ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Ευκαιρία για ξέσπασμα οι Κλίπερς στο 1.78

Ο άσος των Κλίπερς Πολ Τζορτζ εκτελεί για τρεις κόντρα στους Μπλέιζερς
Ο Πολ Τζορτζ εκτελεί για τρεις κόντρα στους Μπλέιζερς © 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Ψάχνουν ξέσπασμα οι Κλίπερς απέναντι στους αδύναμους Θάντερ μετά από δύο απανωτές κακές εμφανίσεις.

Οι Κλίπερς έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με ρεκόρ 1-4, ωστόσο είναι ομάδα με βλέψεις playoffs, παρότι έχουν εκτός τον Λέοναρντ. Στον αντίποδα, οι Θάντερ δεν πάνε για τίποτα φέτος και ο απολογισμός τους μέχρι στιγμής (1-5) δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

Η Οκλαχόμα έχει μία από τις χειρότερες άμυνες στο ΝΒΑ (28η στο defensive rating) και από τις πέντε ήττες της, οι τέσσερις ήρθαν με διψήφιες διαφορές. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τhς ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα ο Τζίλτζεους-Αλεξάντερ, κάτι πάει να δείξει ο ρούκι Τζος Γκίντεϊ, όμως από εκεί πέρα δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι αισιοδοξίας…

Προφανώς οι Θάντερ δεν έχουν παίκτη να ματσάρει τον Πολ Τζορτζ, ο οποίος ελλείψει του Λέοναρντ οδηγεί το σκοράρισμα για τους Κλίπερς με 27,6 πόντους. Λογικά, το LA μετά τη συντριβή στο Πόρτλαντ με 19 πόντους θα επανέλθει στις νίκες (Live από το SPORT24) απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Δύσης, που για ακόμη μία σεζόν θα επιδοθεί σε tanking.

Λος Αντζελες Κλίπερς - Οκλαχόμα Θάντερ: Στοιχηματική Πρόταση

Επίσης, το πιθανότερο είναι πως το LA θα ψάξει ένα επιθετικό ξέσπασμα, καθώς στα τελευταία δύο ματς με Καβς και Μπλέιζερς έμεινε πολύ χαμηλά σκοράροντας μόλις 79 και 92 πόντους αντίστοιχα, όταν στα πρώτα τρία παιχνίδι της σεζόν είχε πετύχει πάνω από 114 πόντους κατά μέσο όρο. Οι Θάντερ προσφέρονται για να θυμηθούν οι Κλίπερς τον καλό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τους 110,5 πόντους σε απόδοση 1,78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λος Αντζέλες - Οκλαχόμα: Κλίπερς over 110,5 (απόδοση 1.78), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ