ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Πήρε εμπρός η επιθετική μηχανή του Μιλγουόκι

Προγνωστικά NBA: Πήρε εμπρός η επιθετική μηχανή του Μιλγουόκι
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς στο NBA.

Το Μαϊάμι έχει ανεβάσει αισθητά στροφές, με επτά νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια του και τρεις διαδοχικές κόντρα σε Πέλικανς, Σέλτικς και Μάτζικ. Απόψε οι Χιτ παίζουν στη Σάρλοτ και θεωρητικά έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να διευρύνουν το θετικό σερί τους, πριν έρθουν τρία απανωτά ματς φωτιά εκτός έδρας με Κλίβελαντ, Νέα Υόρκη και Μιλγουόκι (20:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η Σάρλοτ κέρδισε εύκολα το Σικάγο την Πέμπτη, ωστόσο στα τελευταία 12 παιχνίδια της εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-10! Λογικό φαβορί το διπλό στο 1.50 με -1,5 πόντο χάντικαπ, δεδομένου μάλιστα ότι οι Χιτ μετρούν επτά διαδοχικές νίκες κόντρα στους Χόρνετς. Οι δύο πιο πρόσφατες, τον περασμένο Νοέμβριο στη Φλόριντα, σε back to back παιχνίδια.

Αν, μαζί με το διπλό, κάνει και double-double ο Μπαμ Αντεμπάγιο χτίζουμε απόδοση διπλασιασμού. Ο σέντερ των Χίτ έχει οκτώ double-doubles σε 12 ματς μέσα στον Ιανουάριο και 5/6 στα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τους Χόρνετς. Στις δύο νίκες του Νοεμβρίου, ο άσος του Μαϊάμι έχει 18 πόντους και 14 ριμπάουντ στην πρώτη, 24 πόντους και 15 ριμπάουντ στη δεύτερη.

Προγνωστικά NBA

Το Μέμφις ολοκλήρωσε ένα road trip πέντε αγώνων, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί των Γκρίζλις φέτος, οι οποίοι πάντως, επιστρέφουν τώρα στη βάση τους, όπου το ρεκόρ τους είναι εντυπωσιακό, καθώς μετρούν 20 νίκες σε 23 ματς.

Η ομάδα του Τέιλορ Τζένκινς θεωρείται καθαρό φαβορί κόντρα στην Ιντιάνα (30/01 01:00 Live από το SPORT24), παρά το γεγονός ότι παραμένει εκτός ο Στίβεν Ανταμς και πιθανότατα θα λείψει και ο Ντέσμοντ Μπέιν (21,6 πόντοι), καθώς χαρακτηρίζεται doubtful.

Από την άλλη, οι Πέισερς, πέρα από την κομβική απουσία του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, πληρώνουν κυρίως το γεγονός ότι παίζουν άμυνα με τα μάτια... Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία δέκα ματς, όπου το ρεκόρ τους είναι 1-9, δέχονται κατά μέσο όρο 124,3 πόντους. Αυτή είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση στο NBA, σε αυτό το διάστημα, μετά μόνο από αυτές των Σπερς και Πίστονς, δύο ομάδων δηλαδή που κάνουν tanking.

Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Ιντιάνα δέχθηκε 141 πόντους από το Μιλγουόκι και 126 από το Ορλάντο. Εκτός απροόπτου, πάνω από τους 120 θα πάει και το Μέμφις. Άλλωστε, το αγωνιστικό στιλ των Γκρίζλις ταιριάζει γάντι με αυτό των Πέισερς, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν σταθερά σε υψηλό τέμπο (τρίτο pace το Μέμφις, τέταρτο η Ιντιάνα).

Πάνω σε αυτή τη λογική, μοιάζει εφικτό ο Τζα Μοράντ να σκοράρει τουλάχιστον 29 πόντους. Άλλωστε, το έκανε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε εντός έδρας. Μαζί με ένα βατό χάντικαπ 4,5 πόντων για τον άσο, φτάνουμε σε απόδοση άνω του 2.20.

Μιλγουόκι - Νέα Ορλεάνη

Το Μιλγουόκι έχει αρχίσει να πατάει γκάζι μετά και την επιστροφή του Κρις Μίντλετον. Στα τελευταία έξι ματς έχει πέντε νίκες, σκοράροντας μάλιστα τέσσερις φορές μίνιμουμ 130 πόντους. Οι Μπακς κέρδισαν διαδοχικά το Ντιτρόιτ, το Ντένβερ και την Ιντιάνα, σημειώνοντας σε αυτά τα τρία ματς 132,7 πόντους κατά μέσο όρο Ειδικά κόντρα στους Πέισερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ισοπεδωτικός με 41 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Απόψε, τα "ελάφια" περιμένουν τη Νέα Ορλεάνη (30/01 03:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), την οποία είχαν κερδίσει εκτός έδρας με 128-119, στις 19 Δεκεμβρίου, χάρη σε 42 πόντους του Greek Freak. Οι Πέλικανς συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς τον Ζάιον Γουίλιαμσον, ωστόσο επέστρεψε στη δράση έπειτα από απουσία 29 αγώνων ο Μπράντον Ινγκραμ.

Το μεγάλο διάστημα αποχής φαίνεται ότι έχει επηρεάσει τον Ινγκραμ, ο οποίος στα δύο προηγούμενα ματς κόντρα στους Τίμπεργουλβς και τους Γουίζαρντς, σημείωσε 17,5 πόντους κατά μέσο όρο με μόλις 12/40 σουτ. Έτσι, οι Πέλικανς συμπλήρωσαν επτά σερί ήττες και δέκα στα τελευταία 12 παιχνίδια τους.

Το Μιλγουόκι εκτός απροόπτου δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τη Νέα Ορλεάνη. Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι θα ξεπεράσει και τους 120 πόντους, κάτι που έχει κάνει εννιά φορές στα τελευταία 12 ματς στο Fiserv Forum. Σε τιμές διπλασιασμού το Over 119,5 των Μπακς, μαζί με τον άσο στο βατό -3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρλοτ – Μαϊάμι: 2 -1,5 & double-double Αντεμπάγιο (2.02), 20:00
  • Μέμφις – Ιντιάνα: 1 -4,5 & Μοράντ 29+ πόντοι (απόδοση 2.22), 01:00
  • Μιλγουόκι – Νέα Ορλεάνη: 1 -3,5 & Μπακς Over 119,5 (απόδοση 2.00), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ