ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με Γιάννη για το 2.67 οι Μπακς

Προγνωστικά NBA: Με Γιάννη για το 2.67 οι Μπακς
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Το Μιλγουόκι έχασε τα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια του, που έλειψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μπακς αναμένεται να επιστρέψει απόψε στη δράση, κόντρα στο Ντιτρόιτ (24/01 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), αφού δίνεται με την ένδειξη probable στην injury list των Μπακς. Το ίδιο ισχύει και με τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 17 Δεκεμβρίου.

Με τους δύο κορυφαίους παίκτες τους στο παρκέ, θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη οι Μπακς να μην κερδίσουν απόψε τους αδύναμους Πίστονς, που βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης και μετρούν έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι τα “πιστόνια” προέρχονται από υπερατλαντικό ταξίδι, αφού την Πέμπτη έπαιξαν στο Παρίσι με το Σικάγο.

Επίσης, το Μιλγουόκι μετράει 15 νίκες στα τελευταία 16 ματς κόντρα στο Ντιτρόιτ, εκ των οποίων οι δύο φέτος. Αν τα "ελάφια" αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα η διαφορά λογικά θα πάει σε διψήφια επίπεδα. Στο 1.45 το διπλό με ένα βατό χάντικαπ 6,5 πόντων. Πάνω από το 2.65 φτάνει η απόδοση αν πάρουμε και το combo με το Over 28,5 του Γιάννη, ο οποίος αναμένεται ορεξάτος μετά από απουσία 11 ημερών. Ούτως ή άλλως, κόντρα στους Πίστονς συνηθίζει να κάνει πάρτι, σκοράροντας 30+ πόντους πέντε σερί ματς.

Σικάγο - Ατλάντα

Ιδιαίτερα αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι στο Σικάγο ανάμεσα στους Μπουλς και τους Χοκς, που έχουν μοιραστεί τις νίκες στις δέκα τελευταίες συναντήσεις τους (24/01 03:00 Live από το SPORT24). Το μαρτυράει άλλωστε και ο σετ, όπου οι "ταύροι" είναι οριακό φαβορί στον 1,5 πόντο.

Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν κέρδισε στο Παρίσι το Ντιτρόιτ, ωστόσο εξακολουθεί να μην μπορεί να τρέξει ένα μεγάλο νικηφόρο σερί για να περάσει σε θετικό ρεκόρ. Κατά συνέπεια παραμένει μόλις στη 10η θέση της Ανατολής.

Στον αντίποδα, η Ατλάντα έχει φορτσάρει εσχάτως και με ρεκόρ 7-3 στα τελευταία δέκα ματς, δείχνει διάθεση για κυνηγήσει σε πρώτη φάση την εξάδα. Αυτή η βελτίωση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ωριμάζει σταδιακά η συνεργασία των Τρέι Γιανγκ και Ντεζούντε Μάρεϊ. Ειδικά ο πρώην άσος των Σπερς έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή του, μετρώντας 28 πόντους κατά μέσο όρο στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Στο 1.95 να συνεχίσει το σερί του και να σημειώσει για έκτο διαδοχικό παιχνίδι πάνω από 21.

Χιούστον - Μινεσότα

Η Μινεσότα, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Ρουντί Γκομπέρ το Σάββατο, κατάφερε να κερδίσει το Χιούστον με 113-104, χάρη σε 44 πόντους του Αντονι Έντουαρντς, ο οποίος έγραψε την καλύτερή του επίδοση για φέτος. Απόψε, οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν ξανά, όμως αυτή τη φορά στην έδρα των Ρόκετς, στο Τέξας (24/01 03:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Ως γνωστόν, ο Καρλ-Αντονι Τάουνς είναι σταθερά εκτός για τους "λύκους", ενώ η συμμετοχή του Γκομπέρ χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Ακόμη κι έτσι, οι Τίμπεργουλβς των οκτώ νικών στα 11 προηγούμενα ματς θεωρούνται φαβορί απέναντι στη χειρότερη ομάδα της Δύσης, που μετράει 13 σερί ήττες. Στο 1.50 το διπλό για το σύνολο του Κρις Φιντς, που έχει απόψε την ευκαιρία να "σκουπίσει" τη σειρά με τους Ρόκετς, φτάνοντας τις οκτώ σερί νίκες εναντίον τους. Στα προηγούμενα τρία φετινά ματς, μεταξύ των δύο ομάδων, η Μινεσότα κέρδισε με τουλάχιστον οκτώ πόντους διαφορά.

Αν ζητήσουμε παράλληλα και τουλάχιστον τρία εύστοχα τρίποντα από τον φορμαρισμένο Ντ' Αντζελο Ράσελ φτάνουμε κι εδώ στο 2.65+. Ο 26χρονος άσος επιβεβαίωσε το Over 2,5 σε τέσσερα σερί ματς (με Γιούτα, Ντένβερ, Τορόντο, Χιούστον), έχοντας συνολικά 15/28 τρίποντα, ποσοστό δηλαδή 53%!

Σακραμέντο - Μέμφις

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει με την πολύ ενδιαφέρουσα δυτική μονομαχία ανάμεσα στο Σακραμέντο και το Μέμφις (24/01 05:30 Live από το SPORT24). Ουσιαστικά πρόκειται για μία κόντρα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο καλύτερο ρεκόρ της Δύσης. Ανάμεσα στον Τζα Μοράντ και τον Ντ' Ααρον Φοξ, στον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ και τον Ντομάντας Σαμπόνις.

Οι Κινγκς του Μάικ Μπράουν είναι ασφαλώς η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στη δυτική περιφέρεια και διαδραματίζουν μετά από πολλά χρόνια σοβαρό ρόλο στη regular season. Πριν την οριακή ήττα του Σαββάτου από τη Φιλαντέλφεια με 129-127 μετρούσαν έξι σερί νίκες.

Από την άλλη, οι Γκρίζλις κέρδισαν 11 ματς στη σειρά, πριν χάσουν διαδοχικά από Λέικερς και Σανς, στον πόντο και στο καλάθι αντίστοιχα. Το μειονέκτημα για τις "αρκούδες" είναι ότι έπαιξαν χθες στο Φοίνιξ και απόψε καλούνται να δώσουν back to back παιχνίδι χωρίς ημέρα ξεκούρασης. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι βρίσκονται σε road trip πέντε αγώνων και ο αποψινός θα είναι ο τρίτος εκτός έδρας σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Αξίζει το ρίσκο στον αουτσάιντερ άσο σε απόδοση 2.10, καθώς οι Κινγκς θα τα δώσουν όλα για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιτρόιτ – Μιλγουόκι: 2 -6,5 & Γιάννης Over 28,5 (απόδοση 2.67), 02:00
  • Σικάγο – Ατλάντα: Μάρεϊ Over 21,5 (απόδοση 1.95), 03:00
  • Χιούστον – Μινεσότα: 2 & Ράσελ Over 2,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.67), 03:00
  • Σακραμέντο – Μέμφις: 1 (απόδοση 2.10), 05:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ