ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με τα τρίποντα στο Μιλγουόκι και το over του Μοράντ στο 1.85

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς 2021 LYNNE SLADKY/AP PHOTO

Εννιά ματς στο πρόγραμμα του ΝΒΑ, βγαίνουν στοιχηματικές επιλογές από το Μιλγουόκι - Νέα Υόρκη και το Ουάσινγκτον - Μέμφις.

Το Μιλγουόκι υποδέχεται τα ξημερώματα τη Νέα Υόρκη στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από το πρόγραμμα του ΝΒΑ (01:30 COSMOTE SPORT 4 HD, Live από το SPORT24).

Οι Μπακς έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με ρεκόρ 4-4, πληρώνοντας τις σημαντικές απουσίες τους. Είναι πάντως θέμα χρόνου να βελτιωθούν με το που θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι πενταδάτοι παίκτες τους. Την αρχή αναμένεται να κάνει κόντρα στους Νικς ο Τζρου Χολιντέι, ο οποίος δίνεται ως probable από τα "ελάφια", άρα έχει καλές πιθανότητες να επανακάμψει. Αντίθετα, παραμένουν σίγουρα εκτός οι Μίντλετον, Λόπεζ και ΝτιΒιντσέντσο.

Από την άλλη πλευρά, οι Νικς (5-3) εκκίνησαν εντυπωσιακά με πέντε νίκες στα πρώτα έξι παιχνίδια τους, ωστόσο στα τελευταία δύο ματς γνώρισαν την ήττα από το Τορόντο και την Ιντιάνα. Ειδικά κόντρα στους Πέισερς, έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι φέτος και έμειναν για πρώτη φορά κάτω από τους 100 πόντους.

Μιλγουόκι - Νέα Υόρκη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το ματς όμως με το Μιλγουόκι είναι άλλη ιστορία. Σίγουρα όταν παίζεις με τους πρωταθλητές και απέναντι στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, το κίνητρο είναι πολύ πιο ισχυρό. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, οι Νικς του Τομ Τίμποντο να εμφανιστούν αισθητά βελτιωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και κυρίως ανταγωνιστικοί.

Ένα στοιχείο που διακρίνει και τις δύο ομάδες είναι το παιχνίδι από το τρίποντο. Αμφότερες σουτάρουν πολύ από την περιφέρεια και συγκεκριμένα βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα του ΝΒΑ με τα περισσότερα σουτ τρίποντα ανά ματς.

Οι Μπακς παίρνουν ανά αγώνα 40,3 τρίποντα και ευστοχούν στα 13,5. Αντίστοιχα, οι Νικς εκτελούν 38,5 και βάζουν 15,1. Αν συνυπολογίσουμε και την πιθανή επιστροφή του Χολιντέι, ο οποίος θα βελτιώσει την επιθετική εικόνα του Μιλγουόκι, τότε το line (26,5) των συνολικών τριπόντων στο ματς μοιάζει εφικτό στο 1.90.

Ουάσινγκτον - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενδιαφέρον επίσης είναι το παιχνίδι της Ουάσινγκτον (5-3) με το Μέμφις (5-3) (01:00 Live από το SPORT24). Οι Γουίζαρντς γνώρισαν για πρώτη φορά φέτος δύο κολλητές ήττες, χάνοντας από Τορόντο και Ατλάντα. Αντίθετα, οι Γκρίζλις κέρδισαν back to back τους Νάγκετς εντός έδρας, όντας και στα δύο παιχνίδια αουτσάιντερ!

Γενικά, το Μέμφις είναι μία ομάδα που υποτιμάται αρκετά από τις στοιχηματικές εταιρίες. Είναι χαρακτηριστικό πως στα έξι παιχνίδια φέτος που ήταν αουτσάιντερ, έχει ρεκόρ 4-2, χάνοντας καθαρά μόνο από το Πόρτλαντ.

Φυσικά, ο παίκτης που κλέβει την παράσταση στις "αρκούδες" είναι ο Τζα Μοράντ. Ο άσος του Μέμφις σκοράρει φέτος 27 πόντους ανά αγώνα και είναι αισθητά βελτιωμένος από το τρίποντο, αφού εκτελεί με 36,6%, όταν πέρυσι είχε 30,3% και στη ρούκι του σεζόν 33,5%. Εχει ήδη τρία παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν με 30+ πόντους, εκ των οποίων αυτό με τους Λέικερς, που έβαλε 40!

Το line πόντων του έχει βγει στους 25,5, ένα όριο που έχει ξεπεράσει 5/8 φορές φέτος. Με δεδομένο ότι η περιφερειακή άμυνα των Γουίζαρντς είναι επιεικώς μέτρια (δέχθηκαν μίνιμουμ 109 πόντους στα τελευταία τέσσερα ματς), ο Μοράντ έχει τη δυνατότητα να βγάλει το over στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον - Μέμφις: Μοράντ over 25,5 πόντους (απόδοση 1.85), 01:00
  • Μιλγουόκι - Νέα Υόρκη: Over 26,5 τρίποντα αγώνα (απόδοση 1.90), 01:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ