ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Ανεβαίνει το σκορ στην Ιντιάνα, για την 7η σερί νίκη το Γκόλντεν Στέιτ στο 1.72

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε προσπάθειά του στον αγώνα των Μπακς με τους Πέισερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε προσπάθειά του στον αγώνα των Μπακς με τους Πέισερς Ⓒ 2021 MICHAEL CONROY/ ASSOCIATED PRESS

Πέντε ματς στο στοιχηματικό πρόγραμμα του ΝΒΑ, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Κλίπερς - Γουόριορς και Πέισερς - Μπακς.

Ο Κλίπερς (11-8) υποδέχονται στο Staples Center τους Γουόριορς (17-2) σε μία κλασική δυτική μονομαχία (22:20 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), όπου το διπλό είναι φαβορί στο 1.65 και η νίκη των γηπεδούχων παίζει κατά μέσο όρο στο 2.30.

Το Γκόλντεν Στέιτ βρίσκεται σε σερί έξι νικών και το ρεκόρ του εκτός έδρας είναι 6-1. Μετά την αναμέτρηση με τους Κλίπερς παίζει κόντρα στους Σανς, που τρέχουν αήττητο σερί 16 αγώνων! Στο τελευταίο ματς η ομάδα του Στιβ Κερ κέρδισε πανεύκολα τους Μπλέιζερς με ακόμη μία πειστική εμφάνιση.

Οι Γουόριορς παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εχουν το δεύτερο καλύτερο offensive rating (113,4) και το πρώτο καλύτερο defensive (99,0), ούσα μάλιστα η μοναδική ομάδα στο ΝΒΑ που δέχεται κάτω από 100 πόντους ανά 100 κατοχές.

Εξαιρετική άμυνα παίζουν και οι Κλίπερς, που έχουν το δεύτερο καλύτερο defensive rating (102) και επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σουτάρουν μόλις με 41,9%. Αρκεί όμως μόνο αυτό για να φρενάρουν τους Γουόριορς; Προφανώς όχι.

Αν ο Πολ Τζορτζ δεν κάνει μία μεγάλη επιθετικά εμφάνιση στα όρια του MVP, δεν θα είναι εύκολο το LA να ακολουθήσει τους Γουόριορς, οι οποίοι έχουν ρολάρει για τα καλά επιθετικά.

Τον περασμένο Οκτώβριο, στην πρώτη τους φετινή συνάντηση, το Γκόλντεν Στέιτ είχε κερδίσει με τον Στεφ Κάρι να σημειώνει 45 πόντους! Το πιθανότερο είναι ότι οι "πολεμιστές" θα κάνουν απόψε το 2-0 με το διπλό να προσφέρεται στο 1.72 με -1,5 πόντο.

Ιντιάνα - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μιλγουόκι (13-8) έχει αρχίσει πλέον να καλύπτει το χαμένο έδαφος και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να πατήσει στην πρώτη τετράδα της Ανατολής. Οι πρωταθλητές προέρχονται από έξι διαδοχικές νίκες και τα ξημερώματα δοκιμάζονται (00:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) στην Ιντιάνα (9-12).

Οι Πέισερς μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, χάνοντας μόνο από τους Λέικερς στην παράταση. Στο τελευταίο τους παιχνίδι κέρδισαν εύκολα το Τορόντο έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Το ρεκόρ τους εντός έδρας είναι 6-3 και στα έξι προηγούμενα ματς στο Bankers Life Fieldhouse σημείωσαν σε όλα πάνω από 110 πόντους.

Οι Μπακς συνήθως πάνε τα ματς στις 100+ κατοχές και έχουν offensive rating 108,8 πόντους. Τον Οκτώβριο στην Ιντιάνα, τα "ελάφια" είχαν κερδίσει 119-109 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 30 πόντους. Με δεδομένο ότι και οι Πέισερς ανεβάζουν την παραγωγικότητά τους εντός έδρας και δείχνουν σε καλό μομέντουμ εσχάτως, κρατάμε το over 212,5 στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΛΑ Κλίπερς - Γκλόντεν Στέιτ: 2 -1,5 (απόδοση 1.72), 22:30
  • Ιντιάνα - Μιλγουόκι: Over 212,5 (απόδοση 1.65), 00:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ