ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Δυάδα με Νικς και Σέλτικς στο 2.75

Ο Τζούλιους Ραντλ και ο Γκραντ Ουίλιαμς στο ματς Νικς - Σέλτικς
Ο Τζούλιους Ραντλ και ο Γκραντ Ουίλιαμς Ⓒ 2021 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Δέκα αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του ΝΒΑ, βγαίνουν στοιχηματικές προτάσεις από τη Βοστώνη και το Ορλάντο.

Μετά το επικό παιχνίδι στην πρεμιέρα τους με τη Νέα Υόρκη, όπου ηττήθηκαν στη δεύτερη παράταση με 138-134, οι Μπόστον Σέλτικς επιστρέφουν στο TD Garden για το ματς με τους Τορόντο Ράπτορς (23/10 02:00 Live από το SPORT24).

Οι Σέλτικς φέτος έχουν στον πάγκο τους ως head coach τον Ιμε Ουντόκα (ήταν ασίσταντ επτά χρόνια στους Σπερς), αφού ο Μπραντ Στίβενς προήχθη σε GM αντικαθιστώντας τον Ντάνι Εϊντζ. Στο ρόστερ ασφαλώς ξεχωρίζει το δίδυμο Τέιτουμ-Μπράουν, δύο φόργουορντ που κάνουν τα πάντα στο παρκέ. Αν οι υπόλοιποι τους υποστηρίξουν επαρκώς, τότε η Βοστώνη έχει τα φόντα να φτάσει φέτος τουλάχιστον ως τα ημιτελικά της Ανατολής, τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα στη regular season.

Χωρίς Σιάκαμ το Τορόντο

Στον αντίποδα, το Τορόντο είναι φανερό πως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Το 2019 κατέκτησε τον τίτλο και πέρυσι έφτασε σε σημείο να είναι από τις χειρότερες ομάδες της Ανατολής. Κυριότερη αλλαγή στο ρόστερ είναι η αποχώρηση του Κάιλ Λόουρι και η έλευση του Γκόραν Ντράγκιτς, με τον Σλοβένο πάντως να είναι αβέβαιο αν θα βγάλει όλη τη σεζόν φέτος στον Καναδά, αφού πιθανότατα θα συμπεριληφθεί σε κάποιο trade.

Η κορυφαία προσθήκη των Ράπτορς είναι ο Σκότι Μπαρνς, επιλογή Νο.4 στο draft και το βασικό πρόβλημά τους είναι η στασιμότητα του Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος δεν έχει ακόμη πείσει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σούπερ σταρ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σιάκαμ στο ξεκίνημα της σεζόν είναι εκτός λόγω τραυματισμού, με τους Ράπτορς στην πρεμιέρα κόντρα στους Γουίζαρντς, να απογοητεύουν επιθετικά, σκοράροντας μόλις 83 πόντους (98-83).

Οι Σέλτικς λογικά θα εκμεταλλευτούν την έλλειψη ξεκάθαρου επιθετικού προσανατολισμού στο Τορόντο και θα πετύχουν τα ξημερώματα την πρώτη τους νίκη. Αλλωστε, στα τελευταία 11 ματς κόντρα στους Ράπτορς έχουν ρεκόρ 8-3 και πέρυσι πέτυχαν εναντίον τους τρεις νίκες με διαφορές 7, 14 και 12 πόντων αντίστοιχα. Ο άσος με χάντικαπ -4,5 στο 1.70.

Για το 2/2 οι Νικς

Οι Νιου Γιορκ Νικς, με τον Τζούλιους Ραντλ να κάνει πέρυσι όργια, ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά και μπήκαν στα playoffs. Υπό την καθοδήγηση του μετρ της άμυνας, Τομ Τίμποντο, αναμένεται και φέτος να είναι ομάδα οχτάδας στην Ανατολή, δεδομένου ότι έχουν εξαιρετικό βάθος. Μάλιστα, με τις προσθήκες των Κέμπα Γουόκερ και Εβάν Φουρνιέ αναβαθμίστηκαν επιθετικά, ωστόσο μάλλον θα χάσουν λίγο σε αμυντικές επιδόσεις.

Από την άλλη, το Ορλάντο έχει ξεκινήσει το rebuilding και είναι βέβαιο πως θα κάνει για δεύτερη σερί σεζόν tanking. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρεμιέρα με τους Σπερς, όπου οι Μάτζικ διασύρθηκαν με 26 πόντους διαφορά, ξεκίνησαν στην πεντάδα δύο rookies (Σαγκς και Βάγκνερ). Συν τοις άλλοις θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το Ορλάντο έχει και πολλές απουσίες (Ισαακ, Φουλτς, Χάρις, Οκέκε, Μουρ, Κάρτερ-Γουίλιαμς).

Στοιχειωδώς σοβαρή να είναι απόψε η Νέα Υόρκη (23/10 02:00 Live από το SPORT 24) αναμένεται να κάνει το 2/2 μετά τη συγκλονιστική νίκη επί των Σέλτικς, δεδομένου ότι οι Μάτζικ φέτος θα είναι μία από τις χειρότερες επιθέσεις του ΝΒΑ και γενικά από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας. Στο 1.62 το διπλό με χάντικαπ -5,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς: 1 με -4,5 (απόδοση 1.70), 02:00
  • Ορλάντο Μάτζικ - Νιου Γιορκ Νικς: 1 με -5,5 (απόδοση 1.62), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ