ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Τα τρίποντα των Νικς στο 1.87, κλειδί η άμυνα για τους Νάγκετς για το 1.72

Ο άσος των Νικς Εβάν Φουρνιέ πανηγυρίζει κόντρα στους Σέλτικς
Ο Εβάν Φουρνιέ πανηγυρίζει © 2021 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Πέντε παιχνίδια στο στοιχηματικό πρόγραμμα του ΝΒΑ, το ενδιαφέρον σε Νέα Υόρκη και Γιούτα.

Νιου Γιορκ Νικς – Φιλαντέλφια 76ερς στο Madison Square Garden (27/10 02:30 Cosmote Sport 4 HD, Live από το SPORT24) το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στο πρόγραμμα του ΝΒΑ τα ξημερώματα. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με ρεκόρ 2-1 και ψάχνουν τώρα την τρίτη τους νίκη.

Ως γνωστόν στους Σίξερς δεν υπολογίζεται προς το παρόν ο Μπεν Σίμονς, ο οποίος απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους. Για το ματς πάντως με τη Νέα Υόρκη, είναι επίσης αμφίβολοι τόσο ο Τζόελ Εμπίντ, όσο και ο Αντρέ Ντράμοντ.

Νιου Γιορκ Νικς - Φιλαντέλφια 76ερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Νικς με τις προσθήκες στην offseason των Γουόκερ και Φουρνιέ ενίσχυσαν σημαντικά την περιφέρειά τους και όπως αναμενόταν άλλαξαν επιθετικό στιλ.

Πέρυσι η ομάδα του Τομ Τίμποντο εκτελούσε στη regular season 30 τρίποντα το ματς, ήταν δηλαδή προτελευταία στη σχετική λίστα με τα περισσότερα τρίποντα ανά αγώνα σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Φέτος, στα πρώτα τρία παιχνίδια οι παίκτες του Τίμποντο παίρνουν 49 τρίποντα κατά μέσο όρο, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός στη λίγκα!

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι πέρα από τους Γουόκερ και Φουρνιέ, στον Ραντλ αρέσει να εκτελεί από την περίμετρο, ενώ και ο Μπάρετ δεν διστάζει να σουτάρει για τρεις, παρά το μέτριο ποσοστό του.

Στα πρώτα τρία ματς, οι Νικς ευστόχησαν σε 24, 17 και 13 τρίποντα αντίστοιχα. Το line κόντρα στους Σίξερς είναι στα 12,5 και μοιάζει εφικτό, δεδομένου ότι η περιφερειακή άμυνα της Φιλαντέλφια είναι σαφώς πιο αδύναμη χωρίς τον "μακρύ" Σίμονς στο παρκέ. Στο 1.87 να ευστοχήσουν οι Νικς σε τουλάχιστον 13 τρίποντα, όπως έχουν κάνει σε όλα τα παιχνίδια φέτος, ακόμη και στην κακή τους εμφάνιση και ήττα από τους Μάτζικ.

Από το ίδιο παιχνίδι, βατό μοιάζει και το line των 14,5 πόντων για τον Φουρνιέ. Ο Γάλλος άσος έχει φέτος 19,3 πόντους κατά μέσο όρο, είναι starter για τον Τιμποντό και είναι τρίτος σε λεπτά συμμετοχής πίσω μόνο από τους δύο σταρ της ομάδας, Ραντλ και Μπάρετ. Ο Φουρνιέ αναμένεται να πάρει περίπου 20 προσπάθειες, άρα το να βάλει 15 πόντους για απόδοση 1.95 μας κάνει.

Φυσικά, αν επιβεβαιωθεί η απουσία του Εμπίντ στους Σίξερς, τότε παίζεται εύκολα και ο άσος της Νέας Υόρκης.

Γιούτα Τζαζ- Ντένβερ Νάγκετς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αργότερα, στο ντέρμπι της Δύσης, οι Τζαζ υποδέχονται τους Νάγκετς (27/10 05:00 Live από το SPORT24). Η Γιούτα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 2-0, ωστόσο οι νίκες απέναντι στο Σακραμέντο, που ακόμη ψάχνει την ταυτότητά του και στην Οκλαχόμα, που βρίσκεται σε φάση "ανοικοδόμησης" δεν λένε κάτι. Το πρώτο πραγματικό τεστ είναι απόψε κόντρα στο Ντένβερ.

Οι Νάγκετς έχουν ρεκόρ 2-1, καθώς έχασαν το τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στο Κλίβελαντ. Στη Γιούτα θα δώσουν back to back παιχνίδι. Πέρυσι το ρεκόρ τους στα back to back ήταν 7-6, επομένως αναμένεται να βγάλουν αντίδραση μετά την απρόσμενη ήττα από τους Καβαλίερς.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Μαλόουν δεν έχει δεχθεί σε κανένα παιχνίδι τριψήφιο αριθμό πόντων. Με δεδομένη την απουσία του Μάρεϊ και με τον Γιόκιτς να έχει απέναντί του τον... θεόρατο Γκομπέρ, η άμυνα θα είναι το κλειδί, προκειμένου να μείνουν ανταγωνιστικοί στο ματς οι Νάγκετς.

Το line στο under-over έχει βγει αρκετά ψηλά, αφού με βάση τη συμπεριφορά των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, δύσκολα ο νικητής θα πάει πολύ πάνω από τους 110. Στο 1.72 το under 220,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιου Γιορκ Νικς - Φιλαντέλφια 76ερς : Οver 12,5 τρίποντα Νικς - Οver 14,5 πόντους ο Φουρνιέ (απόδοση 1,87 - 1,95), 02:30
  • Γιούτα Τζαζ - Ντένβερ Νάγκετς: Under 220,5 (απόδοση 1.72), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ