ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Οι ενισχυμένοι Μπουλς και οι έτοιμοι Σανς οδηγούν σε δύο πονταρίσματα

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς Ⓒ 2021 ROSS D. FRANKLIN/ASSOCIATED PRESS

Στοιχηματικό ενδιαφέρον προκύπτει σε δύο αναμετρήσεις από το πρόγραμμα του ΝΒΑ.

Η σεζόν στο ΝΒΑ άνοιξε την αυλαία της εντυπωσιακά με τις νίκες των Μπακς επί των Νετς και των Γουόριορς επί των Λέικερς. Τα ξημερώματα παίρνουν σειρά 11 ακόμη παιχνίδια, πάμε λοιπόν να δούμε πού προκύπτει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά ΝΒΑ 20/10

Το Σικάγο ξεκινάει την εφετινή σεζόν με στόχο να επιστρέψει στα playoffs για πρώτη φορά μετά το 2016/17. Η προσθήκη του Νίκολα Βούτσεβιτς στο trade deadline τον Φεβρουάριο ήταν μόνο η αρχή για τους Μπουλς. Οι "ταύροι" στην offseason πρόσθεσαν στο δυναμικό τους ακόμη δύο γερά ονόματα, όπως ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και ο Λόνζο Μπολ, οι οποίοι θα πλαισιώνουν στην περιφέρεια τον Ζακ ΛαΒιν.

Το επιθετικό ταλέντο πλέον στην πεντάδα των Μπουλς είναι αδιαμφισβήτητο, ωστόσο αυτό που αναμένεται να κάνει τη διαφορά είναι ότι το Σικάγο ποντάρει σε παίκτες υποτιμημένους, που έχουν κίνητρο να δείξουν πράγματα.

Στην πρεμιέρα της, η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν θα αναμετρηθεί με το Ντιτρόιτ (02:00 Live από το SPORT 24), το οποίο για τους περισσότερους αναμένεται να είναι ξανά στις τελευταίες θέσεις της Ανατολής. Οι Πίστονς λογικά θα επιχειρήσουν ξανά να εξελίξουν το νεανικό τους ρόστερ και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είναι αρκετά πιθανό να επιλέξουν πάλι την οδό του tanking, όπως έκαναν και πέρυσι με αποτέλεσμα να πάρουν το κορυφαίο pick στη λοταρία.

Το Ντιτρόιτ διάλεξε στο Νο1 του draft, τον Κέιντ Κάνινγκχαμ, ωστόσο ο ρούκι άσος των Πίστονς δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους Μπουλς.

Με δεδομένο ότι το Σικάγο υπερέχει ποιοτικά και έκανε καλή preseason με 4/4 νίκες, θα κρατήσουμε το διπλό στο 1,75 με το χάντικαπ στο -3,5.

Εκτός μέχρι τον Φεβρουάριο ο Μάρεϊ

Ενδιαφέρον στοιχηματικά ματς είναι και το Φοίνιξ Σανς – Ντένβερ Νάγκετς (05:00 Cosmote Sport 4 HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες συνέθεσαν την περσινή αγωνιστική περίοδο τον ημιτελικό της Δύσης στα playoffs με τους Σανς να "σκουπίζουν" τους Νάγκετς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο σούπερ σταρ του Ντένβερ θα είναι εκτός τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο, επομένως η σεζόν δεν προμηνύεται εύκολη για την ομάδα του Μάικλ Μαλόουν. Ούτως ή άλλως τα πρώτα ανησυχητικά δείγματα φάνηκαν στην preseason, όπου οι "σβόλοι" σε πέντε ματς κέρδισαν μόνο ένα και αυτό στην παράταση. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο βάθος του πάγκου και ότι μόλις βγαίνει η πρώτη πεντάδα από το παρκέ δεν υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές.

Από την άλλη, οι φιναλίστ του ΝΒΑ, Σανς, είναι πρακτικά ίδια ομάδα με πέρυσι. Εχουν καλή χημεία, έχουν ισορροπία και φιλοδοξούν ξανά να παίξουν ελκυστικό μπάσκετ και πρωταγωνιστικό ρόλο στη Δύση.

Με τον Μάρεϊ εκτός και γνωρίζοντας ότι ο Γιόκιτς μπορεί να βρει ξανά τον μπελά του από την άμυνα του Εϊτον, όπως συνέβη στα playoffs, οι Σανς του Μπούκερ και του Πολ, μπορούν να καλύψουν χάντικαπ 3,5 πόντων για να επαληθευτεί ο άσος στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιτρόιτ Πίστονς - Σικάγο Μπουλς: 2 με -3,5 (απόδοση 1,75), 02:00
  • Φοίνιξ Σανς - Ντένβερ Νάγκετς: 1 με-3,5 (απόδοση 1,60), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ