν σταθερά εκτός. Από εκεί και πέρα ο Οτζελέγε θα πάρει ανάσες, ενώ αμφίβολος λόγω ασθένειες θεωρείται ο καλός σουτέρ Αλεν. Στα θετικά, ότι επέστρεψε ο Χολιντέι, παρόλα αυτά, επειδή προέρχεται από τραυματισμό, ίσως αγωνιστεί περιορισμένα λεπτά.

Ουάσινγκτον - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σε κάθε περίπτωση, οι Μπακς είναι φανερό πως δεν έχουν βρει τον πραγματικό τους εαυτό. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς σκόραραν κάτω από 100 πόντους τρεις φορές, κάτι τελείως ασυνήθιστο για τα στάνταρ τους. Στο τελευταίο παιχνίδι με τους Νικς παρότι έχτισαν προβάδισμα 21 πόντων, στην τέταρτη περίοδο υπέστησαν απίστευτο επιθετικό μπλακ-άουτ και εν τέλει έχασαν εύκολα με 113-98!

Ασφαλώς υπό αυτές τις συνθήκες το ματς στην Ουάσινγκτον αποτελεί πρόκληση, δεδομένου ότι οι Γουίζαρντς είναι από τις πιο βελτιωμένες ομάδες συγκριτικά με πέρυσι. Οι προσθήκες που έκαναν στην offseason (Κούζμα, Χάρελ, Κάλντγουελ-Πόουπ, Ντινγουίντι) δημιούργησαν έναν εξαιρετικό υποστηρικτικό σύνολο δίπλα στον σταρ Μπράντλεϊ Μπιλ και οι "μάγοι" αναμένεται φέτος να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στα playoffs.

Η εικόνα των δύο ομάδων στο ξεκίνημα της σεζόν δεν δικαιολογεί τον φαβοριτισμό των Μπακς. Στα δύσκολα πάντως, ο Γιάννης βγαίνει μπροστά και συνήθως τραβάει το κάρο από τη λάσπη. Το line πόντων του είναι αρκετά ψηλά στο 29,5, όπως επίσης και το άθροισμα πόντοι-ριμπάουντ-ασίστ (47,5). Αντίθετα, μοιάζει αρκετά πιο εφικτό το over 2,5 κλεψίματα και κοψίματα στο 1.82, δεδομένου ότι ο Greek Freak υπερέβη αυτό το όριο στα επτά από τα εννιά φετινά ματς.

ΛΑ Κλίπερς - Σάρλοτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αργότερα, οι Κλίπερς (4-4) υποδέχονται τους Χόρνετς (5-5) στο Staples Center (8/11 04:00 Live από το SPORT 24). Οι Κλίπερς προέρχονται από τρεις σερί νίκες. Αντίθετα οι Χόρνετς έχασαν τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες από Καβαλίερς, Γουόριορς και Κινγκς, όπου έπαιξαν πολύ άσχημη άμυνα και δέχθηκαν 113, 114 και 140 πόντους αντίστοιχα.

Οι Κλίπερς μετρούν έξι διαδοχικές νίκες απέναντι στη Σάρλοτ, την οποία την περσινή σεζόν την κέρδισαν και στα δύο ματς με διψήφιες διαφορές, με τον Πολ Τζορτζ να έχει κατά μέσο όρο 20,5 πόντους. Οι γηπεδούχοι πέρα από τη γνωστή απουσία του Λέοναρντ θα έχουν εκτός τον Μάρκους Μόρις, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τον Πι Τζέι Ουάσινγκτον.

Με δεδομένο ότι η Σάρλοτ έχει τη χειρότερη άμυνα στο ΝΒΑ (DEFRPG 113,3) και οι Κλίπερς την τρίτη καλύτερη (DEFRPG 100,2), ο άσος έχει το προβάδισμα. Στο 1.62 με 3,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον - Μιλγουόκι: Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 2,5 κλεψίματα+κοψίματα (απόδοση 1.82), 01:00
  • ΛΑ Κλίπερς - Σάρλοτ: 1 -3,5 (απόδοση 1.62), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ