ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Πληγωμένο το Μαϊάμι, αξιοποιεί το πρώτο match ball η Βοστώνη

Ο Αλ Χόρφορντ σκοράρει υπό το βλέμμα του Κάιλ Λάουρι
Ο Αλ Χόρφορντ σκοράρει υπό το βλέμμα του Κάιλ Λάουρι © 2022 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον έκτο τελικό της Ανατολής ανάμεσα στη Βοστώνη και το Μαϊάμι.

Οι φετινοί τελικοί της Ανατολής ξεκίνησαν με την προσδοκία να προσφέρουν πολύ μεγάλες μάχες, ωστόσο στην πορεία έχουν εξελιχθεί σε μία μάλλον νερόβραστη σειρά, που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Από τα πέντε πρώτα ματς, μόνο ένα κρίθηκε με μονοψήφια διαφορά. Στο game 5, οι Χιτ προηγήθηκαν με +5 στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος, οι Σέλτικς με ένα επί μέρους σκορ 24-2 έφτασαν τελικά άνετα στο 3-2. Το Μαϊάμι σκόραρε μόλις 80 πόντους, σουτάροντας με 31,9% εντός παιδιάς και έχοντας 7/45 τρίποντα.

Βοστώνη - Μαϊάμι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Είναι πλέον φανερό πως οι πληγωμένοι Χιτ δεν μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι στην κορυφαία άμυνα του ΝΒΑ. Στο προηγούμενο ματς δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Τάιλερ Χίρο, ο οποίος δίνεται και απόψε με ερωτηματικό. Ο Κάιλ Λάουρι από τότε που επέστρεψε, είναι σκιά του εαυτού του και στο game 5 είχε 0/6 σουτ. Οι Στρους, Τάκερ και Βίνσεντ, παρότι έχουν παίξει και στα πέντε παιχνίδια των τελικών, βρίσκονται σταθερά στην injury list ως questionable. Μάλιστα, ο Στρους στο game 4 και στο game 5 είχε συνολικά 0/16 σουτ!

Μέσα σε όλα, προέκυψε και ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ στο δεξιό γόνατο, στο game 3, που όπως φαίνεται τον έχει επηρεάσει. Ο ηγέτης των Χιτ δεν βρίσκεται στο 100% και στα δύο προηγούμενα ματς είχε μόλις 9,5 πόντους κατά μέσο όρο με 7/32 σουτ.

Υπό αυτές τις συνθήκες μοιάζει πολύ δύσκολο, το Μαϊάμι να επιβιώσει απόψε στο TD Garden. Εχουν και οι Σέλτικς τα προβλήματά τους με τους Σμαρτ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς, που δίνονται ξανά questionable, παρόλα αυτά η ομάδα του Ιμε Ουντόκα σε κάθε αγώνα που περνά δείχνει όλο και καλύτερη συγκριτικά με το Μαϊάμι.

Η Βοστώνη έχει μία σπουδαία ευκαιρία απόψε (28/05 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) να τελειώσει τη σειρά και να επιστρέψει στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Λογικά το χάντικαπ έχει βγει αρκετά ψηλά, διότι το Μαϊάμι στα δύο τελευταία ματς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε καν τους 82 πόντους. Τα αποθέματα φαίνεται πως έχουν στερέψει στους Χιτ, επομένως δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση αν οι Σέλτικς κερδίσουν ξανά με διψήφια διαφορά. Στο 1.75 ο άσος με -7,5 πόντους.

Προγνωστικά NBA

Σε ατομικό επίπεδο, ο Λάουρι σφίγγει μεν τα δόντια, αλλά δεν βοηθάει ουσιαστικά τους Χιτ. Στο game 4 είχε 1/6 σουτ (3 πόντοι) σε 21 λεπτά συμμετοχής και στο game 5 έμεινε άποντος παίζοντας 25 λεπτά. Στο 1.80 να σημειώσει κάτω από 8,5 πόντους απόψε.

Στον αντίποδα, ο Αλ Χόρφορντ αποτελεί σταθερή αξία φέτος για τους Σέλτικς. Ο σέντερ της Βοστώνης έκλεισε τους δύο πρώτους γύρους των playoffs με 13 πόντους κατά μέσο όρο και προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο game 5, όπου σημείωσε 16 με 5/8 σουτ και 5/7 βολές. Στο 1.85 το Over 10,5 πόντοι του πολύπειρου Δομηνικανού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μαϊάμι: 1 -7,5 (απόδοση 1.75), 03:30
  • Βοστώνη – Μαϊάμι: Λάουρι Under 8,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 03:30
  • Βοστώνη – Μαϊάμι: Χόρφορντ Over 10,5 πόντοι (απόδοση 1.85), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ