ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με δύο combo διπλασιασμού σε Μαϊάμι και Πόρτλαντ

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ σε αγώνα των Μπλέιζερς με τους Πέισερς
Ο Ντέμιεν Λίλαρντ σε αγώνα των Μπλέιζερς με τους Πέισερς Ⓒ 2022 CRAIG MITCHELLDYER/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Οι Κλίπερς άνοιξαν τη Δευτέρα μία περιοδεία τεσσάρων αγώνων στην Ανατολή, κερδίζοντας 119-117 τη Σάρλοτ. Χθες πάντως, η ομάδα του Ταϊρόν Λου ηττήθηκε στο Ορλάντο, από το χειρότερο ρεκόρ του ΝΒΑ. Παρότι αγωνίστηκαν κανονικά Τζορτζ και Λέοναρντ, το Λ.Α. έμεινε άσφαιρο στα τελευταία 3:22 της κανονικής περιόδου και τελικά λύγισε στην παράταση.

Για ακόμη ένα ματς οι Κλίπερς αντιμετώπισαν επιθετικό πρόβλημα, αφού έμειναν μόλις στους 99 πόντους πριν το έξτρα πεντάλεπτο. Κανείς παίκτης του Λ.Α. δεν ξεπέρασε τους 16. Ο Λέοναρντ είχε 4/15 σουτ σε 30 λεπτά συμμετοχής και ο Τζορτζ 3/12 σε 33.

Το Μαϊάμι έχει ταλαιπωρηθεί φέτος πολύ από τραυματισμούς και για αυτό το λόγο βρίσκεται μόλις στη 10η θέση στην Ανατολή με 11-14. Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Μπάτλερ επέστρεψε μετά από απουσία επτά αγώνων και ήταν ο ενορχηστρωτής στο μεγάλο διπλό επί των ασταμάτητων φέτος Σέλτικς. Ο Μπάτλερ αγωνίστηκε και στο επόμενο ματς με το Μέμφις, όπου οι Χιτ έχασαν, αλλά έμεινε εκτός στο τελευταίο με τους Πίστονς, που η ομάδα του Ερικ Σποέλστρα γνώρισε μία ήττα σοκ με 20 πόντους διαφορά.

Για το αποψινό παιχνίδι (09/12 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) δίνεται αμφίβολος, όπως και ο Ντέντμον, ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Βίνσεντ και Γιουρτσεβέν. Το θετικό είναι πως θα αγωνιστούν κανονικά οι Χίρο, Ολαντίπο και Ντάνκαν Ρόμπινσον.

Είτε παίξει, είτε όχι ο Μπάτλερ, το Μαϊάμι οφείλει να βγάλει αντίδραση και να αρχίσει επιτέλους να νικάει. Το ματς με τους Κλίπερς θεωρείται καλή ευκαιρία, αφού ο αντίπαλος θα δώσει back to back χωρίς ημέρα ξεκούρασης και προφανώς ο Λου είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει τον Λέοναρντ.

Ο άσος με -2,5 δεν ξεπερνάει το 1.55. Σε combo με το Under 225,5 αγγίζει το 2.00. Στο συγκεκριμένο όριο, το Under επαληθεύτηκε 10 φορές στα τελευταία 12 ματς των Χιτ (τη μία έσπασε στην παράταση).

Προγνωστικά NBA

Το Ντένβερ τρέχει το χειρότερό του σερί φέτος με τρεις διαδοχικές ήττες. Τελευταία από το Ντάλας εντός έδρας με 116-115. Απόψε παίζει στο Πόρτλαντ, από το οποίο είχε χάσει στις 24 Οκτωβρίου με το βαρύ 135-110.

Οι Μπλέιζερς πέρασαν μία περίοδο κάμψη, όμως κέρδισαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους, σημειώνοντας από 116 πόντους κόντρα σε Γιούτα και Ιντιάνα. Μάλιστα, απέναντι στους Πέισερς επέστρεψε μετά από απουσία επτά αγώνων ο Λίλαρντ, ο οποίος είχε 21 πόντους και έξι ασίστ σε 32 λεπτά. Ο ηγέτης του Πόρτλαντ μοιράζει φέτος 6,9 ασίστ κατά μέσο όρο και στις τελευταίες επτά συμμετοχές του δεν έπεσε ποτέ κάτω από τις έξι. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο είχε μοιράσει οκτώ κόντρα στους Νάγκετς.

Λίγο κάτω από το 1.40 το ενδεχόμενο να δώσει και απόψε μίνιμουμ έξι ασίστ ο Λίλαρντ. Μαζί με ένα βατό όριο 220,5 για να επαληθευτεί το Over, χτίζουμε ένα combo σε τιμές διπλασιασμού. Το Ντένβερ είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα για τη νίκη απόψε (09/12 05:00 Live από το SPORT24) και το Πόρτλαντ με τον Λίλαρντ είναι ομάδα για πάνω από 110 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαϊάμι – Λ.Α. Κλίπερς: 1 -2,5 & Under 225,5 (απόδοση 2.00), 02:30
  • Πόρτλαντ – Ντένβερ: Over 220,5 & Λίλαρντ 6+ ασίστ (απόδοση 2.00), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ