ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το 2.25 του Σαμπόνις και η ασταμάτητη η Βοστώνη

Ο Τζέισον Τέιτουμ
Ο Τζέισον Τέιτουμ Ⓒ 2022 CHARLES KRUPA/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Η Μινεσότα αδυνατεί να βρει αγωνιστική συνέπεια. Μετά από ένα σερί πέντε νικών, ήρθε η απρόσμενη ήττα από την αδύναμη Σάρλοτ και η συντριβή εντός έδρας από το Γκόλντεν Στέιτ. Απόψε, οι Τίμπεργουλβς παίζουν back to back με την Ουάσινγκτον (29/11 02:00 Live από το SPORT24), η οποία έχει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ (10-10) με τους "λύκους", όμως προέρχεται από τρεις σερί ήττες, οι δύο από τους Χιτ και η τρίτη από τους Σέλτικς.

Στα τελευταία τρία ματς, ο Καρλ-Αντονι Τάουνς έχει 3/17 τρίποντα. Ειδικά στην αναμέτρηση με τους Χόρνετς κυριολεκτικά τα... έσπασε έχοντας 1/11. Το παιχνίδι με την Ουάσινγκτον, που επιτρέπει στους αντιπάλους να εκτελούν με 37% από το τρίποντο (7ο χειρότερο ποσοστό στο ΝΒΑ) μοιάζει μία καλή ευκαιρία για να βρει την αυτοπεποίθησή του.

Άλλωστε, ο KAT έχει σούπερ παράδοση με τους Γουίζαρντς. Στα εννιά προηγούμενα παιχνίδια εναντίον τους πέτυχε πάντα μίνιμουμ δύο τρίποντα. Συνολικά στην καριέρα του, ο Τάουνς έχει 28,5 πόντους απέναντι στην Ουάσινγκτον και στα τελευταία επτά ματς κόντρα στην ομάδα της πρωτεύουσας δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 26. Στο 2.15 να ευστοχήσει σε τουλάχιστον δύο τρίποντα και να σημειώσει 21+ πόντους.

Προγνωστικά NBA

Η Βοστώνη μπορεί να κερδίζει και χωρίς τον Τζέισον Τέιτουμ. Ο ηγέτης των Σέλτικς πήρε ανάσες στο χθεσινό ματς με τους Γουίζαρντς, παρόλα αυτά η νίκη ήρθε άνετα για τους πρωταθλητές της Ανατολής, με τον Τζέιλεν Μπράουν να σκοράρει 36 πόντους.

Τη δεδομένη στιγμή η Βοστώνη είναι η κορυφαία ομάδα του NBA. Έχει το καλύτερο ρεκόρ (16-4), την κορυφαία επίθεση (120,4 πόντους κατά μέσο όρο) και αν δεν πάρει αψήφιστα το παιχνίδι με την αδύναμη Σάρλοτ (29/11 02:30 Live από το SPORT24) δεν θα έχει πρόβλημα να πάει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Άλλωστε απόψε θα επιστρέψει στη δράση ο Τέιτουμ και ίσως προστατευτεί ο Μπράουν, που δίνεται αμφίβολος.

Σε κάθε περίπτωση, είναι εντυπωσιακό ότι οι Σέλτικς σκοράρουν εντός έδρας πάνω από 120 πόντους επτά σερί ματς. Παρότι μιλάμε για back to back οι 116,5 πόντοι μοιάζουν παιχνιδάκι για τη Βοστώνη, που μετράει οκτώ σερί νίκες μέσα στο Garden και 12-1 στα τελευταία 13 ματς ανεξαρτήτως έδρας. Μαζί με τον απλό άσο, χωρίς χάντικαπ φτάνουμε στο αξιοπρεπές 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Γιούτα εξέπληξε ευχάριστα στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως έχει αρχίσει πλέον να διορθώνει προς τα κάτω. 3-7 το ρεκόρ της στα τελευταία δέκα ματς. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Κλίπερς, Πίστονς, Γουόριορς και Σανς, όπου δέχθηκε κατά μέσο όρο 122 πόντους.

Το Σικάγο έκανε δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε Βοστώνη και Μιλγουόκι, πριν χάσει στην Οκλαχόμα, στην παράταση. Σαν ομάδα πάντως έχει περισσότερο επιθετικό ταλέντο από τους Τζαζ και μπορεί να παλέψει το παιχνίδι στο Σολτ Λέικ (29/11 04:00 Live από το SPORT24). Στο 1.75 το διπλό με +3,5 πόντους.

Στο παιχνίδι τέλος του Σακραμέντο με το Φοίνιξ (29/11 05:00 Live από το SPORT24) έχει ενδιαφέρον το line στις ασίστ του Ντομάντας Σαμπόνις, που είναι στο 5,5. Ο Λιθουανός σέντερ των Κινγκς μοιράζει φέτος 6,2 ανά ματς. Στα τελευταία 13 παιχνίδια έχει υπερβεί το συγκεκριμένο όριο 12 φορές! Τον περασμένο Μάρτιο στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Σανς με τη φανέλα των "βασιλιάδων" μοίρασε έξι τελικές πάσες.

Στο 1.70 να το κάνει και απόψε. Αν ρισκάρουμε λίγο παραπάνω, μπορούμε να πάρουμε και το combo με το double-double του Σαμπόνις για να φτάσουμε στο 2.25. Ο άσος του Σακραμέντο έχει οκτώ double-double μέσα στον Νοέμβριο και πέντε σερί απέναντι στο Φοίνιξ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον – Μινεσότα: Τάουνς Over 1,5 εύστοχα τρίποντα & 21+ πόντοι (απόδοση 2.15), 02:00
  • Βοστώνη – Σάρλοτ: 1 & Βοστώνη Over 116,5 πόντοι (απόδοση 1.85), 02:30
  • Γιούτα – Σικάγο: 2 +3,5 (απόδοση 1.75), 04:00
  • Σακραμέντο – Φοίνιξ: Σαμπόνις double-double & Over 5,5 ασίστ (απόδοση 2.25), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ