ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Ματς για over στο Λ.Α., κοντράρουν οι Μάβερικς τους Νετς στο 1.70

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν απολαυστικός στη νίκη - ανατροπή των Σέλτικς επί των Λέικερς
Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν απολαυστικός στη νίκη - ανατροπή των Σέλτικς επί των Λέικερς AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Το Ντάλας μπορεί να φανεί ανταγωνιστικό κόντρα στο Μπρούκλιν με την πιθανή επιστροφή των Πορζίνγκις και Ντόνσιτς. Βελτιωμένη επιθετικά πάει στο LA η Βοστώνη.

Το Ντάλας (11-11) υποδέχεται το Μπρούκλιν (16-7) στο American Airlines Center σε ένα παιχνίδι (08/12 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) όπου οι Νετς προσφέρονται φαβορί στο 1.60 και ο άσος κινείται σε τιμές άνω του 2.40.

Οι Μάβερικς δεν διανύουν τις καλύτερες ημέρες τους, έχοντας χάσει επτά από τα τελευταία εννιά παιχνίδια τους. Στο πιο πρόσφατο ηττήθηκαν 97-90 από το Μέμφις, παίζοντας χωρίς τον Ντόνσιτς και τον Πορζίνγκις. Το πιθανότερο πάντως είναι πως και οι δύο σούπερ σταρ του Ντάλας θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στο Μπρούκλιν, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από παναμερικανικό δίκτυο.

Στον αντίποδα, οι Νετς βρίσκονται στην κορυφή της Ανατολής με εννιά νίκες στα 12 προηγούμενα παιχνίδια τους, ωστόσο το μπάσκετ που παίζουν δεν πείθει. Σε αυτά τα εννιά νικηφόρα ματς κέρδισαν κυρίως αδύναμους αντιπάλους όπως οι Πέλικανς, οι Θάντερ και οι Μάτζικ (δύο φορές). Επίσης, επικράτησαν των Τίμπεργουλβς, εν τη απουσία του Καρλ-Άντονι Τάουνς και λύγισαν με το ζόρι τους ντεφορμέ Νικς.

Κορυφαία τους στιγμή είναι η νίκη με 19 πόντους διαφορά επί της Βοστώνης, ωστόσο στα πολύ σοβαρά τεστ με Σικάγο, Φοίνιξ και Γκόλντεν Στέιτ, η ομάδα του Στιβ Νας γνώρισε τρεις ήττες εντός έδρας. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι στα τελευταία εννιά παιχνίδια, το Μπρούκλιν κατάφερε να καλύψει ή να υπερασπιστεί μόλις μία φορά το βασικό line των μπουκ!

Συμπερασματικά λοιπόν, το Μπρούκλιν παρότι έχει τον εκπληκτικό Ντουράντ δεν είναι άτρωτο και το Ντάλας με τους δύο σούπερ σταρ του ξανά στο παρκέ (ο Πορζίνγκις θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα επιστρέψει, ο Ντόνσιτς έχει καλές πιθανότητες) μπορεί να φανεί ανταγωνιστικό και να υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 6,5 πόντων για τον άσο στο 1.70.

Λέικερς - Σέλτικς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Λος Αντζελες, οι Λέικερς (12-12) φιλοξενούν τους Σέλτικς (13-11) στο παραδοσιακό ντέρμπι του ΝΒΑ (08/12 05:00 Live από το SPORT24). Είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες συναντιούνται φέτος. Στο Garden η Βοστώνη είχε κερδίσει με 130-108.

Οι Σέλτικς βρίσκονται σε περιοδεία στη Δύση, την οποία ξεκίνησαν με ήττα στη Γιούτα και νίκη στο Πόρτλαντ. Το ενθαρρυντικό όμως είναι ότι σε αυτά τα δύο ματς σκόραραν 130 και 145 πόντους αντίστοιχα, χωρίς μάλιστα να έχουν διαθέσιμο τον Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος παραμένει αμφίβολος.

Από την άλλη, οι Λέικερς, εξακολουθούν να προβληματίζουν διότι δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν την άμυνά τους. Εχουν μόλις το 17ο defensive rating (108,6 πόντους ανά 100 κατοχές) στο ΝΒΑ και επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σουτάρουν με 45,3% και 35% από το τρίποντο. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία πέντε ματς δέχθηκαν κατά μέσο όρο 114,8 πόντους!

Το LA βασίζεται αποκλειστικά στο star quality που διαθέτει (Λεμπρόν, Ντέιβις), αλλά προς το παρόν δεν βγάζει την παραμικρή σκληράδα και με τη Βοστώνη να έχει βρει καλό επιθετικό ρυθμό εσχάτως μοιάζει αρκετά πιθανό το ματς να πάει ψηλά, όπως άλλωστε συνέβη και στο Garden. Στο 1.65 το over 215,5.

Σε ατομικό επίπεδο, βατό είναι το line πόντων του Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος έχει σταθεροποιήσει τα επιθετικά του νούμερα στα τελευταία παιχνίδια. Οι μπουκ βασίζονται στον μέσο όρο του (11,3 πόντοι) κι έχουν βγάλει ακριβώς εκεί το όριο (11,5), ωστόσο ο δυναμικός πόιντ γκαρτ των Σέλτικς στα έξι προηγούμενα ματς σημείωσε 15,3 πόντους, ξεπερνώντας το συγκεκριμένο line πέντε φορές. Στο 1.78 το over 11,5 του Σμαρτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάλας - Μπρούκλιν: 1 +6,5 (απόδοση 1.70), 02:30
  • ΛΑ Λέικερς - Βοστώνη: Over 215,5 (απόδοση 1.65), 05:00
  • ΛΑ Λέικερς - Βοστώνη: Σμαρτ Over 11,5 πόντοι (απόδοση 1.78), 05:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ