ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Παιχνίδι με τα ειδικά του Μπάτλερ και του Μπράουν

Ο Τζέιλεν Μπράουν υπό την πίεση του Πι Τζέι Τάκερ στο game 1 της σειράς του Μαϊάμι με τη Βοστώνη
Ο Τζέιλεν Μπράουν υπό την πίεση του Πι Τζέι Τάκερ στο game 1 της σειράς του Μαϊάμι με τη Βοστώνη © 2022 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το game 2 στους τελικούς της Ανατολής ανάμεσα στο Μαϊάμι και τη Βοστώνη.

Μία περίοδος αρκούσε για να κάνει το 1-0 (118-107) το Μαϊάμι στους τελικούς της Ανατολής με τη Βοστώνη. Οι Χιτ κέρδισαν μόνο το τρίτο δωδεκάλεπτο στο game 1, ωστόσο το έκαναν με επί μέρους σκορ 39-14, επομένως ουδόλως τους ενόχλησε ότι έχασαν τα άλλα τρία.

Οι Σέλτικς μπήκαν στο ματς με φόρα από τη μεγάλη πρόκριση επί των Μπακς και έκλεισαν το πρώτο μέρος με +8. Στη δεύτερο ημίχρονο όμως, φάνηκαν οι απουσίες του Χόρφορντ και του Σμαρτ. Με ροτέισον οκτώ παικτών και έχοντας ενεργούς από τον πάγκο, μόνο τους Πρίτσαρντ, Τάις και Νέσμιθ, οι Κέλτες δεν είχαν καμία τύχη κόντρα σε αυτό το Μαϊάμι.

Η σειρά άνοιξε με φαβορί τη Βοστώνη στο 1.55 και αουτσάιντερ το Μαϊάμι στο 2.60. Μετά το πρώτο ματς, οι αποδόσεις γύρισαν τούμπα, με τους Χιτ να προσφέρονται πλέον στο 1.75 για πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ και τους Σέλτικς στο 2.15.

Μαϊάμι - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το θετικό για τη Βοστώνη είναι ότι επιστρέφει απόψε ο Σμαρτ, η απουσία του οποίου έγινε αισθητή στο game 1, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, όπου οι Κέλτες επέτρεψαν στον Βίνσεντ να βάλει 17 πόντους! Ο πολύτιμος Χόρφορντ δινόταν doubtful, αλλά όπως ανακοίνωσαν οι Σέλτικς υπολογίζεται κανονικά για απόψε.

Στον αντίποδα, ο Λάουρι παραμένει εκτός, παρόλα αυτά το κενό του δεν φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου ο Μπάτλερ έκανε θραύση από τη γραμμή της φιλανθρωπίας με 17/18 βολές και συνολικά 41 πόντους! Ο ηγέτης των Χιτ είχε επίσης εννιά ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και τρία μπλοκ σε μία πληθωρική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μπάτλερ ήταν καθοριστικός στην ισοπεδωτική τρίτη περίοδο, η οποία ξεκίνησε με σκορ 22-2 και τον ίδιο να σημειώνει 17 πόντους! Στο 38,5 βρίσκεται το line του 32χρονου άσου σε ό,τι αφορά στους πόντους, τα ριμπάουντ και τις ασίστ του. Το έχει ξεπεράσει ήδη έξι φορές φέτος στα playoffs. Στο 1.85 να το κάνει άλλη μία απόψε.

Σε ό,τι αφορά στην αγορά νικητή, οι μπουκ δίνουν φαβορί την έδρα στο +3,5 (20/05, 20/05 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Το πιθανότερο είναι πως οι Σέλτικς θα αναδιοργανωθούν μετά την ήττα στο game 1 και θα είναι πιο ανταγωνιστικοί με την επιστροφή και του Σμαρτ. Υπάρχει ωστόσο και ο αντίλογος, ότι οι Κέλτες προέρχονται από μία πολύ σκληρή σειρά κόντρα στο Μιλγουόκι, συνεπώς ίσως χρειαστούν και δεύτερο ματς για να συνέλθουν, καθώς έδωσαν επικές μάχες με τους Μπακς για να προκριθούν.

Προγνωστικά NBA

Σε ατομικό επίπεδο, έχει ενδιαφέρον το Over 2,5 εύστοχα τρίποντα του Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος φέτος έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο line και στα τέσσερα ματς κόντρα στο Μαϊάμι. Στις τρεις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου, ο Μπράουν σούταρε με 47,8% (!) από το τρίποντο απέναντι στους Χιτ, ενώ στο προχθεσινό εναρκτήριο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής, είχε 4/8 τρίποντα και σταμάτησε στους 24 πόντους.

Στο 1.75 να βάλει ξανά πάνω από δύο τρίποντα. Στο 2.15 να πιάσει παράλληλα και το κάτω όριο των 22 πόντων. Το έχει κάνει στα εννιά από τα 12 ματς των Σέλτικς στην τρέχουσα postseason, όπου σουτάρει από το τρίποντο με 38,7%, δηλαδή τρεις ποσοστιαίες μονάδες πιο πάνω απ' ότι στην κανονική περίοδο!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαϊάμι – Βοστώνη: Μπάτλερ Over 38,5 πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ (απόδοση 1.85), 03:30
  • Μαϊάμι – Βοστώνη: Μπράουν Over 2,5 εύστοχα τρίποντα και 22+ πόντοι (απόδοση 2.15), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ