ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Σε κίνδυνο το αήττητο των Μπουλς, μεγαλύτερο βάθος οι Νικς για το 2.18

Ο Κέμπα Γουόκερ πανηγυρίζει κόντρα στους Σίξερς
Ο Κέμπα Γουόκερ κόντρα στους Σίξερς © 2021 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Εξι ματς στο πρόγραμμα του ΝΒΑ, ξεχωρίζει ασφαλώς το Σικάγο - Νέα Υόρκη που ξυπνάει μνήμες από τα παλιά!

Μνήμες 90s ξυπνούν βλέποντας τους Μπουλς και τους Νικς να φιγουράρουν στα υψηλά στρώματα της Ανατολής. Μετά από πολλά χρόνια το ματς Σικάγο – Νέα Υόρκη (03:00 Live από το SPORT24) είναι το γεγονός της βραδιάς στο ΝΒΑ και εκτός από θέαμα μπορεί να μας προσφέρει και στοιχηματική ευκαιρία.

Το Σικάγο είναι οριακό φαβορί στην αναμέτρηση και το line έχει βγει στο +1,5 υπέρ της Νέας Υόρκης. Οι Μπουλς είναι προς το παρόν η μοναδική αήττητη ομάδα της Ανατολής και με ρεκόρ 4-0 πραγματοποιούν φέτος την κορυφαία τους εκκίνηση μετά το 1996!

Σικάγο Μπουλς - Νέα Υόρκη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην offseason οι "ταύροι" άλλαξαν εκ βάθρων το ρόστερ τους. Είναι χαρακτηριστικό πως από την ομάδα που ξεκίνησε την περσινή σεζόν, μόνο τρεις παίκτες είναι ακόμη παρόντες στην "Πόλη των Ανέμων". Στο Σικάγο πήραν τη στρατηγική απόφαση να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να επιστρέψει στα playoffs και παρά τις σημαντικές αλλαγές προς το παρόν δεν εντοπίζεται έλλειψη χημείας.

Οι Μπουλς έρχονται από τη νίκη (111-108) μέσα στο Τορόντο με τον ΝτεΡόζαν να "εκτελεί" την πρώην ομάδα του με 26 πόντους και τους ΛαΒιν (22 πόντοι), Βούτσεβιτς (17), Λόνζο Μπολ (15) να ακολουθούν σε προσφορά. Ειδικά, ο ΛαΒιν έχει ξεκινήσει καυτός τη σεζόν, αφού είναι ο πρώτος σκόρερ των "ταύρων" στα πρώτα τέσσερα ματς με 44% από το τρίποντο!

Στον αντίποδα, η Νέα Υόρκη έχει ρεκόρ 3-1 και φέτος δείχνει ιδιαίτερα ενισχυμένη επιθετικά με τις προσθήκες των Φουρνιέ και Γουόκερ. Ειδικά στην πειστική νίκη (112-99) επί των Σίξερς, οι Νικς ξεδίπλωσαν την επιθετική τους πολυφωνία με πέντε παίκτες (Ραντλ, Μπάρετ, Γουόκερ, Φουρνιέ, Ρόουζ) να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Η νίκη επί των Σίξερς ήταν η πρώτη έπειτα από 15 σερί ήττες κόντρα στη Φιλαδέλφεια (!) και καταδεικνύει τις φετινές προσδοκίες των Νικς, οι οποίοι μετά από τέσσερα παιχνίδια έχουν το τέταρτο καλύτερο Offensive Rating στο ΝΒΑ και σουτάρουν με αυτοπεποίθηση από το τρίποντο (38%).

Γενικά, οι Νικς μοιάζουν να έχουν πιο ισορροπημένο ρόστερ και μεγαλύτερο βάθος συγκριτικά με τους Μπουλς. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το 4-0 του Σικάγο έχει έρθει κόντρα σε βατούς αντιπάλους (δύο νίκες με Ντιτρόιτ και από μία με Νέα Ορλεάνη και Τορόντο), εν ολίγοις η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν δεν έχει κάνει ακόμη μία νίκη δήλωση, όπως η Νέα Υόρκη με τη Φιλαδέλφεια και τη Βοστώνη.

Το σετ σηκώνει ρίσκο υπέρ του αουτσάιντερ, με το διπλό στο 2.18 με -1,5 χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σικάγο - Νέα Υόρκη: 2 με -1,5 (απόδοση 2.18), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ