ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ο Μίτσελ κόντρα στους Νικς και το Over του Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ AP FOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας στο NBA.

Το Φοίνιξ κατάφερε και έχασε την Παρασκευή εντός έδρας από το Χιούστον, μία από τις χειρότερες ομάδες φέτος στο ΝΒΑ. Παρότι προηγήθηκε με +16 στην τρίτη περίοδο ηττήθηκε 122-121. Πήγε στράφι έτσι η σούπερ εμφάνιση του Ντέβιν Μπούκερ, που σημείωσε 41 πόντους, αλλά αστόχησε στο τελευταίο σουτ του αγώνα.

Απόψε, οι Σανς δοκιμάζονται στο Σαν Αντόνιο (23:00 Live από το SPORT24) και είναι το καθαρό φαβορί για τη νίκη. Οι Σπερς ξεκίνησαν τη σεζόν με ρεκόρ 5-1, έκτοτε όμως έχουν 1-15! Τα "σπιρούνια" έχουν να κερδίσουν από τις 11 Νοεμβρίου, καθώς μετρούν δέκα διαδοχικές ήττες.

Η ομάδα του κόουτς Πόποβιτς δεν έχει αγώνα στις επόμενες τρεις ημέρες, επομένως θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο αποψινό ματς μπας και βάλει στοπ στο αρνητικό σερί. Αντίθετα, το Φοίνιξ παίζει αύριο με το Ντάλας του Λούκα Ντόντσιτς, άρα το μυαλό ίσως είναι περισσότερο εκεί. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό, μπορούμε να στηρίξουμε τον άσο με 11,5 πόντους, υποθέτοντας ότι το Σαν Αντόνιο θα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικό.

Μπρούκλιν - Βοστώνη

Στο Μπρούκλιν, οι Νετς υποδέχονται τους Σέλτικς, στο πιο σημαντικό ματς της βραδιάς (05/12 01:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες κοντράρονται για πρώτη φορά μετά το περσινό sweep των Σέλτικς επί των Νετς στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Μαζί με τη regular season, η Βοστώνη μετράει επτά σερί νίκες κόντρα στο Μπρούκλιν.

Οι Κέλτες έχουν το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ και την καλύτερη επίθεση. Παρόλα αυτά, μετά από ένα σερί πέντε νικών, έχασαν την Παρασκευή με 120-116, στην παράταση, από το Μαϊάμι, υποπίπτοντας σε 20 λάθη, που είναι η χειρότερή τους επίδοση φέτος.

Στον αντίποδα, οι Νετς μετρούν τέσσερις κολλητές νίκες εντός έδρας με Πόρτλαντ, Ορλάντο, Ουάσινγκτον και Τορόντο και στα τελευταία 16 ματς έχουν ρεκόρ 11-5.

Είναι προφανές πως οι Νετς και ειδικά ο Κέβιν Ντουράντ, θα ψάξουν απαντήσεις για το σκούπισμα, που υπέστησαν την περασμένο Απρίλιο. Ο KD σκοράρει φέτος 29,8 πόντους κατά μέσο όρο και το βασικό line απόψε είναι στο 27,5. Στο 1.91 το Over του Ντουράντ απέναντι στη Βοστώνη, η οποία πέρυσι ήταν η κορυφαία άμυνα της λίγκας και φέτος έχει κατρακυλήσει στη 17η θέση.

Νέα Υόρκη - Κλίβελαντ

Στην offseason οι Νικς βρέθηκαν πολύ κοντά στο να φέρουν τον Ντόνοβαν Μίτσελ στη Νέα Υόρκη. Τελικά, ο πρώην άσος των Τζαζ κατέληξε στο Κλίβελαντ και απόψε έρχεται στο MSG με τους "ιππότες" για να ξύσει κι άλλες πληγές στους... πολύπαθους Νικς, οι οποίοι κάθε χρόνο τα κάνουν όλα λάθος και αδυνατούν να αλλάξουν μοίρα τους (05/12 01:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Ας μην εκπλαγούμε αν ο Μίτσελ κάνει απόψε τους φίλους των Νικς να τρίβουν τα μάτια τους, βλέποντας αυτό που θα μπορούσαν να είχαν στην ομάδα τους. Άλλωστε, το MSG εμπνέει τους μεγάλους παίκτες για μεγάλες εμφανίσεις.

Ο γκαρντ των Καβαλίερς είχε κάνει σμπαράλια την άμυνα των Νικς τον περασμένο Οκτώβριο, στο Οχάιο, με 8/13 τρίποντα και 38 πόντους (είχαν κερδίσει οι Καβς με 121-108). Το ενδεχόμενο να ευστοχήσει και απόψε σε πάνω από τρία τρίποντα προσφέρεται στο 2.00. 11 φορές το έχει κάνει στην τρέχουσα regular season. Την Παρασκευή είχε 7/11 τρίποντα στη νίκη επί των Μάτζικ με 107-96.

Ουάσινγκτον - Λ.Α. Λέικερς

Οι Λέικερς ξεκίνησαν την Παρασκευή την ανατολική τους περιοδεία με μία σπουδαία νίκη μέσα στο Μιλγουόκι, με 133-129. Ο Αντονι Ντέιβις ήταν εκπληκτικός με 44 πόντους, 10 ριμπάουντ και τρία μπλοκ. Άξιοι συμπαραστάτες οι Λεμπρόν Τζέιμς (28 πόντοι) και Ράσελ Γουέστμπρουκ που φλέρταραν με το triple-double.

Ειδικά ο Ντέιβις πάντως, διανύει περίοδο σπουδαίας φόρμας, αφού κάνει double-double οκτώ σερί παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα 30+ πόντους στα πέντε από αυτά. Το ανέβασμα του AD έχει βοηθήσει τους Λέικερς, που στα τελευταία εννιά ματς έκαναν επτά νίκες, χάνοντας μόνο από τους Σανς στο Φοίνιξ και από την Ιντιάνα στον πόντο.

Εκ διαμέτρου αντίθετο είναι το μομέντουμ της Ουάσινγκτον, η οποία έχασε από την αδύναμη Σάρλοτ και συμπλήρωσε πέντε ήττες στα έξι προηγούμενα ματς (05/12 01:00 Live από το SPORT24). Παρότι ο Λεμπρόν δίνεται αμφίβολος, το διπλό του Λ.Α. σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2,15 αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαν Αντόνιο – Φοίνιξ: 1 +11,5 (απόδοση 1.70), 23:00
  • Μπρούκλιν – Βοστώνη: Ντουράντ Over 27,5 (απόδοση 1.91), 01:00
  • Νέα Υόρκη – Κλίβελαντ: Μίτσελ Over 3,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.00), 01:00
  • Ουάσινγκτον – Λ.Α. Λέικερς: 2 (απόδοση 2.15), 01:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ