ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Τα τρίποντα της Ιντιάνα στο 2.15 και η βελτιωμένη Ουάσινγκτον στο 1.70

Ο άσος της Ιντιάνα Ντομάντας Σαμπόνις
Ο Ντομάντας Σαμπόνις © 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Εννιά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΝΒΑ, βγαίνουν στοιχηματικές προτάσεις από Ιντιάνα και Μπρούκλιν.

Οι Ιντιάνα Πέισερς (2-1) υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς (2-1) (26/10 02:00 Cosmote Sport 7 HD, Live από το SPORT24) και θα προσπαθήσουν να σπάσουν ένα σερί τεσσάρων ηττών κόντρα στα "ελάφια".

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας κόντρα στην Ιντιάνα (έληξαν όλα στο Over 239,5). Το Μιλγουόκι είναι και τώρα φαβορί σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 1.70.

Ιντιάνα Πέισερς - Μιλγουόκι Μπακς 26/10: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Πέισερς έχουν φέτος στον πάγκο τους τον Ρικ Καρλάιλ, έναν από τους καλύτερους προπονητές στο ΝΒΑ. Όπως αναμενόταν, με τον Καρλάιλ στον πάγκο η Ιντιάνα θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει επιθετική ρότα. Η Ιντιάνα τα τελευταία χρόνια ήταν μία ομάδα που απειλούσε κατά κόρον μέσα από τη ρακέτα και βρισκόταν στον πάτο της στατιστικής στα τρίποντα.

Με τον Καρλάιλ προφανώς το τρίποντο πλέον θα μπει πολύ περισσότερο στο ρεπερτόριο των "ινδιάνων". Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα τρία ματς, οι Πέισερς εκτέλεσαν 47, 34 και 39 τρίποντα αντίστοιχα. Ο Σαμπόνις για παράδειγμα, σε αυτό το πρώτο μικρό δείγμα αγώνων, εκτελεί κατά μέσο όρο διπλάσια τρίποντα συγκριτικά με πέρυσι.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι η Ιντιάνα διάλεξε στο draft έναν καθαρόαιμο σουτέρ, όπως ο Κρις Ντουάρτε, ο οποίος σε τρεις αγώνες έχει πάρει 24 τρίποντα (!) και έχει ποσοστό 45,8. Την ίδια ώρα Κάρις ΛεΒερτ και Τι Τζέι Γουόρεν, δύο δηλαδή παίκτες που απειλούν κυρίως από mid range απόσταση, παραμένουν εκτός για την Ιντιάνα.

Το Μιλγουόκι προς το παρόν δεν έχει σφίξει την άμυνά του. Στα πρώτα τρία ματς έχει δεχθεί 117,3 πόντους κατά μέσο όρο και επέτρεψε σε Νετς, Χιτ και Σπερς να σουτάρουν κατά μέσο όρο με 39,6% από το τρίποντο. Με δεδομένο ότι οι Πέισερς αναμένεται να σουτάρουν κοντά στα 40 τρίποντα, θέλουμε ένα ποσοστό στο 35% για να βγει το over 13,5 τρίποντα ομάδας στο 2.15.

Μπρούκλιν Νετς - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 26/10: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το άλλο ματς που θα μας απασχολήσει είναι το Μπρούκλιν Νετς (2-1) – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (2-0) (26/10 02:30 Live από το SPORT24). Οι Γουίζαρντς αναμένονται φέτος αρκετά καλύτεροι αφού προχώρησαν σε πολύ λογικές κινήσεις στην offseason.

Αναλυτικά έφεραν στην πρωτεύουσα τους Ντινγουίντι, Κάλντγουελ-Πόουπ, Κούζμα και Χάρελ για να πλαισιώσουν τον Μπιλ και έστειλαν τους Λέικερς τον… ανακατωσούρα Γουέστμπρουκ.

Στα πρώτα δύο ματς, οι "μάγοι" κέρδισαν με 15 πόντους διαφορά το Τορόντο και στην παράταση με έναν πόντο την Ιντιάνα. Αντίθετα, το Μπρούκλιν θα μπορούσε να είχε και ρεκόρ 0-3, καθώς κόντρα στη Φιλαδέλφεια έχανε σχεδόν σε όλο το ματς πριν κάνει ένα επιμέρους σκορ 16-1 στην τελευταία περίοδο.

Είναι φανερό πως ακόμη οι σούπερ σταρ των Νετς δεν έχουν ανεβάσει στροφές. Ο Χάρντεν στα πρώτα τρία ματς έχει 19/49 σουτ και γενικά η επίθεση του Μπρούκλιν είναι στατική, ενώ και στην άμυνα δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι παραμένει εκτός ο ανεμβολίαστος Ιρβινγκ και ότι αρκετά από τα "μεγάλα" παιδιά των Νετς χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Για παράδειγμα ο Στιβ Νας δεν χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τον Μπλέικ Γκρίφιν στην ήττα από τους Χόρνετς. Δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και απόψε με κάποιον άλλο βετεράνο.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ως τώρα, οι Γουίζαρντς αναμένεται να είναι ανταγωνιστικοί στο Μπρούκλιν, όπου φυσικά κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Σπένσερ Ντινγουίντι, που επιστρέφει ως αντίπαλος των Νετς και σίγουρα θα ψάξει μία γεμάτη εμφάνιση, όπως στο θρίλερ με την Ιντιάνα, που ήταν εξαιρετικός με 34 πόντους.

Το βασικό line είναι στους 6,5, εμείς θα το πάμε στους +8,5 για απόδοση 1.70, διότι η συμμετοχή του Μπιλ είναι GTD (Game Time Decision).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα - Μιλγουόκι: Over 13,5 τρίποντα Ιντιάνα (απόδοση 2.15), 02:00
  • Μπρούκλιν - Ουάσινγκτον: 2 +8,5 (απόδοση 1.70), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ