ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Πιο έτοιμο και δεμένο το Μέμφις, "απειλεί" τους Λέικερς στο 2.07

Ο άσος του Μέμφις Τζα Μοράντ
Ο Τζα Μοράντ ©2021 RINGO H.W. CHIO/ASSOCIATED PRESS

Εξι παιχνίδια περιλαμβάνει το στοιχηματικό πρόγραμμα του ΝΒΑ, σηκώνει κόντρα το Λέικερς - Γκρίζλις.

Οι Λος Αντζελες Λέικερς θεωρούνται το πρώτο φαβορί στη Δύση, παρόλα αυτά το ξεκίνημά τους στη σεζόν είναι τουλάχιστον μουδιασμένο, δεδομένου ότι έχασαν τόσο από τους Γουόριορς (-7), όσο και από τους Σανς (-10), στα πρώτα δύο ματς.

Ειδικά, στο παιχνίδι με τους Σανς φάνηκε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι και το καλύτερό δυνατό, αφού σε ένα τάιμ άουτ του Φρανκ Βόγκελ πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια Ντέιβις με τον Χάουαρντ και έπρεπε να παρέμβουν οι συμπαίκτες τους για να μην ξεφύγει περαιτέρω η κατάσταση.

Χρειάζεται χρόνο για να δέσει το Λος Άντζελες

Εκτός όμως από τα εξωαγωνιστικά, ο Βόγκελ έχει να λύσει και αρκετά αγωνιστικά θέματα. Οι πρωταθλητές του 2020 προχώρησαν σε πολλές προσθαφαιρέσεις στην offseason και είναι φανερό πως ακόμη δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία. Βασικό ερωτηματικό αποτελεί πώς θα κουμπώσει δίπλα στον Ντέιβις και τον Λεμπρόν ο Γουέστμπρουκ, ο οποίος είναι μεν πληθωρικός, αλλά η καριέρα του έχει δείξει ότι σε όποια ομάδα έχει παίξει αποδεικνύεται εν τέλει αυτοκαταστροφικός.

Στον αντίποδα, οι Γκρίζλις είναι ένα πολύ υποσχόμενο πρότζεκτ με τον Τζα Μοράντ να έχει το potential να φτάσει ακόμη και στο top5 των παικτών του NBA. Το Μέμφις είναι καλά δεμένο από πέρυσι. Πρακτικά άλλαξε μόνο βασικό σέντερ με τον Ανταμς να παίρνει τη θέση του Βαλαντσιούνας, μία κίνηση που σημαίνει ότι οι "αρκούδες" κέρδισαν σε άμυνα, αλλά έχασαν σε επίθεση.

Προγνωστικά ΝΒΑ

Το Μέμφις πάντως έχει ξεκινήσει ζεστό και με 2/2 νίκες τη σεζόν. Στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα το Κλίβελαντ (+10) και στο δεύτερο παιχνίδι του επικράτησε των Κλίπερς (+6) με όλους τους παίκτες της πεντάδας να σκοράρουν μίνιμουμ 17 πόντους, με κορυφαίο ασφαλώς τον Μοράντ ο οποίος σταμάτησε στους 28.

Οι Γκρίζλις αυτήν τη στιγμή δείχνουν πολύ πιο έτοιμοι από τους Λέικερς, μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερη άμυνα και έχουν τη δυνατότητα να φανούν ανταγωνιστικοί σε δεύτερο σερί ματς μέσα στο Staples Center. Το παιχνίδι (24/10 04:30 Live από το SPORT24) αναμένεται ντέρμπι και αξίζει το ρίσκο υπέρ του αουτσάιντερ. Στο 2.07 το διπλό με χάντικαπ +3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέικερς - Γκρίζλις: 2 με +3,5 (απόδοση 2.07), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ