ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με την άμυνα των Χιτ και το double double του Αντεμπάγιο στο 1.95

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς στην preseason
Ο Μπαμ Αντεμπάγιο κόντρα στους Σάρλοτ © 2021 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Ικανοί να κοντράρουν οι Χιτ τους Νετς, δυνατό φαβορί οι Χοκς στη Νέα Ορλεάνη.

Γεμάτο πρόγραμμα στο ΝΒΑ με δέκα αναμετρήσεις, ξεχωρίζει ασφαλώς η μονομαχία των Μπρούκλιν Νετς (2-2) με τους Μαϊάμι Χιτ (2-1) στην Αναστολή (28/10 02:30 Cosmote Sport 7 HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο έρχονται από εύκολες νίκες, οι μεν Νετς απέναντι στους Γουίζαρντς, οι δεν Χιτ κόντρα στους Μάτζικ.

Το δείγμα ακόμη είναι μικρό, ωστόσο δεν προξενεί εντύπωση ότι το Μαϊάμι έχει μία από τις κορυφαίες άμυνες στο ΝΒΑ με 95,7 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Με τις προσθήκες του Κάιλ Λόουρι κι του Πι Τζέι Τάκερ οι Χιτ δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο το αμυντικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Οι Νετς από την άλλη βασίζονται στο επιθετικό τους ταλέντο, ωστόσο φανταστείτε τι έχει να τραβήξει ο Κέβιν Ντουράντ, έχοντας να τα βάλει με τύπους που έχουν αναγάγει σε επιστήμη το "μπασκετικό ξύλο" όπως ο Τάκερ, ο Μπάτλερ, ο Αντεμπάγιο και ο Μαρκίφ Μόρις.

Μπρούκλιν Νετς - Μαϊάμι Χιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οσο, ο Χάρντεν δεν τραβάει (απέτυχε να ξεπεράσει τους 20 πόντους τέσσερα σερί ματς) και ο Ίρβινγκ είναι εκτός, δεν θα είναι εύκολο οι Νετς να τα βάλουν με το αμυντικό τείχος των Χιτ, έστω κι αν ο Ντουράντ παίρνει πολύτιμες βοήθειες από τους Μιλς και Όλντριτζ.

Με τον Χίρο φέτος να μοιάζει έτοιμος να κάνει το step up στην καριέρα του (23,3 πόντους στα πρώτα τρία ματς) και τους Μπάτλερ, Αντεμπάγιο πάντα σταθερές αξίες, η ομάδα του Έρικ Σπέλστρα αναμένεται να κοντράρει στα ίσα το Μπρούκλιν στο Barclay’s Center.

Το line έχει βγει στο +3,5 υπέρ των Χιτ, μπορούμε ωστόσο να το πάμε για μεγαλύτερη ασφάλεια στο +6,5 και να πάρουμε το διπλό στο 1.65.

Από εκεί και πέρα έχει ενδιαφέρον στο 1.95 το double double του Αντεμπάγιο, ο οποίος πέρυσι μάζευε εννιά ριμπάουντ και φέτος στα πρώτα τρία ματς έχει 14 κατά μέσο όρο, με 17,7 πόντους. Εφικτό ασφαλώς να βγει και πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα στο 2.50, δεδομένου ότι οι Νετς δεν έχουν παίκτη με τέτοια έφεση στο ριμπάουντ και κορυφαίος τους μέχρι στιγμής είναι ο Ντουράντ με 9,8.

Νιου Όρλινς Πέλικανς - Ατλάντα Χοκς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Καλή περίπτωση μοιάζει και το διπλό της Ατλάντα στη Νέα Ορλεάνη (28/10 02:30 Live από το SPORT24).. Οι Χοκς (2-1) μετά την απρόσμενη ήττα στο Κλίβελαντ αντέδρασαν ενδεδειγμένα και κέρδισαν εύκολα το Ντιτρόιτ. Στον αντίποδα, οι Πέλικανς (1-3) ξεκίνησαν τη σεζόν με τρεις ήττες, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι τους επικράτησαν των Τίμπεργουλβς.

Απόντος πάντως τον Ζάιον Γουίλιαμσον οι "πελεκάνοι" έχουν την 26η επίθεση στο ΝΒΑ. Είναι φανερό ότι δεν έχουν επιθετικό βάθος και πρακτικά τα περιμένουν όλα από την τετράδα Ινγκραμ, Γκράχαμ, Βαλαντσιούνας, Αλεξάντερ-Γουόκερ.

Οι συνεπείς αμυντικά Χοκς λογικά θα εκμεταλλευτούν ότι η Νέα Ορλεάνη παίζει χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη και θα επιβεβαιώσουν το διπλό στο 1.65 με -3,5 πόντους χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νετς - Χιτ: 2 με +6,5 - double double Αντεμπάγιο - πρώτος ριμπάουντερ Αντεμπάγιο (απόδοση 1.65 - 1.95 - 2.50), 02:30
  • Πέλικανς - Χοκς: 2 με +3,5 (απόδοση 1.65), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ